Διαφημίσεις

1784561Μεγάλη δασική πυρκαγιά έχει ξεσπάσει από τις τρεις το μεσημέρι, κοντά στο χωριό Ακόντιο Βοιωτίας, μεταξύ Χαιρώνειας και Ορχομενού. Αρχικά η φωτιά ήταν σε δύσβατη περιοχή χαμηλής βλάστησης, γρήγορα όμως γύρισε προς το δάσος και τώρα μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Τις τελευταίες ώρες η φωτιά καίει δασική έκταση ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει απειλήσει κατοικίες, όμως το μέτωπο, στο οποίο πνέουν ισχυροί άνεμοι, δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης και αυτή έχει κατεύθυνση προς περιοχή κατοικιών στις παρυφές του Ορχομενού.

Τη μάχη με τις φλόγες δίνουν αυτή την ώρα 60 πυροσβέστες, με 21 οχήματα και 49 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται και η συμμετοχή 4ων πυροσβεστικών αεροσκαφών και 2 ελικοπτέρων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *