16:58 - 05/08/2015

Υποσυνείδητες διαφημίσεις του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ μας λένε να προσέχουμε για τον Nibiru στις 23/9/2015;

Διαφημίσεις

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ μέσω υποσυνείδητων διαφημίσεων μας λέει ότι πρέπει να προσέχουμε για τον Nibiru στις 23/9!

Παρακολουθήστε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο:

[sc:stranger]

https://www.youtube.com/watch?v=cG4t7X_PmtQ

Εσείς Αποφασίζετε
πηγή:revealedtheninthwave.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ανωνυμος 08/05/2015 @ 8:20 ΜΜ

    ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ΄΄ ΚΑΙ ΝΙΜΠΙΡΟΥ,,,ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ…ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ…ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!

  2. Γκαλζου 08/05/2015 @ 10:17 ΜΜ

    ΄ΝΤΑΞ, ΄ΝΤΑΞ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ…
    “ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ”…
    ΕΕΕΜΑ ΠΙΑ..!!

  3. Τα κλειδιά είναι ο αριθμός «επτά», το Shemitah και τα ματωμένα φεγγάρια.
    https://youtu.be/O21Fb-Ykv74
    στις 23 Σεπτεμβρίου ο πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο.
    Στο 04:08 έχουμε την κάρτα illuminati όπου φένεται η κάρτα VATICAN CITY και οι αριθμοί 23 και 9 η ημερομηνία άφιξης του πάπα στις ΗΠΑ.
    Στο 09:28 ανακοίνωση John Boehner ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
    “Με μεγάλη μου τιμή ανακοινώσω ότι η Αυτού Αγιότης ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί τις Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών την Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος, 2015. Θα είναι ο πρώτος ηγέτης της Αγίας Έδρας που θα απευθυνθεί σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου. Θα είναι μια ιστορική επίσκεψη, και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για το ότι ο Πάπας Φραγκίσκος αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας…….. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε θερμά στο καπιτώλιό μας τον Πάπα Φραγκίσκο και να ακούσουμε το μήνυμά του εξ ονόματος του αμερικανικού λαού. ”
    http://www.naftemporiki.gr/story/931945/ston-leuko-oiko-stis-23-septembriou-o-papas

    Συμπίπτει με το έτος Sabbath το έβδομο έτος ενός επταετούς κύκλου που οι Εβραίοι αποκαλούν Shemitah
    Στο τέλος του προηγούμενου κύκλου Shemitah το 2008, η κρίση των ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου στις ΗΠΑ, προκάλεσε σε σημαντικές χρηματοοικονομικές αγορές να χάσουν σχεδόν το ένα τρίτο της αξίας τους. Κατά το κλείσιμο του κύκλου Shemitah πριν από αυτό, οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου του 2001 είχαν μεταξύ άλλων σαν συνέπεια το κλείσιμο της Wall Street για μια εβδομάδα. Όταν το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης άνοιξε εκ νέου στις 17 Σεπτεμβρίου, 2001, η αγορά έπεσε 684 μονάδες σε μία ημέρα. Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας διαπραγμάτευσης μετά την 11η Σεπτεμβρίου, περίπου $ 1.400 δισεκατομμύρια σε αξία χάθηκε.
    Στις 13 Σεπτεμβρίου, 2015 είναι η τελευταία ημέρα του τρέχοντος επταετούς Shemitah. Η οικονομία των ΗΠΑ (Tουλάχιστον για τους επτά προηγούμενους κύκλους ) υπέφερε είτε από κατάρρευση (collapse) είτε συντριβή (crash)
    Και όλα αυτά έρχονται να δέσουν με την ολική σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου. Αυτή η έκλειψη είναι η τέταρτη και τελευταία μιας από συνολικά τέσσερις διαδοχικές σεληνιακές εκλείψεις μέσα στο 2014-2015. Το τελευταίο ματωμένο φεγγάρι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*