Διαφημίσεις

naamloos
Ο Gerald Celente του Ινστιτούτου έρευνας και διεθνών τάσεων είναι ο άνθρωπος που πρόβλεψε την κατάρρευση των χρηματιστηριακών αγορών το 1987.
Τώρα προβλέπει πάλι την κατάρρευση των αγορών, μέχρι το τέλος του έτους. Για αυτούς που δεν τον γνωρίζουν, μια μικρή περίληψη…ο Gerald Celente, είναι ένας από τους καλύτερους οικονομικούς αναλυτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Τον καλούν συχνά στα κανάλια όπως είναι το CNN, η Oprah Winfrey Show, αλλά και άλλα πολλά.
naamloos
Μία από τις προβλέψεις που έκανε για την οικονομική κρίση που ερχόταν ήταν του 1987, την συντριβή της χρηματιστηριακής αγοράς, το σκάσιμο της φούσκας του dotcom και το οικονομικό χάος που προκλήθηκε το 2008. Πριν λίγες μέρες σε μια συνέντευξη δήλωσε το εξής:
«προβλέπω την κατάρρευση της παγκόσμιας χρηματιστηριακής αγοράς πριν το τέλος του έτους».

Ο Celente πιστεύει επίσης ότι δεν θα είναι μόνο οι ΗΠΑ που θα πληγούν αλλά θα είναι μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, όπως «το DAX, το FTSE, το ΚΑΠΤ, η Σαγκάη, και το Ιαπωνικό χρηματιστήριο το Nikkei».
Και συνέχισε «Όταν βγαίνετε έξω στους δρόμους ο πανικός θα ξεκινά από την Νέα Υόρκη θα κατευθύνεται προς την Σαγκάη, θα φτάνει στο Λονδίνο και μετά θα φτάνει στην Βραζιλία»



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Gerald Celente: πριν το τέλος του έτους θα έχουμε μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek