Διαφημίσεις

Είναι απίστευτα τραγικό και συνάμα εξωφρενικό οτι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έκρυψαν την αλήθεια από τους έλληνες .

Στη συγκέντρωση που έγινε για το μενουμε Ευρώπη συνέβη το τραγικό δυστύχημα .

Η συρροη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που κάποια στιγμή δεκάδες συνάνθρωποί μας έλληνες έπεσαν μέσα στις σκαλές του μετρό του Συντάγματος .

Το πλήθος μανιασμένο – παθιασμενο και από τον μεγάλο όγκο αδιαφόρησε για τους πεσμένους ελληνες στις σκαλες του μετρό Συντάγματος και άρχισε να στοιβάζεται πάνω του .

Δημιουργήθηκαν στρώματα από ανθρώπους ο ένας πάνω στον άλλον που το επόμενο στρώμα ποδοπατούσε τους άλλους έτσι είχαμε την απίστευτη τραγωδία με δεκάδες πολλούς δεκάδες συνανθρώπους μας οι οποίοι μείνανε και άφησαν την τελευταία τους πνοή στα σκαλιά του Συντάγματος .

Η απόδειξη είναι και οι φωτογραφίες .

fobero-egklima-aposiopithike

Που είναι οι σκάλες του Συντάγματος; .

Αυτό που βλέπουμε εδώ στην φωτογραφία είναι το πάνω στρωμά των ανθρώπων που πατάει στα κεφάλια των από κάτω κι από κάτω πατάνε άλλους από κάτω και τα τελευταία 2-3 στρώματα δυστυχώς από τον όγκο και το βάρος των χιλιάδων για να μη πούμε εκατομμύρια ανθρώπων στο Σύνταγμα αφησαν την ψυχη τους εκεί…ξεχασμενη μεσα στον χρονο …και το βαθος των σκαλιων του Συνταγματος!!!! .

Επειδή το θέμα είναι βαθιά συνωμοσιολόγικο και επειδή σίγουρα η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το κρύψει το κατοχικά νέα έχει βάλει τους ερευνητές του να ελέγχουν όλα τα γραφεία κηδειών για το ποιος θα πάρει την μεγάλη παραγγελία κρυφά για τους ανθρώπους που χαθήκανε στις σκάλες του μετρό .

Άλλη πληροφορία δηλώνει ότι χιλιάδες άνθρωποι που έχουνε χάσει και ψάχνουν να βρουν τους ανθρώπους που χαθηκαν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ πηγαίνοντας στην ασφαλεια η στα υπουργεία να καταγγείλουν την εξαφάνιση των δικων τους ανθρωπων συλλαμβάνονται και στοιβαζονται όλοι σε κρυφά πλοιάρια οπου τους στέλνουμε σε διάφορες χώρες όπως η Ιραν, Ιράκ, Συρία,Πακισταν κοκ

με την δικαιολογία του πακετου ανταλλαγής τουρισμού!!

Το παρόν άρθρο θέλει πολύ ανοιχτό μυαλό για να το κατανοήσεις ελπίζουμε να το έχεις .

Stranger

Μυθοπλασία με τάση χιούμορ για την κατάντια της χώρας μου … όπου ευρολιγουριδες και σκηνοθέτες με photoshop πρατουν ιεροσυλια πάνω στις ψυχές όσων συνανθρωπων μου δεν άντεξαν τον εικονικό οικονομικό πόλεμο!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Φοβερή τραγωδία στην Ελλαδα με δεκάδες νεκρούς αποσιωπήθηκε από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης”
  1. Stranger βαριέσαι. Τέτοια εποχή συνήθως μας λες για θερμό επεισόδιο και τετοια, θελουμε το σανο μας παλι

    1. έτσουξε η συγκέντρωση, ε? χαχαχχαχ ψάξτε και για ιπτάμενους δίσκους φωτοσοπιασμένους πάνω από την πλατεία, χαχχαχαχ

  2. Θαύμα έγινε στην Συγκέντρωση της Πέμπτης στην Αθήνα. Οι άνθρωποι πάνω από την κόκκινη γραμμή αιωρούνται , μιας και σε εκείνο το σημείο είναι οι σκάλες…. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  3. https://menoumevropi.wordpress.com/ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ……. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ……ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΈΒΗΣΑΝ !!!! ΤΟ ΟΧΙ 82.63 ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ 17.37 ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 50.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ….!!!!!

  4. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΒΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!! ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!

  5. ΜΠΡΑΒΟ STRAINGER ΕΔΩ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙ@ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙ@Δ@

    protothema.gr/greece/article/486258/nea-mahi-sto-sudagma-menoume-europi-i-apergies-se-periptosi-sumfonias/ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜ@@@Ο ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ

  6. Xx a a a a. …είσαι απίθανος! !!!!!…Έτσι είναι. …βγάλε και μερικούς που πήγαν από περιέργεια. ..Τελικά δεν έχουν το θεό τους! !!!

  7. Κι’εχεις τον Αδωνη απο την αλλη να λεει οτι αν φυγουμε απο την Ευρωπη η γυναικες θα γινουν πουτανες,περνει παραδειγμα απο το σπιτι του…τα τσογλανια που τα εχουμε στη βουλη και τα πληρωνουμε.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  8. περιμενω την σοβαρη κ εγκριτη τοποθετηση επι του θεματος,
    του μεγαλου αστροστρατηργου ,εκπροσωπου,μελλον κυβερνητη της χωρας,τον μεγαλο κωμικο… τον κυριο οεα,
    οεα,βγαλε ανακοινωση,
    αυτα περιμενουμε στα κατοχικα,για να πεσει λιγο γελιο..

    1. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
      ΨΟΦΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

  9. εγω ακουσα οτι οποιος δημοσιεύει το αρθρο στο fb τον στελνουν στη Mordor εξορια ισχύει?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek