Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:11 - 15/09/2015

Η σύνθεση των αιώνιων στίχων της ζωής

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 



Η σύνθεση των αιώνιων στίχων της ζωής

Η αρχή πάντα γίνεται  η ενέργεια αγκυλώνει στον χρόνο με σημάδι πριν την κάθε εξέλιξη ζωγραφίζει κβαντικά το σύνμπαν ως το αόρατο χέρι του δημιουργού. Το αόρατο πλέγμα που περιβάλει την ανθρωπότητα υφαίνει και συν δημιουργεί τα μελλούμενα. Ρίξε της άγκυρες, όρισε  τα σημεία που θα επέμβεις, η παρατήρηση και η διάκριση θα σε τραβήξει από την μέθη της πλάνης των συναισθημάτων και των καθοδιγούμενων σκέψεων από το μάτριξ της ψεύτικης πραγματικότητας σου.

Προετοιμάσου πράξτε διαβάστε το προαίσθημα και οδηγείς την πράξη σου,  τα πάντα όλα συνδέονται ύλη πνεύμα συντονίζεται ως ένα εναρμονίσου με την πηγή  π.χ αν ένας σταθμός εκπέμπει σε μία συχνότητα αν δεν συντονιστείς δεν θα ακούσεις τη εκπέμπει,όταν βγάλεις την κάρτα από μια συσκευή κινητού δεν θα λάβεις την κλίση κινδύνου που θα σώσει  τη ζωή σου, δέξου απλόχερα την σοφία και την αλήθεια και με διάκριση χάραξε την πραγματικότητα που εσύ έχεις επιλέξει.

Η αρμονία της πνευματικότητας και  της συλλογικής αλήθειας ορίζουν κάθε εξέλιξη το πνεύμα ορίζει την επιστήμη που η συλλογικότητα ορίζει το σύνολο. οι σκέψεις ορίζουν κάθε πράξη και η ιδέες την ζωή σου. Σπάσε τα δεσμά της συνήθειας που σε έχει σκλάβο σέρνοντας την κλωστή του μίτου της ζωής σου μακριά από την έξοδο του λαβύρινθου. Όλα  τα σημάδια σου δείχνουν τον δρόμο για την σωτηρία σου όσα έχουν γραφτεί στα πέρατα τον χρόνων είναι για να προλάβεις να κατέβεις απ τον συρμό του θανάτου, να φύγεις από την στράτα του κακού , να ξεχάσεις της πληγές σου, εν θυμήσου τα βήματα τα πρώτα σου να σταθείς ευθύς στην στιγμή των μεγάλων στιγμών.

Η μάχη δεν έχει χαθεί αφού το ψεύτικο πλέγμα παρεμπόδισης της εξέλιξης σου έχει μεγάλες διαρροές προ την τέλεση κάθε μεγάλης αλλαγής  τα χρώματα σου Ελένη αχνοφαίνονται σαν ζωγραφιά στο αιθέρα του σύμπαντος.  Το φράγμα διαστρέβλωσης των ηθών και της αντίληψης σου θρέφεται από τα λάθει σου και της ιδεοληψίες. Η πληροφορία γράφεται ως ορίζει και την ερχόμενη στιγμή ορίζεται και αυτή. Ο καθρέπτης σου αναποδογυρίζει τα όμοια σε ίσα λεγόμενα αν γραφούν και οριστούν. Παρατήρησε από χαμηλά και δες την εξέλιξη όλα έχουν γέννεση αν δεν οριστούν δεν υπάρχον, το αλφάβητο συν δημιουργεί αφού κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε ένα ήχο και ο ήχος με το αστρικό σύμπαν, όλα είναι ένα σώμα πνεύμα αθάνατο που μετ’  εξελίσσεται από ύλη σε ενέργεια.

Η  γη φέρει δύο πόλους νότιο και βόριο το ηλεκτρομαγνητικό κύμα θετικό και αρνητικό, ενώ η μικρότερη μορφή στο ανθρώπινο σώμα  μέσα σε ένα μόριο είναι το ηλεκτρόνιο,δλδ ενέργεια που εξαρτάται από την συχνότητα και την ένταση, το σώμα μας δέχεται καθημερινός μύρια κυματομορφές που πλάθουν την ύπαρξη μας αλλά και την ζωή μας. Σκέψου γιατί σε επηρεάζει ένα τραγούδι που ακούς δέχεσαι τον παλμό ενώ όταν βλέπεις ένα κωμικό έργο γελάς η συχνότητα του φωτός σε θρέφει ή σε φθείρει αφού αυτό που λαμβάνεις μετατρέπεται σε ενέργεια.  Η εικόνα της στιγμής σε  ορίζει αλλά η γραφή σου σε ορίζει όρισε το μέλλον σου  διαβάζοντας το παρελθόν……

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*