Διαφημίσεις

Η φυσική ηγεσία της Ελλάδας δεν ήρθε ουτε αυτή τη φορά…

Απ’ ό,τι φαίνεται συλλογικά η Ελλάδα χρειάζεται να διδάξει τα παιδιά της ακόμα πολλά σκληρά μαθήματα για να τα προετοιμάσει για την φυσική της ηγεσία ….

Μην απογοητεύεστε ,μην χανετε το ενδιαφέρον σας, όλα όσα συμβαίνουν συμβαίνουν μόνο για ένα πράγμα για τη σωστή εκπαίδευση του έλληνα πολίτη ώστε να θυμηθεί τις αξίες που έχει παραδωσει ….

Πρέπει λοιπόν πια να βιώσουμε τη διαδικασία της στέρησης των ελευθεριών μας , την διαδικασία της απώλειας εδαφών κυριαρχίας μας , να βιώσουμε το σκληρό πρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων …

Αν βοηθήσει το σύμπαν , ο θεός , η συγχρονικότητα , η συλλογική συνειδητότητα , να τελειώσουμε αυτόν τον Σεπτέμβριο χωρίς ένα πολύ μεγάλο γεγονός το οποίο θα είναι η έναρξη των χειρότερων στιγμών της ανθρωπότητας τότε κερδίσαμε έξι μήνες διορία ….

Μέσα σε αυτούς τους μήνες θα πρέπει να προλάβουμε συλλογικά όλοι να εκπαιδευτούμε, να μεταμορφωθουμε , να γινουμε αξιοι να εχουμε στο πηδάλιο της χώρας την φυσική της ηγεσία …

Μέχρι τότε λοιπόν το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι υπομονή , αγάπη , ενθύμιση , αφοβια και αποδοχή στους ρόλους που η ιστορία θα μας ζητήσει άμεσα να πάρουμε ο καθένας …

Stranger..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

41 σχόλια στο “Η φυσική ηγεσία της Ελλάδας δεν ήρθε ουτε αυτή τη φορά…”
  1. Τελικα με αυτα τα αποτελεσματα πιστευει κανεις οτι δεν ειναι στημενες οι εκλογες;;;

    1. Τι δεν καταλαβαίνουμε ρε παιδιά; Τα πράγματα είναι απόλυτα φυσιολογικά. Το 61,3% ΟΧΙ του Ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή- 2,5 μήνες μετά- αντιπροσωπεύεται στη βουλή από το 7,3% της Χρυσής Αυγής ΜΟΝΟ, αν θυμηθούμε ότι το 5,5 του ΚΚΕ είχε ψηφίσει άκυρο. Άρα 61,3 – 7,3- 2,8 του Λαφαζάνη – άλλα 10% !!!! λέω εγώ τώρα των κομμάτων που δεν μπήκαν στη βουλή έχουμε: 41,2% ΟΧΙ που δεν φαίνεται πουθενά. Άντε να σας κάνω τη χάρη και ν’ αφαιρέσω άλλα 20% χέστες που αλλαξοπίστησαν κι 10 % ως μη πολιτικά ώριμους και δεν πήγαν να ψηφίσουν. Μας μένει άλλο ένα 11,2%. Σας παρακαλώ πείτε μου που μπορεί να πήγε αυτό το ποσοστό και δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα, άντε μοιρασμένο σε δύο κόμματα μέσα στην βουλή, έτσι για να τα ακούμε και να ηρεμούμε εμείς του ΟΧΙ.

  2. όλα όσα συμβαίνουν συμβαίνουν μόνο για ένα πράγμα για τη σωστή εκπαίδευση του έλληνα πολίτη ώστε να θυμηθεί τις αξίες που έχει παραδωσει ….
    Πολύ σωστό σε βρίσκω. Ελπίζω να πάρουμε και εμείς χαμπάρι το τι γίνεται και να τα βρούμε μεταξύ μας.

  3. Γέροντας Παΐσιος:

    «…Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε»

    «…θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν»

    «…ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες»…

    «…θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…»
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΝΤΟΣ Η φυσική ηγεσία της Ελλάδας δεν ήρθε ουτε αυτή τη φορά…
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ “ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ ΑΚΟΜΗ.
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΤ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ!!!
    ΚΡΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ,
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ,
    ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ.
    “Τhe best name”

  4. Προ ημερών είχα γράψει: “Εστίν η λίαν δυσπραξια λίαν διδουσα μεταβολας”. Λιαν δηλαδή πολύ. Συμφωνώ stranger. Αννα αποδεξου για να ξέρεις πως θα συνεχίσεις.

  5. Μελος της ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ μου ειχε επισημανει την συνεχιση της διακυβερνησεως Τσιπρα-Καμμενου
    Η Ελληνων Κρυπτεια εχει ερθει σε επαφη με τον Τσιπρα τοσο στις Βρυξελλες οσο και εδω.
    Εμεις ως Ελληνες ανω θρωσκοντες διατελλουμε φρουροι της ιερας καθεδρας θεων και θεαινων.

    Η ΦΡΟΥΡΑ ΜΗΔΕ ΠΙΠΤΕΙ ΜΗΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ

    1. Από τον Μαιο γνώριζαν οι έχοντες την πρόσβαση, επακριβώς όλο αυτό το σενάριο! Είχα μάθει τότε ότι θα κάνει ο Τσίπρας προχωρημένες διαπραγματεύσεις, ότι τελικά θα υπογράψει, ότι η αριστερή πτέρυγα θα αντιδράσει, ότι μετά το καλοκαίρι θα προκυρήξει εκλογές, ότι οι της πτέρυγας θα αποχωρήσουν και θα κατέβουν μόνοι στις εκλογές, ότι δεν θα μπουν στη βουλή και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπάρει τη κυβέρνηση!
      Ακόμη, το συγκεκριμένο πουλάκι, στα μέσα Μαίου (;;;) μου είπε ότι ο νέος “εθνάρχης”, απελευθερωμένος από τον Σαμαρά της ΝΔ, τον Μπένι του ΠΑΣΟΚ και τους ΚωνσταντοπουλοΛαφαζάνηδες της αριστερής πλατφόρμας, θα παραμείνει πρωθυπουργός για τουλάχιστον τρεις τετραετίες!
      Τέλος, ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και αφού θα έχει αλλάξει η σύσταση του Ευρωπαικού κοινοβουλίου και όταν θα υπάρξει ομογενοποίηση των λαών της σε ένα ενιαίο ευρωπαικό κράτος (like USA), τότε που αυτό θα αποτελεί ομοσπονδία με κεντρική όμως και πραγματική κυβέρνηση Βρυξελων, με έναν πραγματικό και ενεργό πρόεδρο και έναν αντίστοιχο υπουργό οικονομικών για όλη την Ευρώπη, να μην παραξενευτούμε εάν ο… ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (μην δούμε και τον Βαρουφάκη υπουργό οικονομικών όλης της ΕΕ λέω εγώ).
      ΕΙΔΩΜΕΝ!!!

  6. Τι να αποδεχτούμε ρε φιλαράκι stranger…? Αυτά τα κέρατα εκει πανω? Τους ανθελληνες ? Ρε φίλε τι έμεινε να δώσουν? Με πνίγει η αδικία και η αδιαφορία του κόσμου που ζω…!!! Ξέρεις… ειχα εναν υπολοχαγό στον στρατό που όταν ήθελε να βρίσει σε έλεγε “Έλληνα”…. κ μετά κατάλαβα γιατί…!!και υπαρχουν και” Έλληνες” που παν κ τους ψηφίζουν αλλα δεν μας λενε την αποχή κ τ λευκά… και να δεις οτι θα την θάψουν..!!ειναι αυτο που είπες αυτος ο τοπος πρέπει να καταστραφεί…και θα καταστραφεί…

    1. Από τηλεφώνημα που έκανα στο ΥΠΕΣ στο 34% ενσωμάτωση η αποχή – λευκά και άκυρα ήταν στο 48%

    2. Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

  7. Δεν ξέρω να γράφω καλά αλλά θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο. Δεν μπορώ να πιστέψω το αποτέλεσμα των εκλογών!!! Κάποιος πρέπει να μου κάνει πλάκα. Δεν μπορεί δεν γίνεται μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στην χώρα μας να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα. Είμαι πολύ απογοητευμένη με τους συνανθρώπούς μου. Είναι σαν να μη ζούμε στην ίδια χώρα. Θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ να βρεθεί κάποιος ή κάτι να μας βοήθησει. Επίσης δεν ξέρω stranger αν αξίζει να ασχολείσαι άλλο μαζί μας!!!! Καλό κουράγιο σε όλους μας.

  8. Λαός που έχει ξεμείνει σε επίπεδο πνευματικού κενού, μένοντας χρονικά (και όχι μόνο) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, περιμένοντας να διδαχθεί την αλήθεια από “παπούληδες” και “χαρισματικές γερόντισες”, με νοοτροπία, δεισιδαιμονίες και πεποιθήσεις δηλαδή της εποχής του ψυχοπνευματικού κενού και της αμορφωσιάς που προέκυψε από τα σκοτάδια της κατάκτησης της ανατολικορωμαιοκρατίας και της οθωμανίας, δεν χρειάζεται να περιμένει τις εκλογές ώστε να διαπιστώσει πόσο κατεστραμένος έχει καταστεί!
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!!!
    Για να αλλάξουμε τον τόπο μας πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τον εαυτό μας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αναζητήσουμε την αλήθεια, να μάθουμε την πραγματική ιστορία της φυλής και της πατρίδας μας, να καταλάβουμε από ποιό γονίδιο καταγόμαστε και έτσι να αρχίσουμε να τιμούμε όλη την Ελλάδα που μεταφέρουν ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΆ μας εν οίδει ΚΙΒΩΤΟΥ, ώστε τελικά να μας τιμήσει με τις ΑΞΙΕΣ του ο Ελληνισμός που έχουμε μέσα μας!
    Τότε και μόνο τότε οι αλλαγές θα έρθουν σαν ώριμο φρούτο ως αυτονόητη και φυσική συνέπεια της εξέλιξης, μέσω της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και της ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    Χωρίς ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ και ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΚΑΔΡΑ, πραγματα που κάνουν τις ψυχές των προγόνων μας να ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ από λύπη!

  9. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ΄΄ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ
    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

    1. Καλησπερα αδελφια
      απλα πραγματα.. εγω προσωπικα γνωριζω 5 ανθρωπους που δεν πηγαν να ψηφισουν και λογω χλμ δεν πηγαν.. και ειχαν ψηφισει την προηγουμενη..
      Επισης.. τα οικπνομικα σηματα ηρθαν στην θεση τους.. τωρα αν αυριο πανε ολοι πανω τοτε να ξερεις οτι αυτο που βλεπουμε ειναι στημενο στο ποδαρι..
      Το ασχημο ειναι οτι ειμαστε στοχοποιημενοι..και τους εχουμε ταραξει…

      να προσεχετε αδελφια και να προσευχεστε…κπντα ποδια εχουν ολα τουτα…
      Αν λοιπον τα κατω ηταν για εμας τοτε ειναι οι μεγαλυτεροι ψευτες ολων των εποχων…διοτι εμεις δεν επιρεαζουμε τπτ κατα τα λεγωμενα τους..
      κλεινω με την εβδομαδα που μπαινει και εθελει μεγαλη προσοχη..

      Οσο για τον χαβαλε που μερικοι με τροπο προαγουν .. ειναι καλοδεχουμενος ..
      μονο που καποιος θα επρεπε να μας πει και την γνωμη του να τον καμαρωσουμε αν αυτο δεν ειναι αντιθετο με τα μισθολογικα του συμφεροντα…
      μεχρι τοτε… απλα θα χαμογελαω διπλα και με την πλακα του και με την καταντια του…

      καλη δυναμη και προσοχη…
      ειμαστε στοχος..

  10. Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΣΥΧΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΘΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΗΦΘΕΙ…..

  11. Συμφωνω μαζι σου Ανωνυμε η αποχη ειναι πολυ μεγαλη οπως και τα αποτελεσματα μαγειρεμενα!!!
    Γι αυτο ειπα οτι δεν το δεχομαι , για αλλη μια φορα μας την φερανε.
    Οπου βρεθουν και οπου σταθουν τα καθαρματα ,να τους αντιμετωπιζουμε οπως και στην προεκλογικη περιοδο με γιαουρτια και αυγα.
    Εκτος αν βγουν και τα λεγομενα των γεροντων και τους παρουμε με τις πετρες.

  12. Το ποσοστό αποχής/άκυρων/λευκών είναι μεγάλο. Ας το σκεφτούμε λίγο.
    Η αρχή του 90/10.
    Δεν έχουμε κανέναν Έλεγχο για το 10% των Προβλημάτων που μας συμβαίνουν. Έχουμε, όμως, πλήρη Έλεγχο του Τρόπου με τον οποίο θα Αντιδράσουμε σε Αυτά (90%)

  13. Αυτό που αντιλαμβάνομαι ειναι πως έγιναν οι εκλογές για να καθαρίσει ο ΣΤΡΙΖΑ απο τα εσωκομματικά του! Επίσης ειναι παγκόσμιο φαινόμενο κυβερνητικό κόμμα που επι 7 μήνες διέλυσε τα παντα στην δύσμοιρη αυτη χώρα να μην εχει καμία απολυτως φθορά. Τελος ας έχουμε στο μυαλό μας πως στην Βουλή μπήκαν όλα τα μνημονιακά κόμματα και το ΚΚΕ! Προσωπικά κατι δεν μου κολλάει στα αποτελέσματα! Δεν μπορω να πιστέψω πως ετσι ψήφισαν οι Ελληνες ύστερα απο 7 χρονια πίεσης!
    Ειλικρινά αυτοί είμαστε και αυτοί μας αξίζουν! Ειναι δεδομένο πως τα χειρότερα ειναι μπροστά μας! Οσο και όσοι αντέξουν!

  14. Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ……
    ΑΠΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ …
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…….
    ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…..
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…….

    ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…….
    ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ……..

    ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΙΣ…..
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ…….
    ΙΔΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ….

    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΝΙΚΗ……..

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  15. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΨΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΦΥΤΕΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙΑ. (ΜΑΡΤΗ -ΑΠΡΙΛΗ)

  16. ΧΑΛΑΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ…. ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ… ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ… ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο STRANGER ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ….

    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΑΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΗΡΕΜΙΑ…. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ… ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΙΩ

  17. εχει καταντησει αηδια, ελεος, βαρεθηκα….σταματηστε τη γη να κατεβω….
    Ο θεος και ο διαολος συμφωνουν σε ενα πραγμα……”βασανιστηρια αιωνια…”, και το τραβανε το σηριαλ επ απειρον…..και εαν αυτο δεν ειναι λογικο συμπερασμα τοτε ποιο ειναι?

  18. το σχεδιο τους παει καλα ο τσιπρας ηρθε για να μας τσιπαρει γι αυτο και υποσυνειδιτα το λεει και το ονομα του … δεν θα προλαβει ομως θα γινει της Π Ο Υ Τ Α Ν Α Σ

  19. ειναι γνωστο οτι μπορουν, ευκολα και χωρις κανενα κινδυνο , να ”μαγειρεψουν” τα αποτελεσματα , επι συνολω , εως 4,5 – 5 μοναδες . Η αποχη που μας παρουσιαζουν ακομη και οι εντεταλμενοι ειναι , δηθεν , 46,5 τοις 100… (ομολογουν οι ιδιοι οτι προκειται για ιστορικο ρεκορ…) καντε την προσθεση…=51 τοις 100 , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,αποχη . Για μια ακομη φορα διαπρατουν πραξικοπημα…

  20. δεν καταλαβαινω γιατι απορειτε και στεναχωριεστε…..ξεκαθαρο ειναι το αποτελεσμα και το υποστηριξατε η συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα!ουτε εγινε κανενα μαγειρεμα,δεν χρειαστηκε προφανως……

    +50% αποχη(λευκα,ακυρα)….δεν θα ασχοληθει κανεις,ουτε καν το αναφερουν…..

