Διαφημίσεις

Σήμερα στις 8 το πρωί είχαμε έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση παρότι σε λίγη ώρα θα προκηρύξει εκλογές, αποφάσισε στο παρά 1 να αλλάξει την ηγεσία των ΕΔ, εγείροντας ερωτήματα από όλες τις πλευρές.

Δεν μπορεί εν μέσω εκλογικής διαδικασίας, που το κράτος είναι 100% ευάλωτο να δημιουργείς κρίση με κρίσεις, πόσο μάλιστα όταν είναι έκτακτες.

Οι κρίσεις θα μπορούσαν άνετα να γίνουν μέχρι και αρχές Οκτωβρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ :

Με απόφαση του ΚΥΣΕΑ στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ τοποθετείται ο Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, Αρχηγός ΓΕΝ ο οποίος προάγεται στον βαθμό του Ναυάρχου.Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΝ τοποθετείται ο Αντιναύαρχος Γιώργος Γιακουμάκης ΠΝ, Αρχηγός Στόλου.Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος τίθεται σε αποστρατεία, του απονέμεται ο τίτλος του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ανακαλείται αυθημερόν στην ενεργό υπηρεσία προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ τίθεται σε ισχύ στις 15 Σεπτεμβρίου 2015.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “Η χώρα πάει σε εκλογές! Την ίδια ώρα ο Καμένος κάνει κρίσεις στο στρατό!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *