Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:02 - 18/06/2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΛΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΧΘΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ …..
ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΦΕ ΦΙΛΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Η ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ Η ΑΝΑΡΧΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ . ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΧΑΣΜΟΥ.
ΕΚΕΙΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΑΞΗ , ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΠΗΓΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝ ΤΑΧΕΙ , ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ………
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΔΩ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ) ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΡΟΗ ( ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ …
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΟΙΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ .
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ , ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ( ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΠΑΤΣΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ) ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ………………..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με submarine
42 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. ειδικος στην συμπαντικη μουσικη των χορδων..... ενα πασχα κονομησα μια φωτοβολιδα στο ματι και απο τοτε ελαμψαν ολα .............πατερας 9 εκ Ελληνων !!!!!!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΔΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΝΕΑ (9) ΜΑΥΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ JADE HELM ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 5 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ “ΑΣΚΗΣΗ”, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

    ΙΩ

    • ΙΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ Ν.ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ . ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΥΡΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ….
      ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΚΙΛΑ !!!!

  2. Κομματόσκυλο 06/18/2015 @ 3:34 ΜΜ

    Στο παραπάνω άρθρο δεν βλέπω υπογραφή και δεν ξέρω αν το έγραψε ο stranger, όποιος και να το έγραψε, μπράβο του για την ουδέτερη στάση του

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !! ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

    • ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ SUBMARINE ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      ΙΩ

  3. Άδεια εργασίας είχε ο πακι;
    Τότε γιατί ζητάς από εμένα άδεια να εργαστώ;
    Για να με φορολογητέας! Αλλά τον πακι όχι!
    Άντε και να με φορολογησέις γιατι…για αστυνόμευση…χαχαχα
    Καλά έκανε και ελεγξε το 5χ5 του
    Και στην τελική άμα τους γούσταρετε να ρευστοποιησετε τις περιουσίες σας ΝΣ πάτε στο Πακιστάν να τους σώσετε … Αλλά όχι με τους δικούς μου φορους

    • opa ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΡΑΤΩ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..
      ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1967-68 ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΛΕΓΟΤΑΝ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ( ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΙΟΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ) ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ… ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ . ΜΠΑΓΚΛΑΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ??? ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ..!!!!!
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ….
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ( ΑΚΟΜΑ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ …. ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ …..

  4. Ξέρετε πως η κότα είναι η πιο κοντινή συγγενης του δεινοσαύρου, έτσι βγήκε και το εξής ερώτημα: Τι κοινό έχουν οι κότες με τους ΝΕΟΕλληνες -το ΤΟΝΙΖΩ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ- Απάντηση:ειναι και οι 2 απόγονοι ένδοξων προγόνων!!!!!!!!!!!!

  5. κακός ρατσιστής ο ελληνας ε;; λοιπόν ζούδια ακούστε τι σημαίνει ρατσισμός, στον ελληνα έμπορο- μικροπωλητή επιβάλουν ταμειακή μηχανή εισφορά αλληλεγγύης ασφάλιση σε κρατικό φορέα εγγραφή στο επιμελητήριο φορολογία 45% φπα 23% και πολλααα αλλα , λοιπον και λιγα του έκανε του λαθραίου, έπρεπε να τον σαπίσει και να δημεύσει το εμπόρευμα επιτοπου.

    • oxiallokarvouno 06/20/2015 @ 2:19 ΠΜ

      βαλε τα με αυτους που ψηφιζες τοσα χρονια, οχι με τον αδυνατο,
      δεν φταιει ο πακιστανος για το αρμεγμα του εμπορου,…
      ξυπνα νεοελληνα κ δες ποιος πραγματικα φταει για το προβλημα σου,

  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛ-ΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ !!!!!!
    ΨΑΡΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ … ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΕΙΠΑΝ ΑΣ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ …..
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*