Διαφημίσεις

Χθες ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλούσε στη Λάρισα. Με το ζόρι και μετά από 3 ώρες καθυστέρηση μάζεψε 1200 άτομα…

Σήμερα μιλά αυτή την ώρα στην Πάτρα…

Εσείς για πόσα άτομα το κόβεται να έχει αυτή η άδεια πλατεία;;;;

Tsipras Patra_n

Tsipras Patra_3 Tsipras Patra_31



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

10 σχόλια στο “Ξέρεις κανείς πόσο κόσμο είχε ο Τσίπρας στην Πάτρα;”
  1. Και πολλοι ηταν!!!Αλλα καμια σημασια δεν εχει διοτι και παλι ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!!!

  2. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ.

  3. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν πολύ πριν ξεκινήσει η ομιλία και δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικές. Ο κόσμος ήταν τριπλάσιος από αυτό που δείχνετε.

  4. καλημέρα σε όλους …..και εγώ που ρώτησα κάποιους φίλους στην Πάτρα…το ίδιο μου είπανε Ζαχαρία…ότι λέει η Ιωάννα…

  5. Το ποσος κοσμος μαζευεται στη πλατεια δεν εχει σχεση με το αν ψηφιζει τσιπρα.
    Οι πατρινοι το βλεπουν και σαν φεστιβαλ η πανυγυρι αυτο και μαζευονται.
    Δεν σημαινει οτι θα ψηφισουν τον προδοτη

    1. Αν το ψηφίσουν μόνο όσοι πήγαν στην πλατεία και δεν ψηφίσουν και το Βαγγέλα την κυριακή θα έχουμε πάρτι…

  6. Παιδιά επειδή είμαι από την Πάτρα και πέρασα μια βόλτα από την πλατεία Γεωργίου ο κόσμος σαφώς δεν ήταν αυτό που δείχνει η φωτογραφία, αλλά ήταν λίγος. Ούτε το 1/5 του κόσμου του Γενάρη…Η πλατεία Γεωργίου έχει έκταση συνολικά γύρω στα 10 στρέμματα (10000 τετραγωνικά μέτρα) και ο κόσμος κατελάμβανε μια περιορισμένη έκταση στο κέντρο της Πλατείας μεταξύ των συντριβανιών. Αν χωρίσουμε την πλατεία σε ζώνες ο κόσμος εκτείνονταν γύρω στο 1 με2 στρέμματα επί 1.5 άτομα το τετραγωνικό (μεγάλο μέρος ήταν καρέκλες) γύρω στις 2500 χιλιάδες το πολύ…Δίχως ενθουσιασμό, με τραγική απουσία της νεολαίας.. Κυρίως ήταν κάτι υπαλληλοι του Δήμου και Δημόσιοι υπαλληλοι .. Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τσίπρας ήταν φανερά καταβεβλημένος ψυχολογικά, αγέλαστος και πολύ πεσμένος……..Είναι φανερό πως πάει για μεγάλη ήττα

    1. Τον Γενάρη είχε γύρω στις 3.000 άτομα στον Τόφαλο. 4.000 χωράει όλο το γήπεδο. Οι μισές κερκίδες (ίσως κάτι λίγο παραπάνω) ήταν διαθέσιμες άρα περίπου 2.000 άτομα στις κερκίδες και βάλε και 1.000 όρθιους (που ήταν λιγότεροι από 1000) στον αγωνιστικό χώρο. Με λίγα λόγια ο κόσμος ήταν πάνω κάτω ο ίδιος.

  7. Ξέρω από συγγενείς που έχω στην Πάτρα πως ο κόσμος ήταν περισσότερος από την συγκέντρωση πριν τις εκλογές του Γενάρη. Και όχι μόνο αυτό. Ενώ ο κόσμος του Γενάρη, ήταν μουδιασμένος, προβληματισμένος ίσως και λίγο αδιάφορος, χθες στην Πάτρα ο κόσμος που ήταν εκεί ήταν συνειδητοποιημένος και πεισμωμένος.
    Ξέρω πως δεν θα αρέσει αυτό σε πολλούς αλλά θεωρώ πως η αλήθεια πρέπει να λέγεται έστω και αν δεν αρέσει.

    Νίκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *