19:30 - 02/07/2015

Eγώ φταίω……

Διαφημίσεις

Εγώ φταίω που στις συζητήσεις μας δεν ήμουν πιο υπομονετικός ή πιο τολμηρός…
Εγώ φταίω που άφησα στιγμές διαφύλαξης συνείδησης στον ΑΕΡΑΑΑΑ..
Εγώ φταίω για τις χιλιάδες χρόνια επιστροφής σ’αυτόν τον πλανήτη…
Εγώ φταίω που δεν διαφύλαξα την φιλοσοφία….
Εγώ φταίω που δεν γνώρισα δημοκρατία…
Εγώ φταίω για αυτήν την κατάντια…
Εγώ φταίω…
Εγώ φταίω…
Εγώ φταίω..

ΦΤΑΊΩ?????
11215152_1061829813857507_6336533131220481446_n

Ισως να γνωρίζεις …
Ισως να μην θές να δεχθείς …
Ισως να αρνηθείς…
Ισως να κοροιδέψεις ….
Ισως να σε τρομάζει…
Ισως…
Ισως..

11268001_660157067417948_5660510581868358667_n

Το μόνο σίγουρο Σωφρονιστικό ίδρυμα ΓΑΙΑ….
Τα δεσμά έσπασαν ..
κάποιοι ονειρεύτηκαν …
κάποιος έπραξε…
Τα σημάδια φάνηκαν …

Με εγώ και ίσως ….ήρθες ως εδώ….κοίτα μα δες …νιώσε μα με αίσθημα…φύλακές μα με όριο το άπειρο…ζήσε μα στην ύπαρξη… Εν οιδα…οτι ουδέν οιδα….το κλειδί της φυλακής είναι….
486988_457127417678966_906406522_n
…..μέσα σου ….προετοιμάσου… σήμερα θα δειπνήσωμεν …στον Αδη….Γέλα ψυχή μου γέλα…..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!!!

  2. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/02/2015 @ 9:55 ΜΜ

    Ξέρεις είναι λίγο περίεργη η όλη κατάσταση. Να σου πει αυτος που απευθύνεται το μήνυμα σου τι;

    Ξέρεις μεγαλε ξέρω; Η μάλλον να το πω ακόμη πιο σωστά. Ξέρεις μεγαλε, φαντάζομαι τα πάντα και πεφτω μέσα συνήθως; Τι θα πει; Με βάση την συστημικη λογική θα πεις δυο λέξεις. ΕΊΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. άρα φαντάζομαι [να ξέρεις πως κάνω τον δικηγόρο του σκατοψυχη] πως αυτος γνωριζοντας πως οι πιο πολλοί κρύβουν τα πιστεύω τους απο φόβο. Εκανε το ισως το εγω και το μπορει ένα τροπο αντίστασης στην λογική σου.

    Ποιος ο σωστός; Εσυ η αυτός; Το κρίνει βανταζομαι ο κόσμος. Άλλοι πιστεύουν πως με το χρήμα αγοράζουν τα πάντα. Και άλλοι Τρελοί χωρίς να έχουν μποξερακι λένε πως έχουν οσα φανταστικά χρήματα γουστάρουνε γιανα παίξουν με το πνεύμα τους. Ισως το παράδειγμα ακούγεται κάπως.αλλα πραγματικά δεν είναι κακόπροαιρετο. Να ξέρεις πως απο την μέρα που ο κόσμος άρχισε να πιστεύει το χρήμα σαν θεο [δολάριο. In the god we trust] και η αξία που δίνει γενικά ο κόσμος σε αυτο δεν χρειάζονται πλέον οι μασονοι μυησεις. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ακόμα και θεο έχουν δημιουργήσει για το χρήμα. Ακούει στο όνομα μαμονατ.

    Κλείνει το δικηγοριλικη του σκατοψυχη.

    Κοιτα να δεις ειρωνία. Η χώρα μας χάθηκε. Σε λίγο ισως χρειαστεί να την υπερασπιστούμε αλλιώς. Και εσυ με τις προσωπικές σου διάφορες; Ρε πεταξτε τον εγωισμό τόσο μακριά στην θάλασσα που το κύμα να μην μπορεινα τον φέρει πίσω. Εάν ακούς μια σοβαρή πρόταση δεν σημαίνει πως την απορρίπτουμε επειδη είναι πιο έξυπνη απο την είδη υπάρχουσα που έχουμε. Δεν την υιοθετούμε ΠΟΤΕ εάν δεν λύθηκε στην σκέψη μας. Εάν λυθεί και τελικά στέκι με τα προηγούμενα τότε δεν είναι μόνο αυτου που σου έδωσε την αρχή. Αλλα τόσο δική σου όσο αυτου που σου έδωσε την ακρι του νηματος.

    Να στο καλα. Εγω απο δώ και πέρα θα μιλάω μόνο με ηχογραφισεις και μόνο σε έναν θα τις στέλνω να τις κάνει ότι γουστάρει.

    Πρώτα μας χώρισαν πνευματικά. Οι δυνατοί ακόμη δεν πέθανε και προσπαθούν να κρατήσουν την ισορροπία. Γιατι αλλιώς θα είναι πολλή αργά για όλους μας μετα. Οι αδύναμοι; Η μόνοι τους ελπίδα αυτοι που απέμειναν.

    • Το μήνυμα ήταν οτι εγώ φταίω για την κατάντια αυτού του κόσμου,συμφωνω αν θελουμε να υπάρχει το εμεις δεν θα υπάρχει το εγω,ισχυς εν τι ενωσει αδερφέ μου οτι διαφορετικο υπάρχει τωρα υπάρχει εδω και χιλιαδες χρόνια στην γαία ,γεννήματα θεών,ημιθεων και ηρωων ,όλη η ιστορία ειναι κρυμμενη στην μυθολογια. Σ’ευχαριστω για τον χρόνο που αφιερωσες να σχολιασεις το κειμενο

  3. Το μήνυμα ήταν οτι εγώ φταίω για την κατάντια αυτού του κόσμου,συμφωνω αν θελουμε να υπάρχει το εμεις δεν θα υπάρχει το εγω,ισχυς εν τι ενωσει αδερφέ μου οτι διαφορετικο υπάρχει τωρα υπάρχει εδω και χιλιαδες χρόνια στην γαία ,γεννήματα θεών,ημιθεων και ηρωων ,όλη η ιστορία ειναι κρυμμενη στην μυθολογια. Σ’ευχαριστω για τον χρόνο που αφιερωσες να σχολιασεις το κειμενο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*