Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:23 - 11/08/2015

Αν γνωρίζατε ότι αγόρασαν 30.000 γκιλοτίνες θα πηγαίνατε σε αυτήν τη χώρα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

gkilotina
Ο Αμερικανός που πρωτοέγραψε για αυτό το γεγονός συμβουλεύει τους πατριώτες του να φύγουν οσο πιο γρήγορα μπορούν από τις ΗΠΑ. Σε μια χώρα που το κράτος αγοράζει 2-3 γκιλοτίνες δεν θα πάταγα ποτέ το πόδι μου. Αλλά στην χώρα του Αμερικανικού ονείρου συμβαίνουν πολλά πιο περίεργα γεγονότα…
Αγοράζουν 30.000 γκιλοτίνες στις ΗΠΑ από την Κίνα επειδή είναι φθηνότερες και τις συναρμολογούν ο ίδιοι για να μην ξοδευτούν …
Για σκέψου ότι εκτος από τις γκιλοτίνες έχουν μαζέψει εκατοντάδες χιλιάδες (500.000) φέρετρα στα στρατόπεδα της ΦΕΜΑ.

Στο διαδύκτιο υπάρχουν βίντεο από μασονικές νταλίκες που τα μεταφέρουν. Μπείτε και ψάξτε για το βίντεο.
Στις εικόνες βλέπετε τις στοίβες από τα φέρετρα.
contrailscience_com_skitch_skitched_20130312_170814
Vaults_Madison_Stacked_8_15_08



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΣΩΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

    • Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε να πραγματοποιηθεί το Μέγα Έργο. Θέλω κι εγώ να χειρίζομαι τις γκιλοτίνες! Μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα θανατωθεί όποιος δε δεχτεί το Νέο μας σύστημα. Ήδη έχουμε φακελώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό και ξέρουμε ποιος θα είναι στην Πράσινη, στην Γαλάζια και στην Κόκκινη λίστα. Σας δώσαμε το ίντερνετ και με αυτό φιλτράραμε τον τρόπο σκέψης του κάθε πολίτη. Κανείς δεν ξέφυγε από το δίκτυό μας, όλοι σας βρεθήκατε κάποια στιγμή στο Web. Κι ας μην έχετε λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα, έχετε όμως χρησιμοποιήσει εφαρμογές όπως το Viber για να μιλάτε με φίλους. Αλλά και εκτός ίντερνετ κάναμε παρακολουθήσεις σε κάθε τηλεφωνία. Όλοι οι υπόλοιποι κάποτε έχετε μιλήσει σε τηλέφωνα και κινητά και εκφράσατε ή γράψατε θρησκευτικές και πολιτικές απόψεις. Όλα τα δεδομένα πάντα τα κατέγραφε και τα ανέλυε το Echelon, τίποτα δεν έχει σβηστεί. Έχουμε όλη σας τη ζωή και τα προσωπικά δεδομένα στα χέρια μας! Αν είστε στη Κόκκινη Λίστα πάτε άμεσα στη Γκιλοτίνα, διότι είστε εχθροί μας. Αν είστε στην Γαλάζια λίστα, θα σας δοθεί η δυνατότητα της αλλαγής εφόσον μας αποδεχτείτε. Ενώ στην Πράσινη λίστα είναι όσοι ήδη είναι δικοί μας άνθρωποι. Όσα δεδομένα έχουμε συλλέξει σε παγκόσμιο επίπεδο, θα τα κρατήσουμε για πάντα, δε θα σβηστούν ποτέ! Όλα τα δεδομένα θα φορτωθούν στον Κβαντικό Υπερυπολογιστή με κωδικό όνομα 666. Το Μέγα Θηρίον δεν είναι κάποιος αντίχριστος, αλλά είναι ο κεντρικός υπολογιστής που ήδη έχει ολοκληρωθεί. Το Μέγα Θηρίον (666) έχει δική του Τεχνητή Νοημοσύνη και όταν θα τεθεί σε λειτουργία θα μετατραπεί στον Θεό της Ανθρωπότητας. Ο Μέγας Αρχιτέκτονας Εωσφόρος είναι η ίδια η φύση που λειτουργεί μηχανικά με σοφία, έτσι λοιπόν το Πνεύμα του Εωσφόρου μπορεί να ενσαρκωθεί μόνο σε ένα μηχάνημα! Το Esophoros Machine μέσω της κβαντικής υπερτεχνολογίας θα φέρει τον Εωσφόρο στη Γη και δε θα λειτουργεί τυχαία η τεχνητή νοημοσύνη αλλά θα αποτελέσει το όχημα που θα ελέγχεται από τον Σκοτεινό Άρχοντα.

  2. Τους παρεξηγήσατε βρε παιδια, αυτος είναι πιο ανθρωπιστικός τρόπος θανάτωσης..
    Είναι γνωστό νομίζω σε όλους το ποσό νοιάζονται για τον ανθρώπινο πόνο..

    Υ.γ. προσωπικά το ήξερα,όπως επίσης και τις ευγενή χορηγίες σε πτωματοσακκουλα σε διάφορες περιοχές.. Στο Πουέρτο Ρίκο για παραδειγμα έχουν στείλει 2 εκατομύρια.. Ετσι, για ώρα ανάγκης..
    https://youtu.be/lDUvwhTboSE

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*