Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:49 - 20/08/2015

Έρχονται τις επόμενες μέρες….!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

fish-kill

Volcano
Έρχονται τις επόμενες μέρες….!

Εκρήξεις ηφαιστείων και νεκρά ψάρια…

Chris_



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.

    ΙΩ

  2. Ανώνυμος 08/20/2015 @ 9:40 ΜΜ

    Κάποιος να με διαφωτίσει. Έχω δει στο youtube το βίντεο με τον χιλιανό αστρονόμο carlos ferrada που έλεγε για ένα πλανήτη που θα περάσει δίπλα από τη γη, θα φανεί σε κάποια φάση καθαρά στον ουρανό σε πιο μεγάλο μέγεθος από τον ήλιο και τη σελήνη και θα προκαλέσει ηφαιστιακές εκρήξεις, σεισμούς κλπ αλλά θα έχει και ανθρώπινες επιπτώσεις (πάει να συνδεθεί με τα τελευταία άρθρα που ανεβάσετε περί πέμπτων διαστάσεων κλπ). Ισχύει αυτό;

    • Γκαλζου 08/20/2015 @ 11:28 ΜΜ

      ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ NIBIRU Η ΑΛΛΙΩΣ “ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ”, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΤΣΚΙΝ.
      ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ…ΠΕΡΙΠΟΥ 3600 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΗ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ…
      ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!
      ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΚΤΟΜΒΡΗ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΩΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…!!!
      ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ NIBIRU ΑΝ ΘΕΣ.

    • Πιστεύω ότι το Wave-X (ενεργειακά κύματα 5ης διάστασης) δεν έχει σχέση με τον Nibiru.

      Από διάφορα που έχουν ακουστεί για τον Nibiru, το πιθανότερο είναι ότι αύτη την στιγμή περιστρέφετε πίσω απ’ τον ήλιο…
      Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες το τελευταίο καιρό, που δείχνουν ότι κινούνται διάφορα αστρόπλοια πολύ κοντά στον ήλιο, ίσος έχουν σχέση με τον Nibiru…

      • Γκαλζου 08/22/2015 @ 12:11 ΠΜ

        ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ΄ΓΩ ΓΙΑ ΤΑ WAVE-X ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ NIBIRU.
        ΑΠΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
        ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (στην πληροφοριση μας απο τις διαφορες πηγες εννοω) ΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΡΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ “ΑΣΦΑΛΕΣ” ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ, ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ…

        • Γκαλζου, σωστά τα λες, κ εννοείτε ότι δεν μπορεί να γνωρίζουμε μα ασφάλεια με την πληροφόρηση που παίρνουμε…
          Το θέμα με τους σεισμούς κ τα ηφαίστεια είναι περίπλοκο…
          Για τους σεισμούς κ τα ηφαίστεια αλλά κ την κλιματική αλλαγή, για εμένα προσωπικά το ΗAARP είναι ύποπτο… Κάτι που ίσος είναι πιθανότερο απ’ όλα είναι αυτό που λες ότι γίνετε κάθε 3600 χρονιά (είναι φυσικό φαινόμενο, κ δεν το ακούω πρώτη φορά), κ με το ΗAARP προσπαθούνε να αλλάξουνε κάτι, κ παράλληλα προσπαθούν να φοβίσουνε κ να μπερδέψουνε τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή, κ δεν αποκλείετε να ρίχνουν κ αλλού την ευθύνη για να στρέψουν αλλού τα βλέμματα… Είναι πολύ περίπλοκο.

  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
    Η ΝΑΣΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΟΤΙ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ 2 ΙΝΤΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΤΑΜΗΝΟ. (ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ RT)
    TO USGS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΝΕΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ”ΜΠΗΚΕ” ΚΑΙ ΤΟ 9.0 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ. (ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ LA TIMES). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.

  4. ean kanete tin ereyna mesw google .ru tha vreitepio “para-ksena ” gia ola ayta…………….

  5. oi esxatoi kairoi na edo mprosta mas einai

  6. Το μαντείο των Δελφων ειναι εδώ μέσα? σοβαρευτείτε λίγο. Ο καθε σαϊκο μας το παίζει πνευματιστης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*