Διαφημίσεις

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube και έχει τραβηχθεί από τη ΝΑΣΑ  και συγκεκριμένα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, έρχεται να δώσει νέα εναύσματα στους οπαδούς της θεωρίας της επίπεδης Γης.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, όπως τι φακοί χρησιμοποιήθηκαν, ή μήπως τελικά ο ISS βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερη τροχιά απ΄ότι έχει ανακοινωθεί και πολλά άλλα.

Τα Κατοχικά Νέα έχουν και στο παρελθόν ασχοληθεί με τη θεωρία της επίπεδης Γης. Δείτε εδώ

Δείτε το βίντεο:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

22 σχόλια στο “Είναι η Γη επίπεδη;”
  1. Ζαχαρία σού βγάζω το καπέλο για την τόλμη σου να αναβάσεις αυτό το θέμα!!!???
    Μια ερώτηση να κάνω:
    Πώς διορθώθηκαν οι φακοί?
    Πώς ξέρουμε ότι το original footage ήταν πειραγμένο?
    Συγγνώμη αλλα δεν γνωρίζω τις τεχνικές λεπτομέρειες…
    Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου….
    Σε ευχαριστώ!

    1. Δεν τα γνωρίζω Ελένη, αλλά όπως οι περισσότεροι ψάχνω και ψάχνομαι. Μας έχουν κρύψει πολλά… Ίσως δεν είναι τόσο τυχαίο που οι αρχαίοι Έλληνες πίστευα ότι η γη είναι επίπεδη.
      Εγώ σαν αρθρογράφος πλέον δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε το δέχομαι, ούτε το υιοθετώ. Απλά το θέτω στην κρίση σας!

      1. δειξε μου που λεει γραπτως οτι οι αρχαιοι ελληνες πιστευαν οτι η γη ειναι επιπεδη. δεν ξερω το επιπεδο μορφωσης σου αλλα σημαντικα αρχαιοελληνικα μνημεια εχουν στηριχθει σε καμπυλοτητες και αρρητους αριθμους κοινως ριζες σε συνδυασμο παντα με την τροχια της γης και την καμπυλη που εχει λογω του σχηματος της. ειναι αστειο να λες οτι πιστευαν οτι ηταν επιπεδη. το μονο σιγουρο ειναι οτι ηξεραν το σφαιρικο της σχημα.

        1. Η αίσθηση μου από τα μαθητικά χρόνια, με το γνωστό χάρτη που έδειχνε την πλανήτη από την Ισπανία μέχρι το σημερινό Ιράν.
          Δεν υπερασπίζομαι την θεωρία αυτή.
          Το ότι την θέτω στην κρίση όλων δεν σημαίνει αυτόματα ότι την αποδέχομαι ή ότι γίνομαι εκφραστής της!
          Όπως θα δεις και στο λινκ που έβαλα στο άρθρο, είναι πολλοί αυτοί που αρνούνται μέχρι και σήμερα να δεχθούν την καμπυλότητα της Γης.
          Μέχρι να πάω στο διάστημα, δέχομαι όλες τις απόψεις!

          1. δεν χρειαζεται να πας στο διαστημα. μια πτηση απο ντουμπαι προς νοτια αφρικη και περι τα 28.000 ποδια η καμπυλοτητα ειναι εμφανεστατη…και γενικα ανω των 20.000 ποδιων αρχιζει και φαινεται η καμπυλοτητα.

          2. https://www.youtube.com/watch?v=WAC1rtzp53U
            https://www.youtube.com/watch?v=0gudYXzeOZo

            από τα 28000 πόδια η γη δεν φαίνεται να καμπυλώνει μ@λακιες λες, δες από την κορυφή του κόσμου τα παραπάνω βίντεο, αν και με βάση το μέγεθος της γης θα έπρεπε να φαίνεται ότι καμπυλώνει απο τόσο ψηλά , αλλά δεν φαίνεται, δεν λέω ότι είναι flat αλλά γενικά η δουλειά βρομάει,

        2. Χαίρερτε Φιλε οπως ολοί γνωρηζουμε πως ο αστρολαβος για την τοτέ εποχη ηταν χρίσημος και ο αστρολάβος φτιάχτικε με βάση πως η Γη ηταν επήπεδη για ξανα σκεψου το!

  2. Μια απο τις τελευταιες απελπιδες προσπαθειες της ΝΑΣΑ και των σκοτεινων δυναμεων, να υποβαθμισουν την ανθρωποτητα στην 2η διασταση…οπου δεν υπαρχει η τριτη διασταση ΥΨΟΣ..ετσι θα προσπαθησουν να υποβαθμισουν το νοητικο και πνευματικο μας επιπεδο στην 2η διασταση…γιατι???Γνωριζουν οτι εχουν χασει…..η εξελιξη μας ειναι εντολη αμετακλητη.. Ο αστροφυσικος Δανεζης τα εξηγει απλα και κατανοητα ….https://www.youtube.com/watch?v=ZZZGUosliX4

    1. Ειρήνη κανεις λάθος, η θεωρία της επίπεδης Γης δεν μιλάει για 2διάστατη επιφάνεια, μιλάει για 3διάστατο ΔΙΣΚΟ.
      Παρακολουθώ τους Δανέζη/Θεοδοσιου, αλλα αυτοί οι ίδιοι εξηγούν πολύ καλά πώς μας παραπλανούν οι 5 αισθήσεις μας και δεν πιάνουμε τίποτα από τις 4 και πέρα διαστάσεις…..
      Ποιός μας λέει ότι δεν ζούμε μεσα σε ένα Πλανητάριο…. Νομίζουμε ότι βλέπουμε αχανές Σύμπαν…. Αλλα μήπως ειναι ΟΛΑ σκιές που προβάλλονται από την επίπεδη 2διάστατη επιφάνεια ενός Κβαντικού Υπολογιστή???
      Θυμήσου: το σπήλαιο του Πλατωνα…..

