Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:14 - 24/05/2015

Ψεκάζουν ανηλεώς ΟΛΗ την Ελλάδα! Εικόνες από Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα – Σάμο!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όλο το Μάιο γίνεται ο κακός χαμός πάνω από τον Ελληνικό ουρανό. Όπως είχα πριν πριν από τα μέσα Απριλίου (χωρίς να είμαστε προφήτες) οι αεροψεκασμοί θα έφταναν στην κορύφωσή τους το Μάιο πριν ακολουθήσει η ελάττωσή τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε τι συνέβη σήμερα στον Ελλαδικό ουρανό και αποφασίστε αν θα χάψετε τις πληρωμένες μπουρδολογίες περί αφρικανικής σκόνης!

Αθήνα 23-5-2015

Αυτό συμβαίνει ΣΧΕΔΌΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην ΑΘΗΝΑ…..
thesecretrealtruth1

2

3

Αναγνώστης

Θεσσαλονίκη 23-5-2015

Κι επειδή τόλμησε σήμερα ο ουρανός να τους ξεφύγει και να είναι γαλάζιος, βγήκε ένας στόλος από 5-6 αεροπλάνα κι έπιασαν εντατική δουλειά.
Βρωμίζουν κάθε καθαρό κομάτι του με γοργούς ρυθμούς.

Πως αλλιώς θα βγουν οι μετεωρολόγοι να λένε για την δήθεν ¨αφρικάνικη” σκόνη στις τηλεοράσεις?

ΥΓ. Γνωρίζει κανένας αν οι πιλότοι αυτών των αεροψεκαστικών είναι Έλληνες;
4

5

6

71

Αναγνώστρια

Πάτρα 23-5-2015

Αυτή την εικόνα παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες ο ουρανός της Πάτρας.
Κι εδώ έκανε την εμφάνισή της η “αφρικανική σκόνη” που τα τελευταία χρόνια μας επισκέπτεται τόσο συχνά, λες και μένει στο προηγούμενο τετράγωνο!
2

3

4

5

6

71

Αναγνώστης

Σάμος 23-5-2015

Αυτό επι κυβερνήσεως Σαμαρά το λέγανε αεροψεκασμοί,τώρα εσείς που κυβερνάτε πώς το λέτε για να ξέρουμε…….. ένας απίστευτα μεγάλος εκνευρισμός,πονοκέφαλοι μάτια που έτσουζαν και τα συναφή σήμερα στη Σάμο.Δεν χρειάστηκε παραπάνω καμιά ενέργεια,παρά να σηκώσουμε τα μάτια μας στον ουρανό και να αντικρίσουμε την αιτία της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.Κάντε εκλογές ή δημοψήφισμα και τα λέμε…… Ευχαριστώ για την ανοχή σας.
2

3

4

5

6

7
Αναγνώστης

Δείτε και τις δορυφορικές φώτο εδώ
thesecretrealtruth
polemiko-imerologio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Γήινοι και εξωγήινοι Έλληνες:

    Οι πιλότοι είναι ΚΑΙ Έλληνες. Έχουν στρατολογηθεί από τον πλανήτη Γη μαζί με άλλους πιλότους από τους γειτονικούς σας πλανήτες. Τους έχουμε εκπαιδεύσει στην Ανδρομέδα σε ειδικά σεμινάρια ώστε να μπορούν αποτελεσματικά να σας προσφέρουν το αγαθό της Ηρεμίας μέσω των Αεροψεκασμών που χαίρονται εδώ και χιλιετίες άλλοι πολιτσμοί σε όλο το γνωστό και άγνωστο Σύμπαν. Μάλιστα τελευταία ψεκάζουν και στην κούφια Γη μέσω των πόλων της Γης, όπως ανέφερε και κάποιος συνάδελφος σε άλλη ανάρτηση για να μην μείνουν παραπονούμενοι και οι Χθόνιοι λαοί του πλανήτη σας. Ηρεμία λοιπόν ώστε να μπορείτε να χαρείτε άνετα την διασκέδασή σας στις παραλίες τώρα που άνοιξε και ο καιρός.

    ΖΦΤΝ (Πράκτορας – Εκπαιδευτής Πιλότων Ψεκαστικών Ανδρομέδας)

  2. Ανώνυμος 05/24/2015 @ 2:59 ΜΜ

    Μυτιληνιοί Α ρε σαμοσσσσσσσσσσσσσσσσς

  3. ΟΧΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΔΕΝ ΨΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΖΟΥΝ

    ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΡΕ

    ΑΠΛΑ Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ

    γαμω την καταδικη μου

  4. καλησπερα πριν μερικες μερες ειχα μια συζητηση σχετικα με τους αεροψεκασμους με μια κοπελα.Το θεμα μας ηταν αν μας ψεκαζουν η οχι η απαντηση που πιρα ειταν τελιος χαζη για εμενα.Μου ειπε οτι δεν μας ψεκαζουν μου ειπε οτι αυτες η γραμμεςστον ουρανο ειναι τα αποβλιτα που αφηνουν τα καυσημα στον αερα εν μεσω πτησης. επεισης μου ειπε οτι αν ανεβης σε ενα μπαλκονη και ψεκασης ροναλ΄για για ρυνηκη περιπτοση θα παθεις τιποτα της ειπα οχι αυτο ομως που ψεκαζουν ειναι αλλο πραγμα.Και η σηζητηση εληξε εκει.Το θεμα ειναι οτι γιατη μια κοπελα 29 ετων να εχει τετοια συνηδηση γιατη να κανει το λαθος να παρασερνη και αλλον κοσμο στο δικο της λαθος δεν λεω πως μας ψεκαζουν η πως εγω εχω δικιο.Αλλα γιατη να μην το ψαξη γιατη να κληνει τα ματια και σε αλλους κρατα τα ματια κληστα μονο για εσενα κρατα και την γνωμη σου και ασε τον κοσμο να ψαξη. να ειστε καλα

    • Ανώνυμος 05/24/2015 @ 7:07 ΜΜ

      etsi….alla? xamilo IQ

    • Ανώνυμος 05/24/2015 @ 8:19 ΜΜ

      file saki psaxoylepse me tin isixia soy oti goystaris kai ase ti gkomena kai to kosmo sti kosmara toy giafto ftasame edo poy ftasame giati o kathenas einai sti diki toy kosmara kai vevea exei o kathenas tis apopsis toy ti na kanoyme esy psaxoyleve kai xese ton kosmo

  5. mahatma gandalf 05/24/2015 @ 5:16 ΜΜ

    Αν γινει νομιμοποιηση της κανναβης θα ψεκαζουν αγνο μπαφο! Τοτε ειναι που θα δουμε τους εξωγηινους να ρχονται.Προσοχη! ειναι πιο ψευτικοι κι απο ολογραμματα αυτοι.

  6. Αυτά ............ 05/24/2015 @ 6:17 ΜΜ

    Γουστάρωωωωωω ……….. ρίξε πράμααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Πότε οι κο-κότες θα τολμήσουν να ρίξουν κάποιο …… ας είναι και πολιτικό !

    Μπααααά που τέτοια …… όλοι γιουσουφάκια του κερατά είναι,
    και μην βγει καμμιά λουλού και πει τίποτε γιατί θα της πάρει ο διάλος γενιές χιλιεςδεκατέσσερες !!!

    Χέστες του κερατά
    που μου θέλουτε και παράπονα γιατί σας κόψανε τα …. μιστά
    άΐντε από κει χάμου……

    Αυτά …………

  7. Ανώνυμος 05/24/2015 @ 7:19 ΜΜ

    EM δε μας ψεκάζουν αυτό είναι νερό που παγώνει στον αέρα. Και μετά πάει εξαφανίζεται.

  8. Ανώνυμος 05/25/2015 @ 11:35 ΠΜ

    Αφιερωμένο στην Πολεμική μας Αεροπορία!!! Έπρεπε κύριοι ήδη να τα είχατε καταρρίψει!!!! Ότι και να πείτε είναι κουραφέξαλα!!!!

    • Ανώνυμος 05/25/2015 @ 12:59 ΜΜ

      edo de katariptoyne toys skatotoyrkoys tosa xronia poy mas moyrlanane sti paraviasis poy afto to xali de ginete oyte sti oygkanta akoma kai ekei tha toys katevazane ti na kataripsoyme ta psekastiria toy nato ti leme tora gloy gloy gloy

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*