13:40 - 16/08/2015

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ !!

Διαφημίσεις

Καλά πάμε…πρόσφυγες οικονομικοί μετανάστες με κινητά των 600&700€ και με 5.000€ πληρωμή στους λαθρέμπορους να τους μεταφέρουν, απο χώρες με 2€ μεροκάματο….κάπου δεν βγαίνει η πράξη…

kinito

Άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα

metanastis

Κακομοίρα Μετανάστρια με τελευταία γενιάς κινητό με βαμμένο νύχι και δαχτυλίδι!

πηγή:hellas-now.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΒΑΦΟΥΝ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΝΥΧΙ(ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ)
    ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΛΑΘΡΟ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.

  2. Περα απο τα πρακτορακια και τους τοποτηρητες που υπαρχουν αναμεσα στους μεταναστες, υπαρχουν και ανθρωποι που στην χωρα τους ηταν ευκαταστατοι και φευγουν γιατι φοβουνται για την ζωη τους αλλα και των παιδιων τους. Φυσικα εγω πιστευω οτι απο αυτο το αλισβερισι κερδισμενοι ειναι οι Τουρκοι και οι ντοπιοι σωματεμποροι αλλα το πιο σημαντικο και αυτο που ενδιαφερει και την νεα ταξη, ειναι να στησει με την βοηθεια των χαζοτουρκων αυτο που ολοι βλεπουμε και απευχομαστε στα νησια μας. Ο Θεος να βαλει το Χερι Του……

    • Ωραία. Έχεις δίκιο.

      Αλλα για πες μου. Αυτη που την βγαλανε στις ειδήσεις και φώναζε σενιε πενιε νρυμενη με το καπελάκι της το φορέματακι το τσιλικο λέγοντας. Κοιμάμαι στον δρόμο καιουτε στην χώρα μου ζούσα τέτοιες καταστάσεις δείχνοντας ξεκάθαρα την οργη της ιατην κατάσταση της στην Ελλάδα, εγω γιατι ΠΡΕΠΕΙ να την ανεχθώ την καριολα; Ας φύγει πίσω στην χώρα της εάν δεν μπορει να κοιμηθεί σε πενταστερο ξενοδοχείο.

      Πάμε καλα;

      Έχετε καταλάβει τι συμβενει; Έχετε περάσει καθόλου στην φαντασία σας στο τι θα συμβεί μετα απο ΟΛΑ αυτα;
      Τι κάνουν ολοι αυτοι εδω ; Τι σκοπο έχουν που στον …. Θα πανε και τι θα κάνουν; Πόσους βλαξ γουοτερ θα βγάλουν στις πλατείες δηλαδη για να φέρουν τον Δήθεν έλεγχο ΟΛΩΝ αυτών;

      Άρχισαν να Ζεστενουν την επανάληψη Ένωση πολέμου καθοριστικό για το σύστημα και τους πλούσιους.

      Χιτες και ταγματασφαλητες. Με την μονη διάφορα πως μέσα σε αυτών τον πόλεμο σε αυτήν την επανάληψη μπλέξει σαν σπίθα πυροδοτησης τους μεταναστες.

      • Ξαναδιαβασε το μηνυμα μου και θα καταλαβεις πως δεν διαφωνουμε καπου, τα ιδια πραγματα λεμε…

        • ΜΑ δεν διαφωνησα.

          Απλα την δικη μου ματια είπα. Δεν είπα “εσυ geronta με τρελενεις”. Ισως να μην ήμουνα ξεκάθαρος και επέτρεψαν να εννοηθεί πως είμαι εναντίων σου ενω ήθελα να συμπληρώσω πάνω σε αυτα που είπες γιατι συμφωνώ απόλυτα μαζι σου.

    • Ανώνυμος 08/16/2015 @ 4:45 ΜΜ

      Φιλε μου αν αυτοι ηταν ευκαταστατοι στην χωρα τους γιατι κανουν ταξιδι εκαντονταδων χιλιομετρων με τα ποδια και βαρκες και δεν πανε στο διπλανο πακισταν και να παρουνε το αεροπλανο για γερμανια σουιδια η οπου αλλου θελουν αυτοι!!!!!

      • Χρειαζεται να απαντησω σε αυτο τωρα; Πιστευεις πως μπορουν να πατησουν το ποδι τους στην Γερμανια η οπουδηποτε αλλου στην Ευρωπη αεροπορικως και μαλιστα μεσω Πακισταν; Σοβαροι να ειμαστε..

        • Ανώνυμος 08/17/2015 @ 12:22 ΜΜ

          Το πακισταν το εφερα σαν παραδειγμα αλλα ψαξε ποσες χωρες γυρο απο εκει μπορουνε να πανε οπου θελουν με αεροπλανο εσυ λες πως ειναι ευκαταστατοι και δινουν 2500 χιλ και βαλε για να ερθουν απο τα τουρκικα παραλια για ελλαδα δηλαδη απο συρια αφγανιασταν πακισταν για τουρκια ποσα θα δινουν;;;;

          • Να στο κανω πιο κατανοητο. Αν ο Συριος μεταναστης οσα χρηματα και αν διαθετει προσπαθησει να εισελθει στην ευρωπη θα βρει τις πορτες κλειστες γιατι απλουστατα κανεις δεν του δινει χαρτια. Για να ταξιδεψει με το αεροπλανο και οχι μονο θα πρεπει να παρει αδεια απο την χωρα στην οποια θα εισελθει κατι το οποιο ειναι αδυνατον να συμβει. Το ιδιο ισχυει και για παρα πολλες ασιατικες χωρες. Οι επιλογες λοιπον που εχουν δεν ειναι πολλες οπως φανταζεσαι αν αναλογιστεις πως οι γειτονικες τους χωρες αντιμετωπιζουν και οι ιδιες προβληματα με πολεμους, εξεγερσεις, τζιχαντιστες κτλ. Επισης σου ειπα πως αυτοι οι ανθρωποι εχουν καποια χρηματα δεν ειναι ομως κροισοι. Συνεπως δεν μπορουν να πανε οπου θελουν και φυσικα η Ελλαδα ειναι ο πιο κοντινος και ευκολοτερος τροπος να εισελθουν στην ευρωπη καθως γνωριζουν απο τους τουρκους λαθρεμπορους πως η κατασταση στην χωρα μας ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε. Εσυ που θα διαλεγες να πας αν αποφασιζες να φυγεις απο την χωρα σου; Εκει που δεν υπαρχει ελεγχος η απο εκει που δεν θα περασεις ποτε σου;

          • Εκεινο που ξέρω εγώ είναι ότι οι Πατριώτες Σύριοι αυτήν την στιγμή είναι με το όπλο στο χέρι!…Τούτοι εδώ,είναι,ή Ισλαμιστές έποικοι κατ’εντολή ή εαυτούληδες λεφτάδες!

        • Ανώνυμος 08/18/2015 @ 3:11 ΜΜ

          Φιλε gerontas εγω δεν θελω να στο παιξω πολυξερος αλλα σε μια χωρα με πολεμο εδω και 5 χρονια και με τους τζιχαντηστες να σκοτωνουν για πλακα ποιος θα εκανε αγοραπωλησιες εκει; ποιο φθηνο ειναι για τον αλλον να σου ριξει μια σφαιρα στο κεφαλι και να σου παρει το σπιτι, ακομα αυτοι οι λαθρεμποροι ειναι τιποτα τυχαιοι σε μια χωρα στρατοκρατουμενη οπως η τουρκια;;; η ΜΙΤ τι δουλεια κανει;;; εμενα η αποψη μου ειναι πως αυτοι δεν εχουν ουτε μισο ευρω αλλοι τους χρηματοδοτουνε ( ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΙΤ ) αυτοι αν ειχαν φραγκα με την βοηθεια πλαστογραφων τηνς ΜΙΤ θα πηγαιναν οπου ηθελαν, η ΜΙΤ τους φερνει εδω γιατι αραγε;; τι σκοπο εχουν;;;

  3. Δυστυχώς και μπορεί και γίνεται και ολα πανε μια χαρα βαση οργανωμενου σχεδιου !!!!!!!
    Το λεγαμε το περιμεναμε ηρθε το βλεπουμε μπροστα μας και εμεις εκει τα ιδια ,αρνουμαστε πεισματικα να χαλασουμε την εικονικη μας γαληνη και ηρεμια !!!!!!!!!
    Θα τα βρουμε ολα μα ολα μπροστα μας και απ την μια καμια φορα λεω πως ειναι καλυτερα ετσι γιατι ο Ελληνας αν δεν φαει ενα γερο χαστουκι δεν κουνιεται απο τον καναπε του !!!!!!!!!
    Τα καλυτερα έρχονται………………………………….

  4. Αυτά .......... 08/16/2015 @ 2:16 ΜΜ

    Άϊντε …. έτσι για να περάσει η ώρα …. όχι τίποτες άλλο ….. άαα δεν έχω τέτοιες σκέψεις ….. με τίποτα σου λέω !!!!

    Λέμε τώρα ….. ΑΝ
    αν είχαμε ηγέτες και όχι λουλούδες,
    τότε θα έκαναν μια απλή ανακοίνωση:

    ” Οποιοδήποτε πλοίο, πλοιάριο, βάρκα ή φουσκωτό
    εμφανιστεί εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων,
    χωρίς άδεια ….. θα βυθίζεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.

    Όποιος επιθυμεί να εισέλθει στην Ελληνική επικράτεια,
    θα πρέπει να έχει την νόμιμη άδεια.

    Για κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να προσέλθει μόνο
    στα από Ξηράς καθορισμένα σημεία εισόδου,
    και να υποβάλει το αίτημά του
    μαζί με όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια έγγραφα,
    και θα εισέλθει μόνο αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και λάβει έγκριση εισόδου ”

    Όποιος δεν καταλάβαινε
    απλά ….. μπαμ και κάτω ….. στον πάτο,
    έεεε να φάει και κάνα ψάρι τίποτε, μην ψοφήσουν στην πείνα.

    Φουκαράδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Δεν έχουμε πόλεμο στα σύνορά μας ώστε να μιλάμε για πρόσφυγες.
    Κακόμοιροι μετανάστες από χώρες του 1-2 ευρώ μεροκάματο
    που πληρώνουν 2-5000 χιλιάδες δολάρια ή ευρώ
    και μας μοστράρουν τελευταίας τεχνολογίας κινητά
    ΔΕΝ είναι ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ.

    Πρέπει να είμαστε τελείως βλάκες ώστε να μην καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι πληρώνουν για να τους στείλουν …. έχουν σκοπό.
    1. Την αλλοίωση του πληθυσμού
    2. Το πέρασμα μαζί με τους ηλίθιους και των πληρωμένων αυριανών δολοφόνων του Ελληνικού Λαού.

    Αλλά είπαμε
    εγώ έτσι για να περάσει η ώρα τα έγραψα,
    κουζουλάδες θερινές …. ότι μου κατέβηκε !!!!

    Αυτά ……….

  5. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΣΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ SMARTPHONE. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ. SMARTPHONE ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ Η ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ IPHONE KAI GALAXY!!!

    • ΣΕΙΡΙΟΣ 08/16/2015 @ 5:48 ΜΜ

      και οι τζιχαντιστες εχουν τελευταιου τυπου i-phone και τραβανε τις εκτελεσεις και εδω τραβαει χαμογελαστη φωτο το φουσκωτο το προσεξε κανεις και γιατι δεν το βουλιαξαν και αυτο?? τι σας θυμιζει αληιεοα το φουσκωτο για δειτε το ολοι αυτοι θελουν για καποιο λογο να πανε στην αγγλια και τρεχει τωρα ο κακομοιρος ο καμερον και φωναζει οτι εχει κλεισει τα συνορα

      • Ελευθέριος Ποπολάρος 08/17/2015 @ 1:29 ΜΜ

        Θα έλεγα ότι δεν βρίσκω απίθανο να έχουν και σχέση με το ΒRΕΧΙΤ ολοι αυτοί.

    • Βρασίδας 08/16/2015 @ 11:10 ΜΜ

      “ΣΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ”

      Δηλαδή λιποτάκτες. Πακέτο πίσω στον Άσσαντ!

  6. Λαγουρα Φιλιω 08/16/2015 @ 3:07 ΜΜ

    Σημερα στις 16.00 στον ελαιωνα ,Αγιου Πολυκαρπου 89 φερνουνε τους λαθρομεταναστες. Πιστευω οτι ειναι υποχρεωση μας να ειμαστε ολοι εκει, στην συγκεντρωση διαμαρτυριας που θα γινει.

  7. Ανώνυμος 08/16/2015 @ 3:55 ΜΜ

    σωρρος πλερωνει……

  8. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ, ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΑΝ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, Η ΜΕ ΚΑΝΑ ΙΣΛΑΜΟΔΟΛΟΦΟΝΟ ΦΙΛΟ Η ΑΝΔΡΑ, ΕΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΑΙΤ, ΚΛΠ……. ΕΑΝ ΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΤΟΠΟΥ!!!!!

  9. Ας τους εκτελέσουν να τελειώνουμε…

    • Δεν πιστεύω πως και ΑΥΤΟ η η βυθιση είναι λύσεις. Απλα με φορτώνει πολυ να το παίζουν αδικημένοι όταν εμείς δεν έχουμε να φάμε και αυτοι τρώνε κετερινγκ.

      Με τρελενει όταν ένας τούρκος μαζεύει 5-10-20-100-1000 όσους είναι τελος παντων και κάνει… Άντε να μην πω τι, ένα ολόκληρο νησί.

      Με τρελενει όταν όντως καποιοι μέσα σε αυτούς υποφέρουν και το γαμωσυστημα τους εκμεταλλεύεται μόνο και μόνο για να βγάλει μέσα σε ένα ελεγχόμενο χαος τα “μαργαριτάρια” του ελεύθερα σε πλατείες σε ΚΤΕΛ σε σταθμούς κτλ. Έλεγχος του χαους ελέγχοντας, τους πολίτες και διασπορά του φόβου ΕΤΣΙ ώστε τα πρόβατα να μην βγουν απο το μαντρί αφου απο και να κοιτάξουν στο τελος της “ταινίας” των μεταναστών θα βλέπουν καννες απο Μ4 mp5 και αλλου είδους αμερικλανικα οπλα

  10. Dr. Van Helsing 08/16/2015 @ 10:05 ΜΜ

    Τώρα αυτή η καριόλα με το βαμμένο νύχι, δακτυλίδι και αυτοφωτογραφία με αυτάρεσκεια, δεν μου κολλάει ιδιαίτερα για δυστυχισμένη πρόσφυγας. Εξ’άλλου έχουμε ήδη τις εγχώριες καριόλες-σαφώς και όχι όλες-θέλουμε και ισλαμοσκατοκαριόλες σαν και δαύτη? Αυτή είναι κινούμενη βόμβα. Γιατί? γιατί θα απαιτεί και θα παρασύρει για πιο πολλά από όσα της παρέχονται και μάλιστα με θράσσος.Πώς τα κατάλαβα αυτά? Μα είναι πασιφανές πώς το μόνο μέλημα αυτηνής είναι το μουνί της. Γιά την άλλη παραπάνω πάλι, τι να πω………………………… Τι να πεί κανείς. Τι να πείς. Αυτά τα σκατά θα έρθουν σε εσένα Ελληνίδα
    και θα απαιτήσουν το ψωμί και το μέλλον του παιδιού σου, γιατί ΗΔΗ έχουν περισσότερα δικαιώματα απο εσένα και το παιδί σου. Καιρός να λυσσάξουμε λοιπόν. Ελλείψη ενωτικής αρχής δεν μπορούμε να ενωθούμε για να βγάλουμε το άχτι μας, απαιτώντας την χώρα μας πίσω, έτσι είμαστε σε καταστολή.
    Εως πότε? Ενωτική αρχή σε αυτόν τον τόπο είναι ανέκδοτο με τον τοτό. Άρα είμαστε χαμένοι?

  11. ΣΕΙΡΙΟΣ 08/17/2015 @ 1:59 ΜΜ

    Οπως λεει καποιο αρθρο εχουν δεχτει ναναι σε ομαδες αυτοκτονιας και πολλοι απο αυτους εχουν δεχτει να μεταφερουν τον εμπολα μεσα τους για να σκορπισουν τον τρομο στην ευρωπη οσο για τις ωραιες κοπελλες ποιος μου εγγυαται οτι δεν ειναι στρατιωτινες εκπαιδευμενες εχθες στην κω μπηκαν μονο οι συριοι στο καραβι επεσε ξυλο μεταξυ πακιστανων -αφγανων και ιρανων οι μεταφραστες πιστοποιουν οτι ελεγαν συνθηματα υπερ του ΙΣΙΣ

  12. Και εδω στιν ελλαδα δεν εχουν να φανε, αλλα σμαρτφον και αλλα εχουν, ελεος πια…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*