  3. Η γνώμη μου είναι ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα σφαιρικό σχήμα τόσο περισσότερο επίπεδο μοιάζει, όμως δεν είναι… Πιστεύω ότι το σφαιρικό σχήμα πιο πολύ μοιάζει σαν τοξοειδές σχήμα…

  4. Geo το είδα, εξαιρετικό, τί νομίζεις ΕΣΥ ότι περνάει ως μήνυμα? Ευχαριστώ!

  5. Ειναι τοσο απλη η απαντηση οσο δυσκολη κι αν μοιαζει η γη ειναι σφαιρικη γιατι ολοι οι πλανητες ειναι κι αυτοι σφαιρικοι αν η γη ηταν επιπεδη θα ηταν κατι το ιδαιτερο και το κεντρο του συμπαντος κι αν ηταν το κεντρο του συμπαντος δε θα ζουσαμε εμεις εδω περα.

    Η αλλη απαντηση ειναι απο τις βολτες που εχω κανει στο συμπαν εχω καταλαβει οτι η γη ειναι σφαιρικη οταν πηγα μια βολτα να δω το φως ειχα δει και τη γη απο μακρια παλι σε σφαιρικο σχημα και το φεγγαρι καπου εκει διπλα παλι σε σφαιρικο σχημα..

    Σε επιπεδη εκδοση δε θα το πιστευα εκτος κι αν ηταν σε εκδοση παστιτσιου οποτε κατι μπορει να γινοταν εκει περα

  6. Ρε παιδια ποτε οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν στη επιπεδη γη;Εδω ο Υπαρχος μιλουσε για διαμετρο,αρα για κυκλο και λογω τριων διαστασεων,για σφαιρα.Στο μεσαιωνα ομως αφου καταφεραν τα νουμερα να σβησουν το ελληνικο φως(προσωρινα),αρχισε αυτο το ηλιθιο καθολικο ιερατιο να λεει αντιεπιστημονικες μ@λ@κιες,οτι δηλαδη η γη ειναι τραπεζι,ντουλαπα,κομοδινο,κ.α.μ@λ@κιες.Ουε κι αλλοιμονο,σε οποιον ειχε υπ’οψιν του τις ελληνικες γνωσεις(πλασαροντας τις ως δικες του φυσικα).Τον βασανιζαν με 12 βασανιστηρια,επιστημονικου τυπου(ειναι η μονη επιστημη που επινοησαν οι ευρωπαιοι)ωστε να μη χασει τη ζωη του και τελικα να φτασει ως την πυρα στην πλατεια του χωριου του για να ευφρανθουν οι συγχωριανοι!Αισχος και σκ@τ@ στα μουτρα τους!

  7. στον πολιτισμενο κοσμο αναπτυσσεται με ραγδαιους ρυθμους ενα κινημα για την αποκαλυψη της αληθειας..οτι δηλαδη η γη, ναι, δεν ειναι σφαιρικη και ουτε περιστρεφεται με 1500!!! χλμ την ωρα …δεν λεω να το ασπασθειτε αλλα ψαξτε το..και μια συμβουλη …εμπιστευθειτε τις ρημαδες τις αισθησεις σας μια φορα και τη λογικη σας!!! πως περιστρεφεται ενα σωμα με τεοια ταχυτητα δισεκατομυρια χρονια και κανεις μας ποτε δεν αισθανθηκε το παραμικρο? ενα απο τα πολλα ερωτηματα..ας μην καταπινουμε αμασητα τα παντα

    1. Σχολείο έχεις βγάλει? δημοτικό? γυμνάσιο? δεν αισθάνεσαι την “τρελή ταχύτηα” της γης διότι αυτό που αισθανόμαστε ειναι η επιτάχυνση και οχι η ταχύτητα. Αν εχεις μπει ποτε σου σε αεροπλάνο θα ξερεις οτι την στιγμή που επιταχύνει νιόθεις την όθηση. όταν όμως η ταχυτητά του γίνει σταθερη και επειδη μαζι με την ταχύτητα του αεροπλάνου γίνει και η δική σου ταχύτητα σταθερή τότε δεν αισθάνεσαι την όση. Αν η γή “κοκάλωνε” ξαφνικα πιθανότατα θα βρισκόσουν σε κλάσματα δεπτερολέπτου σε αλλη ήπειρο με την ταχυτητα που κινείσαι και δεν αισθανεσαι διοτι η γη δεν επιταχυνει αλλα κινείται σταθερα. και μαζι της και εσυ. μια αλλη απόδειξη της σφαιρικότητας της γης (περα απο τα ταξιδια με αεροπλάνο) ειναι οι δορυφόροι, οχι οι πλανητες, οι τεχνιτοι δορυφόροι που χρησιμοποιουμε για τις τηλεπικοινωνιες και για άλλες χρησεις, που γυρνουν γυρο απο την γή. πως θα μπορουσε να συμβει αυτο σε εναν δισκο? Μερικοι εδω μεσα απορω με την βλακεια που σας δερνει… ξεφτυλίζεσται.. καλα ειπε ο Αινσταιν το συμπαν μπορει να μην ειναι απειρο αλλα η ανθρωπινη βλακεια δε τελειώνει ΜΑ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!

      1. καλα, υπαρχουν… τοσο αρρωστημενα μυαλα, που πιστευουν τετοιες μαλακιες, οτι η Γη δεν ειναι σφαιρικη?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *