Διαφημίσεις

Τουρκία ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Ο εμφύλιος πλέον είναι ολοφάνερος

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε στο Ντιγιαρμπακίρ, ένας αξιωματικός έπεσε νεκρός σε συγκρούσεις στο Σιρνάκ σύμφωνα με ανακοίνωση τους Τουρκικού Γενικού Επιτελείου ενώ σε άλλη ανακοίνωση εκφράζονται οι φόβοι ότι το PKK έχει απαγάγει έντεκα υπαλλήλους και ένα οδηγό!

Στο Χακάρι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε νάρκη που είχαν τοποθετήσει οι αντάρτες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Στο Σιρνάκ, ο Ali Alkan σκοτώθηκε όταν μαχητές του PKK εξαπέλυσαν εναντίον του ομοβροντία ριπών και άλλοι δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν ενώ η κηδεία του μετατράπηκε από τον αδερφό του, αξιωματικό Mehmet Alkan σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης και του τουρκικού κράτους για την πολιτική τους που έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων Τούρκων στρατιωτικών. Δριμή κατηγορώ του Τούρκου αξιωματικού ο οποίος είπε: “Μπορείς να κυκλοφορείς με 30 σωματοφύλακες στο παλάτι, να μετακινείσαι με θωρακισμένα αυτοκίνητα και να λες “θέλω να πεθάνω σαν μάρτυρας”;Στο Mardin μέλη του PKK άνοιξαν πυρ και πέταξαν μολότοφ ενώ στο Agri επιτέθηκαν σε αστυνομικούς πετώντας βόμβες.

Μετά την εξαφάνισή τους εδώ και 48 ώρες από την συνοριακή πύλη όπου υπηρετούσαν στο Καπίκιοϊ του νομού Βαν στα σύνορα με το Ιράν, το τουρκικό ΓΕΕΘΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι ένδεκα υπάλληλοι της συνοριακής πύλης και ένας οδηγός έχουν απαχθεί από αντάρτες του ΡΚΚ!

Ένας μόνιμος λοχίας έχασε τη ζωή του, όταν εξερράγη παγιδευμένη βόμβα τη στιγμή που το στρατιωτικό όχημα που επέβαινε μαζί με συναδέλφους του, περνούσε από το δρόμο που οδηγούσε από υδροηλεκτρικό κέντρο της περιοχής Κουλπ του Νταγιαρμπακίρ, στην έδρα του φυλακίου.Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλοι τρεις στρατιώτες.

Τέλος νέα μεγάλη πτώση σημείωσε η τουρκική λίρα, λόγω της πολεμικής κατάστασης στη νοτιοανατολική Τουρκία και των επιθέσεων του ΡΚΚ, ακόμα και στην Κωνσταντινούπολη. Η λίρα έφτασε στα 2,93 δολάρια και στα 3,239 ευρώ, μετά την αποτυχία της τουρκικής κεντρικής τράπεζας να καθησυχάσει τις ανησυχίες των επενδυτών σχετικά με τις κυβερνητικές πιέσεις για αύξηση των επιτοκίων.

Η λίρα έχει χάσει 35% της αξίας της τους τελευταίους 12 μήνες. Ωστόσο, κορυφαίοι Ευρωπαίοι οικονομολόγοι θεωρούν πως θα πέσει ακόμα περισσότερο

Τουρκία ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ -Δεκάδες νεκροί Τούρκοι, το PKK απήγαγε 12 άτομα – Καταρρέει η τουρκική λίρα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Τουρκία ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ -Δεκάδες νεκροί Τούρκοι, το PKK απήγαγε 12 άτομα – Καταρρέει η τουρκική λίρα”
  1. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ

    Ένας αδελφός ρώτησε τον Γέροντα για τα γεγονότα στη Σερβία κι εκείνος, μεταξύ άλλων, είπε :

    -Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι ευγενικά θα κομματιάσουν την Τουρκία.
    Ο Άγιος Αρσένιος στα Φάρασα, έλεγε στους πιστούς ότι θα χάσουν την πατρίδα αλλά σύντομα θα την ξαναπάρουν.

    Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ και τα ψωμιά της είναι λίγα !…
    Οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι θα κάνουν κράτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *