Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:09 - 06/07/2015

θυμήσου τι σου έχω πει…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

zeus

Αυριανό δημοσίευμα της liberation … Τα ιερατεία σε μάχη!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Τι σημαινει ο τιτλος παρακαλω μια βοηθεια στη μεταφραση.

  2. ΔΙΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΗΣ?

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΤΗΝ ΔΩΣΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΧΤΙΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.. ΕΛ-ΛΗΝ

    ΙΩ

  3. Σε ευχαριστω πολυ…

  4. Εεε ρε τι εχει να γινει ετσι και ο Αλεξης μας το παιξει …”ενας Αλεξανδρος σημερινος..Αλεκο με φωναζουνε και δεν με λογαριαζουνε ” !!!!
    Λαγουμι να κρυφτει δεν θαβρει !!!
    Ομως ….του ευχομαστε πιστευω ΟΛΟΙ καλη επιτυχια στην μαχη που υποσχεθηκε οτι θα δωσει για την Ελλαδα και τους Ελληνες!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ…ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ !!!!

    ΕΙΘΕ !!!!!!!!

  5. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 07/06/2015 @ 3:30 ΠΜ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

  6. Σιμωνίδης 07/06/2015 @ 7:32 ΠΜ

    ++++++++++

    ΖΕΥΣ ΗΝ ΖΕΥΣ ΕΣΤΙ ΖΕΥΣ ΕΣΕΤΑΙ ………………………….Ω ΜΕΓΑΛΕ ΖΕΥ
    (ΔΩΔΩΝΑΙΟΣ ΔΙΑΣ)

    Παιδία πήραμε μια απόφαση….που θα έχει σίγουρα επιπτώσεις….ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ…ΟΛΟΙ ΨΥΦΙΣΑΜΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ……ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ……ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ…..ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ …ΟΛΟΙ ΠΕΙΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ…ΜΗΝ ΓΚΡΗΝΙΑΖΕΤΕ….ΟΛΟΙ ΜΑΣ…..ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΕ!ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ………ΠΕΙΡΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ…..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ…ΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΣΑΣΤΕΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…..ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ….ΠΕΙΡΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AF%CE%B1%CF%82_(%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1)#/media/File:Zeus_Hermitage_St._Petersburg_20021009.jpg

  7. Είχες Δίκιο Stranger Εύγε!!!

  8. Διας δεν είναι ο Αλέξης, αυτός είναι Μογγολιαρης. Δίας είναι η θέληση τον παιδιών του ΔΙΑ. Ένα 50-60% όσοι είναι και οι έλληνες στο γένος στην Ελλάδα, έφεραν ενα αποτέλεσμα. Αυτή είναι η θέληση του Αυτοκράτορα των Ουρανών. Ο Έλλην είναι η φωνή του Πατέρα. Πολύ φοβάμαι ότι η θέληση και απόφαση αυτή, ήδη παρερμηνεύτηκε και από ΟΧΙ ο τζιπραζ το έκανε ΝΑΙ… σίγουρα θα υπάρξουν γεγονότα, όμως λόγο οτι το ΟΧΙ ήταν ηχηρό, εαν δείτε και τον παγκόσμιο χαρτί, το ΟΧΙ δημιούργησε δόνηση σε όλες της γωνιές του πλανήτη. Θα υπάρξουν γεγονότα. Αρνητικά για τον τζυριζα.

    Διότι ο πατέρας δεν συγχωρεί την αμφισβήτηση και απόφαση τον παιδιών του. Ιστορικά αποδεδειγμένο.

    http://www.zougla.gr/greece/article/i-ekriksi-tou-oxi-sto-twiter-pagosmios?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed

    ο Διας είναι αντιπρόσωπος του Νοητού Ήλιου, αντιπροσωπεύει το ΦΩΣ, είναι ο Πατέρας θεός ουρανών και θεών. Στο πρωτοσέλιδο ο τσιπρας είναι κατάμαυρος…κάτι θέλει να πει. Ο τίτλος ειναι δικός μας, η φυσιογνωμία όμως.

  9. ΜΕΛΑΝ ΣΩΜΑ ……. !!!!!!!!

  10. ανωνυμος 07/06/2015 @ 5:45 ΜΜ

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Η΄΄ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ…ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ…
    ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣ = ΚΑΤΑ ΤΟΝ Ι ΦΟΥΡΑΚΗ

    Ο ΖΕΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΩΣ ΔΟΜΗ …ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ δηλαδη Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ Τ ΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΘΕΡΜΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΑ ΝΕΦΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

    Ο ΔΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΙΜΟΣ…

    Ο ΖΕΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΟΙ ΑΙΓΑΙΟΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ…

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ,,,,Ο ΦΙΛΟΣ Μ.ΣΥΜΩΝΙΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ…….ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ….ΛΙΓΟ….

    Κ,Μ

    • Σιμωνίδης 07/06/2015 @ 7:35 ΜΜ

      Τι να πω εγώ……..τα είπε ο George K 6 Ιουλίου 2015 at 13:15 με αυτήν την ανάρτηση
      http://www.zougla.gr/greece/article/i-ekriksi-tou-oxi-sto-twiter-pagosmios? ….αν δεν είναι αυτό ΔΙΑ-διαδοση του φωτος.αιθέρα,αστραπών,συναισθημάτων….τότε τι είναι?Εγώ πάντως δεν είπα ότι ο Τσίπρας είναι ο Διας….εγώ απλά βλέπω ενΣαρκώσεις (χαρακτήρες)…που συμπτωματικά είναι την ίδια στιγμή,τον ίδιο χρόνο,στο σήμερα……βλέπω μια Αθηνά,που έχουν πέσει πάνω της να την φάνε γιατί ξέρουν ότι είναι ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…….έναν Ερμή που τον έφαγαν(είναι στρατήγημα),που νομίζουν ότι τον έφαγαν(ζητήθηκε-αλλά έγινε και μάρτυρας)…ένας Άρης που ελευθερώθηκε από δεσμά που του επιβλήθηκαν εεεε ε όχι και τόσο άδικα(είναι ο χαρακτήρας του παρορμητικός)…..μια ΜΑΝΑ ΗΡΑ που ισως εμφανίστηκε πριν 11 χρόνια στους Ολυμπιακούς ,…..η πιθανών να είναι μια άλλη στην Νότια Αμερική(δεν έχω καταλήξει ακόμα)……μια Αφροδίτη παντρεμένη με ηθοποιό που εξασκεί το επάγγελμα της Νομικής ……… (μάλλον )έναν Δια που είναι αρχηγός θρησκείας και κατάγεται από την Νότια Αμερική και αυτός ..από το ίδιο κράτος που είναι η Ηρα…ο οποίος Διας “έχρισε” τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να τους κάνει όλους πουτάνα……έναν Απόλλωνα εκ-πολιτιστή,λαικό ηγέτη,απρόβλεπτο,….εξάλλου είναι η εποχή του Υδροχόου …εγώ μιλάω για χαρακτήρες,οποιαδήποτε ομοίότητα της πραγματικότητας με την μυθολογια είναι απλά “σύμπτωση”!……..είναι???

  11. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/07/2015 @ 12:01 ΜΜ

    Βλέπω δεν το ανεβασες το σχόλιο μου εχθές…

    Πάμε λοιπόν μια ακόμη.

    Δίας->
    Δια-βολος [βολος-βαλλω με ότι νανε σε καποιον] δια-χωριζω, διερεση [διε παραγωγο εκτός δια ρεση εκ της Ρησης] βρήκε και μόνοι σας καμια λέξη.

    12θειστικες μαλακιες όπου γουστάρουνε να βλέπουν τους ΔΉΘΕΝ θεούς τους, να χωριζουν τους “λαούς”. Και ποιο συγκεκριμένα να κάνουν το μυαλο του έλληνα μαρμελαδα για το οβριακο ψωμί τους.

    Καλές αυτές οι μαλακιτσες αλλα εγω περιμένω των ΣΕΙΡΙΟ. ΤΌΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΈΕΙ Ο “λαος”.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*