Διαφημίσεις

544

[sc:stranger]

Stranger,….

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Δεν είμαι σίγουρος αν έχω άλλες αντοχές να συνεχίζω…”
    1. ΝΙΚΟ STRANGER ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΥΓΗΡΙΣ…

      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ …
      – ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ…ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ —

      ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

        1. ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ 21.09 ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ…ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ…ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ… ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ… ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ …

          ΦΙΛΕ 09.46 ΚΑΠΟΤΕ ΝΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ …ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΜΥΔΙΑ..[ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ] …ΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…

          ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    2. ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ALEXIS ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΦΗΜΗΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ… ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ mind control, ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,ΕΤΣΙ…?

      ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ:
      – ‘Η ΟΙ ΤΥΠΟΙ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ” ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ…
      – ‘Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΜΕ… ΕΝΝΟΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ mind cotrol ΕΠΙΝΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΟΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ -ΚΥΡΙΩΣ- ΜΗ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ Η ΛΕΞΗ “ΠΡΟΔΟΤΗΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΨΑΞΕ-ΨΑΞΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ…

      ΥΣ: ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ….ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ… http://kyklwpas.blogspot.gr/2015/01/blog-post_47.html

  1. Εάν καποιος έχει καλύτερες πληροφορίες ΚΑΛΟ θα είναι να με διορθώσει εαν κάνω λάθος.

    Οι Πελασγοι [Σπαρτιατες], όταν τα παιδια τους [Οι Αντρες] ολοκληρώνονταν στην ΕΛΛΑΝΙΑ γνώση, στις πολεμικές τέχνες παγκρατιο και με ότι εξοπλισμό διέθεταν στον τότε κόσμο τους δορυ, σπαθί, τόξο, ασπίδα κτλ. [συγκεκριμενα οι δικές μου πληροφορίες λένε πως ήταν στα 12 χρόνια της ζωής τους πλέον ολοκλυρωμενοι κι ετοιμοπολεμοι.] τότε άνοιγαν οι πορτες της πόλης και τα παιδια βγαιναν εκτος πολης με μια εντολή.

    Θα ξεκινήσεις για τον γυρισμο όταν, οι γνώσεις [της ψυχής σου] στρέψουν και το σώμα σου έχει εγκαταλείψει στον αγώνα της επιβιωσεις. ΜΌΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΌΤΙ ΠΗΡΕΣ ΈΤΟΙΜΟ. ΜΌΝΟ ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΗΠΤΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΎΝΑΜΗ ΔΙΑΘΕΤΗΣ.

  2. Το μόνο που λείπει από τη φωτογραφία είναι κάτι ποδίτσες με μαύρες ρόμπες και περίεργα καπέλα που έχουν σχέδια διαβήτες, πυραμίδες με μάτια, πεντάλφα, πυξίδα, κλπ, κλπ, κλπ

  3. Ti νασου πω βρε παιδί μου σε καταλαβαινω απολυτα.Εγω και μόνο που βλεπω που πανε ολοι αυτοί ομαδικά εχω παθει καταθλιψη για αυτα που μας περιμενουν. Και δεν ειναι σχημα λογου. Εντονα συμπτωματα αυτοάνοσης αρρωστιας μου εχουν δημιουργηθεί απο στεναχώρια απο ολες αυτες τις εξελιξεις και την συμπεριφορά των πουλημενων.
    Αλλα ζω με μια ελπιδα.
    Να ειμαι πρωτη σειρα θεατης στο κρεματόριο

  4. Όλα τα λεφτά ? παντος ειναι το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά που έχουν όλοι τους ούτε μοιραία των κλοπιμαίων να κάνανε!
    Υπάρχει κατανόησή, τελικά θα πιάσουν τόπο οι θυσίες του κοσμάκη…

  5. …αλλα αμα πεις τιποτα για χρυση αυγη…ααααα….ολα κι ολα….αυτοι ειναι φασιστες και ναζιστες….

  6. ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ …. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ… ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΥ? ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ? ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ, ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ?

    ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ … ΓΕΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΙΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ 10.000 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΩΝ (ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ), ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΡΡΙΚΩΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 21,4 % (ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ…ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΕΙ… ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ), ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΙΕΩΝ (ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ – ΟΛΑ ΣΤΑ ΥΨΗ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.. ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΕΛΑΝΕ…

    ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ… ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΗΣΥΧΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ – ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ…

    ΑΛΛΑ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ… ΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.

    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

    ΙΩ

  7. Περι μιντ κοντρολ δεν σου αλλαζει το πως σκεφτεσαι .ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΝΤ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΟΥΛΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΑ.

    1. Άλλη δουλειά δεν είχαμε θα εκτελούμε και τις διαταγές του καθενός να διαβάζουμε και να προωθούμε τα κείμενα του. Μπείτε στην σειρά γιατί είστε πολλοί αυτοί που μας διατάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek