Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:10 - 26/05/2015

ΕΠΙΦΥΣΗ Ή ΚΩΝΑΡΙΟ (pineal gland)- Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

H επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, “άχρηστος” κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του. Τα λαμόγια όμως τη γνωρίζουν καλά. Είναι η “ασύρματη σύνδεσή” μας με όλα αυτά που τώρα (στην περιορισμένη μας συνειδητότητα) δεν μπορούμε να αντιληφθούμε η να προσλάβουμε.

Ο αδένας αυτός ονομάζεται και “κωνάριον” (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι…
Kαι φυσικά το κουκουνάρι ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι…

Απόδειξη ότι οι σατανόπληκτοι -αποκρυφιστές-ιλουμιναζί-μασόνοι και δε συμμαζεύεται, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της επίφυσης ή κωναρίου, είναι το γεγονός ότι- στη συνήθη πρακτική τους να τα μοστράρουν μπροστά στα μούτρα μας- “δοξάζουν” το κωνάριο, ακόμα και έξω απ’το Βατικανό.

Και διά του λόγου μου το αληθές, ιδού κυρίες και κύριοι…

pine

Τυχαίο; Δε νομιζω… εκτος αν απέκτησαν ενα ανεξήγητο βιτσιο με τα κουκουνάρια…

**************

Άρθρο από εδώ http://www.wakingtimes.com/2012/06/19/pineal-gland-our-third-eye-the-biggest-cover-up-in-human-history/ (μεταφρασμένο)

To κωνάριο που λέγεται και επίφυση ή «τρίτο μάτι», είναι ένας μικρός αδένας στον εγκέφαλο. Παράγει το παράγωγο της σεροτονίνης, τη λεγόμενη μελατονίνη, που είναι μια ορμόνη η οποία επηρεάζει τη διαμόρφωση ύπνου/εγρήγορσης, καθώς και τις εποχιακές λειτουργίες. Το σχήμα του θυμίζει κουκουνάρι (γι’αυτό λέγεται και κωνάριο) και βρίσκεται κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου, ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια, μέσα σε έναν θύλακα, στο σημείο που ενώνονται τα δύο θαλαμικά σώματα.

Tο μυστικό: Αυτό που δεν θέλουν να ΞΕΡΕΤΕ!

Η επίφυση ή το «τρίτο μάτι» κάθε ανθρώπου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ώστε να αντιλαμβάνεται συχνότητες του πνευματικού κόσμου και δίνει την αίσθηση της παντογνωσίας, μια θεϊκή ευφορία και την αίσθηση ότι είναι κανείς «ένα» με όλα τα γύρω του. Όταν η επίφυση ενεργοποιηθεί στις σωστές συχνότητες με τη βοήθεια διαλογισμού, γιόγκας, ή διαφόρων εσωτερικών αποκρυφιστικών μεθόδων, ο άνθρωπος μπορεί να «ταξιδέψει» σε άλλες διαστάσεις. Τέτοια ταξίδια, λέγονται αστρικά, ή αστρικές προβολές ή απόμακρη ενόραση (remote viewing).
Με πιο προχωρημένες πρακτικές και αρχαίες μεθόδους, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ελέγχονται οι σκέψεις και οι πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο. Ναι, είναι σχεδόν αδιανόητο, αλλά οι ΗΠΑ, οι πρώην Σοβιετικές κυβερνήσεις και διάφορες σκιώδεις οργανώσεις κάνουν αυτού του είδους την έρευνα εδώ και δεκαετίες και έχουν πετύχει πράγματα, πέρα από την πιο τρελή φαντασία.

Ο καθολικισμός στη Ρώμη απεικονίζει την επίφυση, σαν κουκουνάρι. Οι αρχαίες κοινωνίες όπως οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι, γνώριζαν τα οφέλη και το καταδείκνυαν αυτό στους συμβολισμούς τους με το σύμβολο ενός ματιού.
Αναφορές στο κωνάριο γίνονται και στο αμερικανικό χαρτονόμισμα (δολάριο), με αυτό που αποκαλείται «πανθορών οφθαλμός», ο οποίος συμβολίζει τη δυνατότητα ενός ατόμου (ή μιας ομάδας) να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αδένα και να πάει στην αντίπερα όχθη (στον πνευματικό κόσμο), και πιθανά να ελέγξει τις σκέψεις και τις πράξεις ανθρώπων στον φυσικό κόσμο, γνωρίζοντας τι σκέφτονται ανά πάσα στιγμή στον φυσικό μας κόσμο.
Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη νύχτα, (μεταξύ 1 και 4 το πρωί) κατά τις οποίες απελευθερώνονται χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, τα οποία φέρνουν την αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του.

Η συνωμοσία: Πώς σκοτώνουν την επίφυσή σας

Στα τέλη της δεκαετίας του 90, μια επιστήμων ονόματι Jennifer Luke κάνει την πρώτη μελέτη για τις επιδράσεις του φθορίου στην επίφυση. Κατέδειξε ότι η επίφυση που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου, ήταν ένας στόχος για το φθόριο. Η επίφυση απλά απορρόφησε περισσότερο φθόριο από οποιαδήποτε άλλη ουσία μέσα στο σώμα.
Η επίφυση είναι σαν μαγνήτης για το φθόριο, το οποίο ασβεστοποιεί τον αδένα και του αφαιρεί τη δυνατότητα να εξισορροπεί την ορμονική διαδικασία μέσα στο σώμα.
Έκτοτε, αρκετές έρευνες απέδειξαν ότι το φθόριο πηγαίνει στον πιο σημαντικό αδένα μέσα στον εγκέφαλο. Είναι το μόνο στοιχείο που επιτίθεται στο πιο σημαντικό κέντρο του αδένα μας μέσα στον εγκέφαλο. Το φθόριο κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, και στο πόσιμο νερό μας. Στο 90% των σημείων ύδρευσης στις ΗΠΑ ρίχνουν φθόριο. Τα φίλτρα νερού που αγοράζετε στα σούπερ μάρκετ δεν αφαιρούν το φθόριο. Μόνο η αντίστροφη όσμοση ή η απόσταξη του νερού το πετυχαίνει αυτό.

Το φθόριο βρίσκεται στην παροχή ύδρευσης, στα τρόφιμα, στην Pepsi, την κόκα κόλα κλπ, για να αποβλακώνεται η μάζα, στην κυριολεξία!!
Πρώτοι οι ναζί και οι Ρώσοι άρχισαν να προσθέτουν φθόριο στο νερό των στρατοπέδων συγκέντρωσης που είχαν, για να αδρανοποιούν τον πληθυσμό μέσα στα στρατόπεδα, ώστε να μην αμφισβητούν τους εξουσιαστές.

Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, αλλά πιστεύω ότι αν απενεργοποιηθεί η «έδρα της ψυχής» (η επίφυση), αποσυνδέεται η σύνδεσή μας με το Θείον και με την πνευματικότητα και μετατρεπόμαστε σε έναν δούλο των μυστικών οργανώσεων, των σκιωδών οργανώσεων και του κόσμου των εταιρικών κολοσσών που έχει εμμονή με τον έλεγχο.

Θα κλείσω το άρθρο μου με την εξής ρήση:

“Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή το ακούστε. Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή αρθρώνεται σε λόγο ή φημολογείται από πολλούς. Μην πιστεύετε σε άτι επειδή είναι γραμμένο σε θρησκευτικά βιβλία. Μην πιστεύετε σε κάτι επειδή θεωρείτε τους δασκάλους και τους πρεσβύτερους έγκριτους. Μην πιστεύετε σε παραδόσεις επειδή έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Να πιστεύετε μετά από παρατήρηση και ανάλυση, και όταν διαπιστώσετε ότι κάτι συμβαδίζει με τη λογική και προάγει το καλό και το όφελος για όλους. Τότε ναι, δεχτείτε το, και σταθείτε αντάξιοι σ’αυτό..”
– :Bούδας

************

Τέλος, παραθέτω (μεταφρασμένο) ένα διαφωτιστικό κομμάτι που μου είχε στείλει πέρσι τον Αύγουστο ένας Άγγλος φίλος

Αν κάποιος που με διαβάζει εκδηλώνει συμπτώματα σαν της γρίππης, ή κρυολογήματος, η πονοκεφάλους, ή έχει ναυτίες, ή τάση προς έμετο, αυτό οφείλεται στην επίδραση των αλλαγών στις δονήσεις και οι εργάτες του φωτός είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι σε αυτό. Το DNA μας ενεργοποιείται με φως. Αυτό σημαίνει πως προκύπτει η μετάβαση από κύτταρα άνθρακα, σε κυτταρα κρυσταλλικά.

Και θα εκδηλωθούν πολλά συμπτώματα της σωματικής ενεργοποίησης του φωτός, αλλά αυτό είναι σταθμός στην εξέλιξή μας και πρέπει να το γιορτάζουμε.

Να αφουγγράζεστε το σώμα σας καθώς θα αφυπνίζεται το DNA σας και η διατροφή/υδάτωση, είναι υψίστης σημασίας. Τα ωμά τρόφιμα όπως λαχανικά και μπόλικοι ξηροι καρποί, ωφελούν πολύ.

Αποφεύγετε το νερό της βρύσης, αφού αυτό ασβεστοποιεί την επίφυσή σας και προκαλούνται πονοκέφαλοι. Ο πονοκεφαλος είναι περιβαλλοντικός και μας χτυπάει γιατί το έχουν σχεδιάσει, για να εμποδίσουν την “άνθιση” της επίφυσής σας. ‘Οταν αυτή ασβεστοποιείται, εκδηλώνει πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Το νερο της βρυσης είναι γεμάτο κατασταλτικά για να εμποδίσουν την επίφυσή σας να ανοίξει, διότι αυτό θα ήταν εφιάλτης για την ελίτ. Οπότε μας δηλητηριάζουν. Μπορουμε να το περιορίσουμε δυναμικά αυτό, μέχρι να εξαλειφθεί εντελώς.

Κοιτάξτε μέσα στον βραστήρα σας και θα δείτε πως είναι η επίφυσή σας σε κατάσταση ασβεστοποίησης.

Μπορείτε να ευλογείτε το νερό σας με λόγια ανυστερόβουλης αγάπης. Το νερό ανταποκρίνεται στις προθέσεις, είτε καλές είτε κακές. Κοιτάξτε τα πειράματα (κατά)ψυξης του νερού στο youtube, για να έχετε πιο ξεκάθαρη ανάλυση για το πώς το νερό είναι ζωτικό και η κατάστασή του είναι επισης ζωτικής σημασίας.

Εγώ έχω αμέθυστο κρύσταλλο στα μπουκάλια μου με νερό και ο αμέθυστος κρύσταλος δέχεται κώδικα ευλογίας με το ηλιακό φως και την ανυστερόβουλη αγάπη.

Οι κρεατοφάγοι θα ταλαιπωρηθουν, γιατι η ενεργεια του κυματος φωτος εντείνεται και εκδηλώνεται στο σώμα μας, οπότε το κρέας είναι ακατάλληλο…

Τα σφαγιασμένα ζώα ξέρουν ότι τα παχαίνουν για τη σφαγη και ζουν μέσα στον ΦΟΒΟ. Γιατί να καταναλώσετε αυτον τον φόβο; Ειναι παράλογο να συνεχισετε να το κάνετε αυτό στο σώμα σας. Γι’αυτό ειδικά το κόκκινο κρέας προκαλεί και καρκίνους. Ο καρκινος είναι δυσλειτουργία στο σώμα και βασίζεται στον φόβο.

Αν δεν βασίζεται στον φόβο, ειναι περιβαλλοντικός και αυτό σχετίζεται με το στρές. Η φτώχεια είναι περιβαλλοντικό συλλογικό στρες. Είμαστε θύματα πολλων άλλων εκδηλώσεων περιβαλλοντικής κακοποίησης. ‘Ολα αυτά θ’αλλάξουν σύντομα.

Το κύμα φωτός φέρνει ίαση και πρέπει να θυμόμαστε ότι με την ίαση έρχεται και κάποιος πόνος, είτε συναισθηματικός είτε σωματικός… όλα αυτά οφείλονται σε αιώνες συστηματικής κακοποίησης και στην εσκεμμένη αποβλάκωση του πληθυσμού. Αλλά πρέπει να το περάσετε για να το ξεπεράσετε και αυτό συμβαίνει τώρα.

ideografhmata.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. sketo original 05/26/2015 @ 9:23 ΠΜ

    ΠΡΟΣΟΧΗ

    Μην αγοράζετε φόβο.

    Μην αγχώνεσται

    δεν είναι έυκολο. και γώ που γράφω τώρα .. στρεσαρισμένος είμαι όπως οι περισσότεροι.

    Γνωρίζω ομως οτι πέφτω στην παγίδα που μας στήνουν..κυβερνήσεις και σύστημα.

    ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ αδέλφια με κάθε τρόπο. μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλει.

    Δώστε την μάχη κάθε στιγμή. προσπεράστε το.

    Θα σας φτάσει ξανά, είναι καλά στημένο το παιχνίδι τους.

    Δώστε την μάχη ξανά και ξανά, μόνιμα. μην αφήνεστε , μην πτοείστε.

    Η Αγάπη είναι το όπλο και η δύναμη μας.

    Αυτή η κατάσταση που βιώνουμε είναι ο πραγματικός πόλεμος.

    Η επιβολή του φόβου ειναι ο σκοπός τους και μόνο αυτό.

    η Αγάπη είναι το αντίμετρο, η αδιαπέραστη ασπίδα.

    Προσευχή και περισυλλογή, ανασκόπηση της ημέρας το βράδυ πριν κοιμηθείτε.

    Πολύ σημαντικό αυτό για να ξαλαφρώσετε, να ξεκουραστείτε.

    Εκεί αναλαμβάνει το κωνάριο-επίφυση με τους δικούς του νόμους και κάνει
    οτι πρέπει να γίνει.
    Δεν ξέρω για αστρικά ταξίδια κ.τ.λ και δεν μ ενδιαφέρει. Δεν μπαίνω σε λαγουδότρυπες
    γιατί χάνομαι και μπερδέυομαι σε καταστάσεις που μπορεί ποτέ να μην κατανοήσω.
    Ασχοληθείτε με το τώρα και το χειροπιαστό. Δώστε την μάχη της Αγάπης και
    ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ τον φόβο και τ αδελφάκια του.

    Η Αγάπη είναι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα.
    Η Αγάπη είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα.

    Ακούστε – διαβάστε.. νοιώστε και κρατήστε το

  2. Νικ δε σλιπιν γκρικ 05/26/2015 @ 11:50 ΠΜ

    Τροφές που είναι ισχυρές πηγές μελατονίνης.
    Κεράσια
    Πορτοκαλί πιπεριές
    Καρύδια
    Λιναρόσπορος
    Ντομάτα
    Η ντομάτα έχει λιγότερη μελατονίνη από τα κεράσια, αλλά σίγουρα μπορούμε να τρώμε μεγαλύτερες ποσότητες ντομάτας στη διάρκεια του έτους σε σύγκριση με τα κεράσια. Τα πολύ γλυκά κεράσια έχουν 50 φορές λιγότερη μελατονίνη από τα κανονικά, ενώ τα αποξηραμένα κεράσια φαίνεται να μην έχουν καθόλου.

    Επίσης και κάποια μπαχαρικά περιέχουν αρκετή μελατονίνη: για παράδειγμα, ένα κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ή λίγοι σπόροι τριγωνέλλας (βότανο).

    ΑΝΤΕ ΦΑΤΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ
    Και μην ξαναπάτε στο γήπεδο…….ξυπνήστε……

  3. Kαλησπερα

    Χωρις να θελω να ξεφτιλισω το θεμα,,θα σας πω και εγω εναν τροπο πως επαναλειτουργουν την κουκουναρα
    οι μασονοι και μαλλον οι βουδιστες και οι ινδουιστες

    ο τροπος ειναι απλος …ο τελετουργικος βιασμος!!!!…αυτο που λενε οι σκατομασονοι το ”/αινιγμα της σφιγγας”
    Σε προετοιμαζουν οπως πρεπει και μετα στην φερμαρουν..αυτο συμβολιζει και ο 33 βαθμος αυτων των κυναιδων,τι βλεπετε στο 33?
    εναν πωπουλι το πρωτο 3 και πισω απο αυτο ερχετε,και το αλλο 3αρι που συμβολιζει τον αλλον που του την φοραει…χαχχαχαχχα

    ετσι λενε τα σκατολαμογια,και μαλλον θα εχουν δικιο,γιατι το ιδιο συστημα ανοιγματος του κουκουναριου το κανουν και οι βουδιστες,,,εκει μαλλον ξεκινανε πιο γρηγορα απο τα μασονια…ηδη απο την ηλικια των 3-4 ετων τα ατυχα παιδακια εχουν υποστει βιασμο …χεσε μεσα….

    ολες αυτες οι πεφωτισμενες αδελφες,,,εχουν συμβολο την στρουθοκαμηλο γιατι κρυβει την κεφαλα της μεσα στην αμμο και αφηνει απροστατευτο τον πωπο της……

    παρτε τις φωτισμενες εγγλεζες λουγκρες και δειτε τι φορανε στην κεφαλα τους,,,
    φτερα στρουθουκαμηλου!!!

    οι ανατολιτες δεν εχουν την κουνταλινι? μαλιστα την συμβολιζουν με φιδι…μηπως ξερετε απο που ξεκιναει ?
    απο την γνωστη τρυπα…..μολις τους την φορεσουν αυτη απελευθερωνεται και φωτιζεται ο νεος

    Θα μου πειτε βεβαια ολες οι αδελφες και οι πουτανες τους μεταξουργειου θα ηταν ηδη φωτισμενες
    -εγω θα ελεγα οτι αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα,,,θελει και καποια προπαρασκευη που δεν την μαθαινουν στην τρουμπα ,,,,
    Ομως δεν μπορουμε να αγνοησουμε το γεγονος πως απο τα παλια χρονια οι αδελφες ειναι πιο κοντα στο υπερβατικο παρα εμεις τα γομαρια,,,
    ειναι πιο φωτισμενοι απο εμας,,,χαχαχχαχ
    ειναι μεγαλοι ποιητες φιλοσοφοι και γενικα ανθρωποι της τεχνης,,,, ισως ο πισωγλεντισμος να ενεργοποιησε κατα καποιον τροπο το κωναριο,,,,

    ρα λεμε αδελφια…

    Υ Γ

    -δεν ξερω τι γινονταν στην αρχαια ελλαδα…αν και εχω σοβαρες υποψιες,,,,,ισως και εκει το κουκουναρι να ανοιγονταν με αυτον τον τροπο….
    καπου ειχα διαβασει μια ανασκαφη σε ενα σπηλαιο στην ανδρο και ελεγε για εναν τελετουργικο βιασμο,,,,
    μπορει…να ειναι και ετσι…..

    .

  4. ρε ΠΑΝΔΑΡΕ

    Το γ@μησες

    ψοφησε

    βρικολακιασε

    ξυπνησε, σηκωθηκε και
    κυνηγαει να μας φαει..

    αχχαχαχαχαχχαχαχ

    δεν ξερω αν εχουν βαση αυτα που γραφεις
    αλλα αδυνατω ν ακολουθησω τις σκεψεις σου
    επειδη τρεχω να ξεφύγω απ τον δρακουλα
    χαχαχα

  5. Αυτή είναι η διατροφή του Πυθαγόρα και του Ιπποκράτη που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών
    Δείτε τη διατροφή του Πυθαγόρα και του Ιπποκράτη που εξαφανίζει το 95% των ασθενειώνΙπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.
    Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη». Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!
    Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας – και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.
    Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.
    Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών.
    Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος.
    Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα.
    Το μανιτάρι: Τα μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της ακοής, όπως ακόμη, τα μανιτάρια είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι σημαντική για υγιή οστά, η οποία ισχυροποιεί ακόμα και τα μικροσκοπικά οστάρια που βρίσκονται μέσα στο αυτί τα οποία μεταδίδουν τον ήχο προς τον εγκέφαλο.

    Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.
    Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.
    Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.
    Τα κρεμμύδια: Βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού.
    Το σκόρδο: Βοηθάει στην απομάκρυνση άχρηστων υλικών και τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες από το σώμα.
    Το λεμόνι: O χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσιο σε φλαβόνες, αντιοξειδωτικές ουσίες πολύτιμες στη θεραπευτική. Το λεμόνι είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό, απολυμαντικό, στυπτικό και αντισηπτικό, θεωρείται πως βοηθάει στον έλεγχο του ουρικού οξέος, εμποδίζει τη θρόμβωση των αρτηριών και των φλεβών και τη συσσώρευση αλάτων. Το λεμόνι, επειδή ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα (αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια) θεωρείται και άριστο αιμοστατικό.
    Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.

    Το διαβάσαμε από το: Αυτή είναι η διατροφή του Πυθαγόρα και του Ιπποκράτη που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/12/95.html#ixzz3axnKW2AA

    • ixixiixi το ξερω ρε οτι το παρακανα, παντως δεν ειμαι και στην απεξω εντελως……απο τα 10 που ειπα τα μισα εχουν βαση..τα αλλα ειναι το αλατοπιπερο,,,,

      παντως ο τελετουργικος βιασμος υπαρχει….μιλαω σοβαρα τωρα,,,

      ολα αυτα τα φωτα που βλεπουν οι πεφωτισμενοι απο που νομιζεις οτι ερχονται ?
      παντως ριξε κανα βλεφαρακι,,χαχχαχαχχ δεν λεω μονο παπαριες…που και που οταν δεν ειμαι λιωμενος,,,ριχνω και κανα σωστο,,,και εχτες ημουν καθαρος….

      Σημερα δεν ειμαι…κοιμηθηκα 5 το πρωι γιατι μελετουσα στο κατασκευαστικο ανδρομεδα ενα γαματο συστημα για το στοιχημα,,,10 τριπλες και το κατεβασα στις 45 στηλες …επι μισο ευρο την στηλη 23 ευρα πονταρισμα,,,αποδοση 7χιλιαρικα δια συο 3μισι χαρτουμπες,,,,χαχχαχαχα
      σημερα θα κανω επαληθευση σε τυχαιες στηλες αν κατσει μια στις 10 κουμπωσα εχω και κορη να σπουδασω,,,

      το πρωι ημουν λιωμα ,καφεδε φουλ.. ζαχαρες και ζυμαρια μετα τσιπουρα να αντεξω γιατι μολις τωρα ηρθα απο τα φροντηστηρια και τους χορους και τα κικ μποξινγ και μετα εχω φορτωτικη για επιστροφη..ιχιιχιχιχι
      γαματα αδελφι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*