Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

02:59 - 17/05/2015

ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 4ΧΡΟΝΗ ΑΝΝΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

satan

Λοιπόν, επειδή κανένας ξεφτιλισμένος δημοσιογράφος δεν πρόκειται να σάς πη την αλήθεια, μάθετέ την από εδώ, από το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»:

– Το κτήνος ομολόγησε ότι, έσφαξε την άτυχη Άννυ αργά το βράδυ τής Μεγάλης Πέμπτης, προς τα ξημερώματα τής Μεγάλης Παρασκευής !!! !!! !!!

– Ομολόγησε ότι, τεμάχιζε το πτώμα τού νηπίου μέχρι την Κυριακή τού Πάσχα !!! !!! !!!

Να σάς πω εγώ ακριβώς το τι έχη συμβή;

…«Κάποιοι», έψαχναν να βρουν ένα νήπιο προς ανθρωποθυσία για το φετινό Πάσχα. Ξέρετε. «Κάποιοι»… Οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και αιώνες. Εντόπισαν το ζευγάρι των Βουλγαρόγυφτων. Η ιερόδουλος «μάνα», ανέλαβε να φέρη το κοριτσάκι από τη Βουλγαρία μετά τα Χριστούγεννα. Το πήρε από τους γονείς της και το έφερε στην Αθήνα πριν από 3 – 4 μήνες.

Εν πλήρη γνώσει της για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ επρόκειτο να συμβή στο σπλάχνο της, λίγο καιρό πριν από το Πάσχα έφυγε για ένα ταξίδι στη Γερμανία. Ήθελε να διαθέτη άλλοθι. Το άφησε ανυπεράσπιστο στο άλλο κτήνος, τον πατέρα – τέρας.

Το κτήνος αυτό, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΗΠΙΟ. Έλαβε χώρα σατανιστική τελετή. Υπήρξαν κι άλλοι. Εκείνοι που έδωσαν και χρήματα για να γίνη αυτή η τελετή. Βρέθηκαν 10.000 ευρώ μετρητά. Έτσι δεν μάς είπαν; Η αστυνομία, νόμιζε στην αρχή ότι έγινε αγοραπωλησία τού νηπίου…

Μετά, νόμιζε ότι έγινε εμπορία οργάνων…

Τίποτε από τα δύο. Το νήπιο υπήρξε θύμα ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ. Ο Θεός να αναπαύση την ψυχούλα του. Μαρτύρησε το παιδάκι.

Το ερώτημα τώρα, είναι άλλο: Διαθέτει τα «κότσια» η αστυνομία να βρη τους σατανιστές που πλήρωσαν για την τελετουργική θυσία τής μικρούλας Άννυ; Αμφιβάλλω. Λίαν.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*