Διαφημίσεις

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά ανάμεσα στον Πισσώνα και την Αφράτι της Εύβοιας, ενώ νέα φωτιά εκδηλώθηκε στη Μαλακάσα, στην περιοχή Μήλεσι. Στο μεταξύ, υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στο Κορωπί, όπου ο δήμαρχος κάνει λόγο για σχέδιο εμπρηστών.

Στην Εύβοια, οι φλόγες έφτασαν 20 μέτρα μακριά από τα σπίτια στο χωρίο Αφράτι και η πυροσβεστική με την αστυνομία εκκένωσαν σπίτια στην αρχή του χωριού προληπτικά και οι κάτοικοι έχουν μεταφερθεί σε άλλη περιοχή σε ασφαλές σημείο.

Σύμφωνα με το δήμαρχο κ. Ψαθά, η κατάσταση είναι κρίσιμη μιας και το κυρίως μέτωπο της φωτιάς είναι πολύ μεγάλο και βρίσκεται κοντά στο χωριό Αφράτι σε απόσταση 600 μέτρων.

Στην περιοχή οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί και οι καπνοί έχουν καλύψει την ευρύτερη περιοχή και έχουν προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους του χωριού Αφράτι.

Οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ζώνη προστασίας, αλλά οι φλόγες είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Ήδη, στην περιοχή επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις απ’ όλη την Κεντρική Ελλάδα, εθελοντές και οχήματα από το Δήμο Δισρφίων Μεσσαπίων, όπως και εναέρια μέσα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

[sc:stranger]

Πριν από λίγη ώρα, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε και για νέα πυρκαγιά στην Μαλακάσα και ειδικότερα ανάμεσα σε Μαλακάσα και Ωρωπό στην περιοχή Μήλεσι. Το κέντρο επιχειρήσεων της ΠΥ στέλνει δυνάμεις στην περιοχή, χωρίς, όμως, να έχει σαφή εικόνα για την κατάσταση της πυρκαγιάς.
«Σχέδιο εμπρηστών» στο Κορωπί

Στο μεταξύ, υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην οδό Τσακάλωφ στο Κορωπί, κοντά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν αναστάτωση και προβλήματα. Ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι μέσα σε λίγη ώρα κλήθηκαν να κατασβέσουν πέντε μέτωπα πυρκαγιάς και ζήτησε από τους κατοίκους να καταγγείλουν τυχόν ύποπτες κινήσεις στην περιοχή.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Εκκενώθηκαν σπίτια στην Εύβοια, νέα φωτιά στη Μαλακάσα”
  1. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”…..

    ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ… ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ?

    Η ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΡΕΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΕΥΘ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΠΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ?

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΩ ΠΡΟΣΟΧΗ…. ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek