Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:32 - 15/08/2015

Επίγειοι χημικοί ψεκασμοί στην Ελλάδα. Ξεσκεπάστε τους!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για ένα περίεργο σύννεφο που εμφανίζεται στα βόρεια της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ένα σύννεφο που μοιάζει σαν αποτέλεσμα μιας μεγάλης έκρηξης όπως της πυρηνικής, χωρίς βέβαια να έχει συμβεί κάποιου είδους έκρηξη. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι μοιάζει με μανιτάρι ή στήλη καπνού και η βάση του ξεκινά από το χαμηλά στο έδαφος, κοντά στον ορίζοντα, ενώ παράλληλα είναι πολύ συμπυκνωμένο νέφος και αναπτύσσεται γρήγορα. Δυο θεάσεις αυτού του περιέργου νέφους έγιναν στις 4 Ιουλίου και 9 Ιουλίου του 2015 όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

PARAXENO_SINEFO

4 Ιουλίου

PARAXENO_SINEFO_2

9 Ιουλίου

Στις 14 Αυγούστου 2015 είχαμε ακόμη μια θέαση στα βορειοανατολικά της πόλης, πίσω από το όρος Χορτιάτη.

14 Αυγούστου
3

4

5
Πολλοί θα απορείτε τι είναι αυτό το νέφος, όμως η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια μας. Πρόκειται για επίγειους χημικούς ψεκασμούς, ή αλλιώς Chemtrails εδάφους ή Χημικά νέφη συμπύκνωσης που εκτοξεύονται, είτε από σταθερές εγκαταστάσεις (κτήρια), είτε από κινητές (φορτηγά με εκτοξευτές νεφών). Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό έχουν σταματήσει οι αεροψεκασμοί. Μάλλον γιατί οι επίγειοι ψεκασμοί λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια. Ίσως το ζεστό κλίμα και τα ανοδικά θερμά ρεύματα του καλοκαιριού ευνοούν τους επίγειους ψεκασμούς γιατί εξαπλώνονται καλύτερα, ενώ προφανώς το χειμώνα με τις βροχές το κρύο και τα χαμηλά βαρομετρικά, χρησιμοποιούν ψεκασμούς από αέρος.

Ψάξτε στις περιοχές για παρόμοια σύννεφα, σε σχήμα μανιταριού ή κάθετης κολώνας, κυρίως λευκά σαν χιόνι και πολύ συμπυκνωμένα. Βγάλτε τα φωτογραφίες και ανεβάστε τα στο διαδίκτυο. Ονοματίστε και την περιοχή με όσο περισσότερη ακρίβεια μπορείτε. Οι πιό θαρραλέοι ίσως μπορέσουν να φτάσουν στην βάση του σύννεφου και να φωτογραφίζουν ή να δουν την πηγή της προέλευσης του και τις εγκαταστάσεις παραγωγής ψεκασμών. Έτσι θα τους αποκαλύψουμε και θα τους ξεσκεπάσουμε. Υπάρχουν πολλές τέτοιες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, κυρίως όμως σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο.

Το κράτος ανήκει στους προδότες, μην περιμένετε από τις αρχές να μεριμνήσουν για την ασφάλεια μας. Μόνοι μας θα προστατευτούμε, μόνοι μας θα παλέψουμε, μόνοι θα σωθούμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται και μετά ¨διασταυρώστε¨ τα επίγεια χημικά νέφη συμπύκνωσης των βίντεο με αυτά των φωτογραφιών!

Α΄ Βίντεο:

Β΄ Βίντεο:

http://diogeneis.blogspot.gr/2015/08/blog-post_15.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Αυτά .......... 08/15/2015 @ 9:33 ΜΜ

    Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Λαμπρόπουλος, είχε αναρτηθεί και εδώ στα κατοχικά -με τίτλο Ομιχλοπαγίδες ; δεν θυμάμαι καλά, ψάξτε το- η οποία είναι και η μόνη τέτοια δουλειά που έχω δει (ζητάω συγνώμη αν υπάρχει και κάποια άλλη που μου διαφεύγει), δουλειά πριν από διετία αλλά πολύ καλοδουλεμένη με φωτογραφίες και συντεταγμένες.
    Αξίζει ένα γερό μπράβο στον Γιάννη γι’ αυτό.

    Βέβαια σήμερα θα θέλει σίγουρα επικαιροποίηση καθώς οι προδότες θα έχουν αφήσει να απλωθεί περισσότερο το πράγμα.
    Δεν ξέρω αν ο Γιάννης έχει επικαιροποιήσει την δουλειά του αυτή – αν δει το σχόλιο ας μας απαντήσει ή να την ξανααναρτήσει.

    Μην περιμένουμε από ΕΥΠ, στρατιωτικούς, αστυνομία και πολιτικάντηδες – αυτοί έχουν να σκεφτούν πως θα μοιράσουν τις ΜΙΖΕΣ από το Λαθροκουβάλημα και το ξεπούλημα της Ελλάδος.

    Βεβαίως ….. καλά κάνουν
    ΑΦΟΥ ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ελλαδοκαφριστάνικος Λαός όχι μόνο το αποδέχεται αλλά το επικροτεί κιόλας.

    Λοιπόν εσείς μελλοντικές γενιές της Ελλαδοκαφριστανίας
    – εξασκηθείτε από τώρα στην επίκυψη ….. οι κτηνοβάτες σας έρχονται, αν τους δυσκολέψετε θα έχετε να υποστείτε λαιμοποκή,
    – εξασκηθείτε στην πείνα ….. μάθετε να τρώτε ζωύφια …. ίσως έτσι επιβιώσετε,
    – βρείτε κάποιο πτυσσόμενο καλό χαρτόκουτο …… κατοικία δεν προβλέπεται στο εγγύς μέλλον,
    – μάθετε να λέτε πάντα ΝΑΙ ….. το όχι απαγορεύεται διά ροπάλου,
    – θα δουλεύετε μόνο για να φυτοζωείτε και να τους τα ακουμπάτε,
    – δεν θα ξέρετε τι είστε και που πατάτε,
    – αν έχετε λίγο μυαλό συμπληρώστε τα υπόλοιπα ….. ή απλά περιμένετε να τα ζήσετε.

    Και καλά μου παιδάκια
    Γι’ αυτό φρόντισαν
    Οι Παπούδες σας …. και οι Γονείς σας,
    ΑΝ
    θέλετε κάποιον να ΧΕΣΕΤΕ τώρα ….. ξέρετε,
    αρκεί να μπορείτε και να έχετε στον κώλο σας σκατό.

    ΑΙΩΝΙΑ σου η μνήμη ΕΛΛΑΣ
    με τα σκατά που γεννοβολάς
    ……. ας πρόσεχες !!!!!!

    Αυτά ……….

  2. Ανώνυμος 08/15/2015 @ 10:13 ΜΜ

    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

  3. ανωνυμος 08/15/2015 @ 10:34 ΜΜ

    ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ,,, ” ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΝΕΦΟΣ΄΄…

    ΕΛΕΧΘΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ !!!!
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ….ΔΗΛΑΔΗ

    Κ,Μ

    ..

  4. ΜΑΚΗΣ 555 08/15/2015 @ 11:27 ΜΜ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

  5. Βρε παιδιά ερχόμενος σήμερα από την Χαλκίδα προς Αθήνα στην εθνική οδό προς τα δεξιά μου είδα έναν τέτοιο σχηματισμό νεφών που έπερνε ένα περίεργο χρώμα από την αντανάκλαση του ήλιου.
    Ο ουρανός από τα αριστερά είχε απλά τη γνωστή θολούρα χωρίς ίχνος συννεφου. Μου φάνηκε περίεργο αλλά δεν έδωσα ιδαίτερη σημασία.
    Τώρα διαβάζοντας το άρθρο σας συνέδεσα την εικόνα με το βίντεο που παρουσιάζετε και βλέπω ότι έχει ακριβώς αυτη την ομοιότητα. Ήμαρτον πια,θα μας πεθάνουν.

  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/15/2015 @ 11:41 ΜΜ

    ΦΩΣ-ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ”ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ”. ΑΛΛΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ, ΑΛΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΡΑΜΜΕΝΟ [ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ], ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΤΟΤΕ……ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ. ΤΑ’ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ”ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ”, ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΦ ΣΑΙΝΤ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΟΥΛ, Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΜΠΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ…….ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

  7. Πλάκα μας κάνετε..Εδώ συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα με τις ευλογίες μας
    https://www.facebook.com/despinat2/posts/875036915924401?pnref=story

  8. einai aplo otan doume kati tetoio prepei na mazeutoume na pame ekei na doume ti ginete kai an einai psekasma na tous ”kynigisoume”an ginei auto tha to skeftoun poli na to xanakanoun.

  9. ΚΥΡΙΑΚΟΣ 08/16/2015 @ 4:09 ΜΜ

    Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ ). ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ 4ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΡΑΤΟΥ Ή ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/16/2015 @ 6:40 ΜΜ

      ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*