Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:16 - 26/03/2013

Επόμενο Βήμα …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αρχή μηνύματος …

Αμερικάνικες τράπεζες κάνουν την ίδια ληστεία που έγινε στην Κύπρο σε όλες της πολιτείες της Αμερικής ταυτόχρονα!!

Χρόνος μη ανιχνεύσιμος ….μερικές βδομάδες – μήνες

Οι τράπεζες σε όλο τον κόσμο θα χρησιμοποιούσουν βιομετρικα συστήματα που θα προσομοιάζουν το λεγόμενο τσιπακι …Πολ σύντομα!! Αν δεν δεχτείς δεν θα μπορείς να συναλλαγής !!

Το θέμα οπλισμού των πολιτών θα γίνει διεθνές τουλάχιστον σε όλο τον δυτικό πολιτισμό!! ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ!

Μέτα από τον έλεγχο του διαθέσιμου ρευστού από τις τράπεζες στήνεται η επισιτιστική παγκόσμια κρίση , μέσω εταιριών σαν την Μονσαντο θα ανακοινωθεί σύντομα συγκεκριμένη ασθένεια η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις καλλιέργειες.Ταυτόχρονα μέσω ΧΑΑΡΠ και διαμόρφωση των καιρικών φαινομένων θα δημιουργηθεί παγκόσμια δυσκολία παραγωγής τροφής.Τεράστιες καταστροφές σε καλλιέργειες αναμένονται σύντομα! Χρόνος 2-3 χρόνια…

Προσπάθεια αποσταθεροποίησης σε ευρωπαϊκές χώρες με χρήση πρακτόρων εν ύπνωση μέσα στον κοινωνικό ιστό! Γαλλία , Ισπανία ,Ιταλία ,Ελλάδα….χρόνος άγνωστος..ανα πάσα στιγμή!

Εμφύλιος η γεγονότα που θα φανούν σαν εμφύλιος στην Αμερική έτσι ώστε να φιμώσουν , σκοτώσουν φυλακιστούν οι όποιες φωνές θα μπορούσαν να φέρουν λογική!

Ταυτόχρονη μοίρα θα έχουν και οι Ευρωπαίοι άνθρωποι του πνεύματος!

Αμέσως πόλεμος που θα αγγίζει την έννοια διεθνούς Πολέμου άλλα δεν θα ονομάζεται τρίτος παγκόσμιος! Ιράν, Συρία ,Β.Κορέα κοκ…χρόνος άγνωστος!

Τελικός στόχος η Κίνα!!

Οι συμμαχίες του σήμερα θα αλλάξουν μέσα σε μια μέρα και τα σχέδια ενώ θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν θα ακυρώνονται τελευταία στιγμή…θα έχουμε δηλαδή μπρος -πίσω σε αποφάσεις και δηλώσεις!!

Θα υπάρξουν σύμμαχοι Πολέμου που θα ξεκινήσουν μαζί άλλα στη πορεία θα γίνουν αντίπαλοι!

Σύντομα θα ανακοινωθεί από την Κίνα η μεγάλη νέα ασθένεια που έχει σκοτώσει ήδη δεκάδες χιλιάδες άλλα έχει απορριφθεί από το κοινό!

Μέσα στον αρχικό πανικό θα διαρρεύσουν τα στοιχεία για της υπόγειες βάσης ,τα εξαφανισμένα παιδιά και τους εξωγήινους-ενδωγηινους συνεργάτες της Αμερικής! Τότε θα ξεκινήσει και το μπλου μπεαμ προτζεκτ !!

Η μονσαντο θα έχει κυριαρχικό λόγο παγκόσμια !

Όταν ο μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων του πλανήτη λυγίσει φανερά θα παρουσιάσουν τον ένα μεγάλο ηγέτη της Ειρήνης!

Τέλος αρχικού μηνύματος…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 03/26/2013 @ 1:49 ΠΜ

    Αντεπίθεση της Κίνας 888 εναντίον 666 με αρχηγό την Ελλάδα και πρώτα θύματα τους Έλληνες ως δημιουργεία του βασίλειου του Ιεχωβά. κ.τλ κ.τ.λ.Γιατί δεν τα λες όλα και επιλέγεις κατά το δοκούν;…

  2. Ανώνυμος 03/26/2013 @ 7:03 ΠΜ

    Μας φλομωσες!!!!!!!!!!!

  3. Ανώνυμος 03/26/2013 @ 12:23 ΜΜ

    3.49 ΑΛΛΑΞΕ ΧΑΠΙΑ ΑΔΕΡΦΕ , ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ . ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…

  4. Ανώνυμος 03/26/2013 @ 6:08 ΜΜ

    Ανώνυμε 2:23.Ότι πεις.Ανήκεις προφανώς και εσύ στην ομάδα παντογνώστες on line.
    Ανώνυμος 3:49

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*