    +80%μνημονιο……..η ελλαδα εγκρινει πανηγυρικα το μνημονιο και αυριο θα ανακοινωθει σε ολη την υφηλιο,για να το ακολουθησουν και ολες οι αλλες χωρες…..ειναι απλα τα πραγματα……….

    για οσους εχουν αμφιβολια,στοιχειωδη μαθηματικα θελει,δειτε και τα τελικα αποτελεσματα αυριο για να σιγουρευτειτε….
    πως γινετε με λιγοτερους ψηφους να ανεβασεις τα ποσοστα σου??
    δεν καταλαβαινω με τι απορειτε καποιοι………………….!

  21. Εκλογες ,,Σε απόλυτους αριθμούς το 15%( ούτε 1.500.000) των ελλήνων κυβερνάει το 85% . Δηλαδη αν είμασταν 100 άνθρωποι οι 15 συνενοημένοι καριόληδες πηδάνε τους 85 . Το 15% προδότες και τουρκαλβανοί κυβερνάνε το 85% εμάς τους υπόλοιπους τα πρόβατα για σφαγή. Καλά να πάθουμε. Τσίπρα χώσε μας χωρίς σάλιο.

  22. Τελικά εγώ πρέπει να ξαναβγώ πάλι στους δρόμους,να βοηθήσω ενάντια σε πλειστηριασμούς ή να αφήσω να γίνει το Κούγκι μήπως και ο Έλληνας ξυπνήσει.Και δεν μιλάω για αυτόν που ψήφισε αλλά για αυτόν που απείχε.Και τώρα τι κατάλαβε,το ευχαριστήθηκε;

    1. Να πράξεις όπως ακριβώς σου υπαγορεύει η συνείδηση σου, χωρίς υστεροβουλία και χωρίς σκοπό το κέρδος(οχι απαραίτητα υλικό, μπορεί να είναι π.χ. και ψηφοθηρικό ή άλλο), όπως και πρέπει εξάλου να κάνεις πάντοτε. Γιατί μια νίκη “σκοτεινή” αξίζει χίλιες φορές λιγότερο απο μια ήττα “λάμπουσα” και οπου έπραξες δίκαια και έντιμα. Γιατί η πρώτη είναι μια νίκη πύρρεια που θα γίνεις στο τέλος αυτο που πολεμούσες ενώ η δεύτερη έχει τον σπόρο της νίκης. Γιατί στην πρώτη καλυτερα να αφήσεις τα όποια όπλα σου κάτω και να πας σπίτι, ο κόσμος χρειάζεται αλλαγή με θαρρετούς, ακριβοδίκαιους, ενάρετους, στοργικούς ηγέτες στην πρώτη γραμμή και όχι μια απο τα ίδια που είχε και πάντοτε και μας έφεραν εδω που μας έφεραν.

      Αν είναι να αλλάξω απλώς αγάδες που θα μου υποσχεθούν λαγούς με πετραχείλια και θα μου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, τέτοιες “νίκες” να τις χέσω, καλύτερα να με στείλουν στο απόσπασμα όσο είναι καιρός, να πεθάνω λεύτερος και ας γεννήθηκα σκλάβος.

  23. Οταν δεν πας να ψηφισεις,ειναι σαν να παραδιδεις αμαχητι,την εξουσια στον εχθρο.καμια νοθεια δεν υπαρχει αδερφια.μπορει καποιοι να μην πηγαν,πηγαν ομως εκεινοι που ηταν διατεθιμενοι να κανουν την ζημια.και πως θα τους πολεμησουμε;;;;;;;;με το να παμε κι εμεις ψηφιζοντας κοντρα σ’αυτους που μας τυρανανε.η αποχη κατ’εμε εδωσε την εξουσια στον τσιπρα.ο καθε βολεμμενος πηγε και ψηφισε το αγαπημενο του μνημονιο,για να περισωσει τα κρυφα-μυστικα λεφτουδακια του και την συνταξη του.εσεις αδερφια πηγατε να ψηφισετε αντιμνημονιο να περισουμε την φανερη-δημοσια,ελληνικη περηφανεια μας;;;;;;;;;;

  24. Ειναι τυχαιο οτι το Δεκέμβρη του 2014 η Singular ligic περιηλθε στα χερια του ομίλου Ροτσιλντ;
    Είναι δυνατόν να μπήκαν οι ανέλ στη βουλη? Δεν ξέρω κανέναν να ψήφισε ανελ ούτε λεβέντη…

  25. Η πλουσιομαντάμ (των Olympic games 2004) ανέλαβε να ταΐζει χιλιάδες «πρόσφυγες»… το δράμα του ελληνικού λαού δεν την συγκινεί καθόλου!
    Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 – 11:32 28
    Η πλουσιομαντάμ (των Olympic games 2004) ανέλαβε να ταΐζει χιλιάδες «πρόσφυγες»… το δράμα του ελληνικού λαού δεν την συγκινεί καθόλου!
    Γράφει ο Αντίοχος
    Δεν… συγκινήθηκε μόνο το γερμανικό κεφάλαιο από τον ερχομό των προσφύγων (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην Ευρώπη -για να τους χρησιμοποιήσει ως φτηνό εργατικό δυναμικό-, αλλά και το ελληνικό.
    Έτσι, η Γιάννα Αγγελοπούλου (των χλιδάτων Olympic Games του 2004 – που μας καταχρέωσαν για να κάνει η κυρία το κομμάτι της…) και ο σύζυγός της, προσφέρθηκαν να πληρώνουν τα έξοδα για την σίτιση στο ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, που θα λειτουργήσει σύντομα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
    Αφελές ερώτημα: Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που δε μπορούνε να τα φέρουνε βόλτα και δεν έχουνε ούτε ένα πιάτο φαγητό! Γνωρίζουμε όλοι τραγικές ιστορίες παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία και αποδεικνύεται ότι έχουν να φάνε 3-4 μέρες. Γιατί άραγε δε συγκινείται κι από το δικό τους δράμα η πλουσιομαντάμ Γιάννα;

  26. διαβαζω διαβαζω σχολια σχολια και τελικα δεν καταλαβε κανεις απο ολους τιποτα .
    ας προσπαθησω να εξηγησω την αποψη μου ουτε ο Θεος ουτε ο διαβολος εβαλαν το χερι τους εμεις οι ανθρωποι το καναμε μιας και ειμαστε νοημονα ζωα με ελευθερη βουληση.ΛΟΙΠΟΝ σας ακουω τοση ωρα και σας ρωτω ποιος απο την ερτ θα πηγαινε να ψηφισει κατι αλλο ακτος απο τον συγκεκριμμενο γιατι για να μεινουν χωρις δουλεια απο τους επαναπροσληφθεντες στο δημοσιο ποιος δεν θα ψηφιζε τον συγκεκριμμενο δεν κατα λαβατε λοιπον οπως μου ειπε ενας κυριος περιπου στα 60 εμεις φαγαμε στην μαπα ολους τους προηγουμενους για 40 χρονια 40 χρονια σκληρης δουλειας και μας καταντησανε εδω αφου ειναι μονοδρομος και ολα φτιαχτα ας πεταξουμε πρωτα αυτους που κατσανε πανω μας 40 χρονια και μας κανανε ναμαστε οι χειροτεροι των χειροτερων ας δωσουμε σε αυτον την δευτερη του ευκαιρεια και μετα αφηνουμε τους νεωτερους την τολμη να πεταξουν μονο ενα και να φερουν την λευτερια και την ειρηνη στον τοπο μαζι με την δουλεια .σεβαστη η γνωμη του ας πουμε λοιπον οτι δεν τρεξαμε αλλα περπατησαμε και ανεβηκε αντι ολη την σκαλα τα μισα σκαλια τωρα γνωριζουμε πως ειναι εμεις ειμαστε που το προκαλουμε αρα εμεις πρεπει να κοιταξουμε μεσα μας και να παρακαλεσουμε αντιστοιχα να ερθει ο σωστος αλλα σωστος για ολους οχι αναλογα το τι θελει ο καθενας αρα χρειαζομαστε πιστη ιδανικα και αγαπη πολυ αγαπη ανδε εχουμε αγαπη δεν θα δουμε ποτε τον πραγματικο αρχηγο στο καραβι της Ελλαδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *