Διαφημίσεις

Η απάντηση είναι απλή και ήταν και είναι μπροστά στα μάτια μας. Ακούσαμε πολλά, μάθαμε και άλλα, πολλά μας τα απέκρυψαν, αν και τα υποψιαστήκαμε.

Και εμείς όχι μόνο αδιαφορήσαμε, όχι μόνο δεν αντιδράσαμε στην λεηλασία του έθνους και του Ελληνικού λαού, αλλά τους υπεύθυνους τους επιβραβεύσαμε με την ψήφο μας, δίδοντας έτσι πολιτικό συγχωροχάρτι, για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν και έφεραν την χώρα στην σημερινή κατάσταση.
Την πατρίδα να συγκρούεται με το Ευρωπαικό ιερατείο, που αρνείται να παραχωρήσει το παραμικρό από αυτά που λάθρα και με την βοήθεια των Πήλιο Γούσηδων και Νενέκων απέκτησε, καθιστώντας την Ελλάδα μια σύγχρονη αποικία χρέους και καταδικασμένη σε βέβαιο και αργό θάνατο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε την οικονομική κρίση, αλλά την ηθική και εθνική κρίση.

[sc:stranger]
Πάντα η πατρίδα προχώρησε μπροστά και μεγαλούργησε με ιδέες και σύμβολα και πάντα με ρήξη με τους μεγάλους και ισχυρούς. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Δείτε λοιπόν υπό μορφή ενοτήτων (hint point tips), όπως έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, πως έγινε η μεγάλη λεηλασία του έθνους και δείτε ακόμη τους υπεύθυνους αυτής. Φαίνονται τόσο καθαρά οι υπεύθυνοι και ας το έχουμε κατά νουν, όταν θα έλθει η ώρα της Νέμεσις.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18]

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

logiosermis.net

thesecretrealtruth.blogspot.com

[sc:stranger]



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Που πήγαν τα λεφτά και δεν έχουμε λεφτά;”
  1. Η ΝΤΠ (πέστε το θεσμοί, εταίροι, ευρώπη των λαών, ό,τι θέλετε) θέλει οι πολίτες κάθε χώρας:
    1. Να πληρώνουν ΦΠΑ
    2. Φόρους
    3.Να είναι υπάκουοι
    Δεν έχει ανάγκη πλέον τους τοπικούς φυλάρχους. Ελέγχει κεντρικά και δίνει εντολές. Ήρθε η στιγμή της extinction των δεινοσαύρων.
    Οι τοπικές οικονομικές μονάδες θα πρέπει να στηρίζουν πλέον υλικά, ψυχικά και πνευματικά την ΝΤΠ. Οι διεθνείς οικονομικές μονάδες θα είναι τα μαντρόσκυλα.
    Η ώρα του final countdown ήρθε. Ήρθε η σύγκρουση της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ των λαών με την ΔΙΑΘΕΣΗ. Ήρθε η σύγκρουση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
    Οι βάρβαροι θα διαβούν και θα πάρουν την revanche.
    ΕΣΕΙΣ, ποιός πιστεύετε ότι θα νικήσει;

    HASTA LA VISTA, BABY.

  2. Εξαιρετικό άρθρο.
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εκτυπώνω και το ποστάρω στην βιβλιοθήκη μου
    Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους??????????????????????????????????????????????????

  3. Ενώ το ΔΝΤ λέει ότι το χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο και ζητάει να περικοπεί το εξωτερικό χρέος προς την ΕΚΤ , αυτά τα λαμόγια μαζί με τους ντόπιους υποτακτικούς τους μας ζητάνε να πάμε να πούμε μόνοι μας πως το χρέος ΝΑΙ είναι νόμιμο και σας παρακαλούμε μην μας το κόβετε , αφήστε μας να το πληρώσουμε όλο ..

    Δηλαδή τούτα εδώ τα λαμόγια μας ζητάνε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας ..

    Έλληνα ΠΡΟΣΕΧΕ καλά την σύμβαση που σου ζητάνε να πεις ναι .. Το ναι σου αφαιρεί μετά κάθε επιχείρημα και σε δένει χειροπόδαρα , το ΟΧΙ είναι απλά ΟΧΙ και ο καθένας ας το καταλάβει όπως θέλει , Εμείς όμως λέμε ΟΧΙ , δεν θέλουμε αυτή την συμφωνία , το ότι λέμε ΟΧΙ σε αυτήν την συμφωνία δεν προκύπτει ότι λέμε ναι σε κάποια άλλη από πουθενά , εμείς λέμε ΟΧΙ σε αυτήν που δεν θα υπογράψουμε και τίποτα άλλο ..

    Πρόσεχε λοιπόν γιατί το πραγματικό ερώτημα που θα απαντήσεις την Κυριακή είναι το αν θέλεις εσύ να πληρώσεις τα 8 δις ή να τα πληρώσουν αυτοί που μέχρι τώρα δεν πλήρωναν .

    Τα κανάλια κάνουν τον αγώνα που κάνουν για να μην πληρώσουν τα 400 εκατομμύρια των αδειών και θέλουν να σε ψήσουν να πας να πεις ναι , ότι δηλαδή δέχεσαι εσύ να πληρώσεις αντί για αυτούς τα 400 εκατομμύρια ..

    Λοιπόν την Κυραική θα πας να πεις “ναι , θέλω να πληρώσω εγώ όπως πάντα αντί για εσάς ” ή θα τους βροντοφωνάξεις ΟΧΙ ρε κερατάδες τώρα είναι η σειρά σας ..?

    Να πληρώσει το μεγκα τους φόρους τα θαλασσοδάνεια και το ρεύμα που κλέβει από την ΔΕΗ και να βγάλει τον σκασμό ..

    Την Κυριακή θα φωνάξω όσο πιο δυνατά μπορώ Ο Χ Ι δεν θα πληρώσω άλλο εγώ για εσάς .. Όποιοι θέλουν ας φοβηθούν από τους πονηρούς και να αναλάβουν να πληρώσουν αυτοί τα χρέη του μέγκα και των αφεντικών τους .. Τα κανάλια ψάχνουν για μ@λάκες , εσύ είσαι ..?? Θα τους πληρώσεις ξανά τα δικά τους χρέη ..?? Θα πεις στην κάλπη αυτό που σου ζητάνε οι πονηράκηδες αυτού του τόπου ..??

  4. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ. Α ΡΕ ΣΤΡΕΙΤΖΕΡ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.

  5. Παιδιά ….. Να ‘στε καλά

    Όντως το χρειαζόμαστε το είχαμε ανάγκη,
    πολύ ωραία δουλειά ….. έτσι για να τα έχουμε μαζεμένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek