Διαφημίσεις

911truth9-11
Osama
rockfeller
Ορισμένα Ονόματα που συνδέονται με τον αφανισμό και την καταστροφή σε παγκόσμια κλίμακα και την πραγματοποίηση βαρβάτων ιστορικών γεγονότων προκαλώντας την ολοκληρωτική καταστροφή λαών… μας βγάζουν το ίδιο άθροισμα στην αριθμοσοφία. Δειτε τα τρία ονόματα, δυο προσώπων και της ημερομηνίας έναρξης των γεγονότων και θα εκπλαγείτε.

Η δύναμη της αριθμοσοφίας είναι καταπληκτική, τα πάντα ερμηνεύονται με τους αριθμούς και μας εξηγούν έννοιες που είναι συνδεδεμένες με φυσικούς νόμους που μας έκρυψαν και ακόμα μας κρύβουν.
Οι αρχαίοι προγονοί μας ήταν γνώστες αυτών των δυνατοτήτων επεξηγήσεων με τους αριθμούς και γνώριζαν την μαγεία των αριθμών. Ο Πυθαγόρας ο Σάμιος εκπαίδευσε πολλούς Έλληνες και ίσως και ξένους σε αυτήν την επιστημονική προσέγγιση των αριθμών για να εξηγήσουν γεγονότα και να καταλάβουν τα μελλούμενα. Εμείς δυστυχώς δεν μάθαμε την απόκρυφη δύναμη τους…

Αλλά προσέξτε τι μας βγάζουν τα παραπάνω τέλεια συνδεδεμένα ονόματα με το μεγαλύτερο μπαμ της μοντέρνας ιστορίας, το παγκόσμιο γεγονός της 9/11 και τα πρόσωπα που την δημιούργησαν. Η δυναστεία των Ροκεφελερς, ο Δαβίδ και ο Νελσον Ροκεφελερ σκέφτηκαν το σχέδιο και έκτισαν τους Δίδυμους Πύργους…την συνέχεια την γνωρίζεται..

ΚΟΡΑΞ (το ύψιστο δικαίωμα σας είναι η ελευθερία σας)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *