ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Το Κουρδιστάν έχει ήδη απελευθερωθεί από τις 21 Μαρτίου 2013. Διαπιστώστε το με τα ίδια σας τα μάτια!

· Κατοχικά Νέα

Έχουμε ξαναγράψει ότι 21 Μαρτίου 2013, κρίθηκε η έκβαση του 30χρονου ένοπλου αγώνα των Κούρδων.

Απλά, για να το διαπιστώσεις αυτό, θα πρέπει να “διαβάζεις” σωστά τις εξελίξεις και να μην εγκλωβίζεσαι στα μηνύματα που έστειλε ο Άπο στα συντηρητικά τμήματα της τουρκικής κοινωνίας, όπως ο λεγόμενος “εθνικός όρκος”, η “χιλιόχρονη συμβίωση Τούρκων και Κούρδων κάτω από τη σκέπη του Ισλάμ” και άλλα τέτοια!

Σήμερα οι Κούρδοι της επαρχίας Λίτζε, του νομού Ντιγιαρμπακίρ, έσπευσαν μαζικά στην περιοχή που σκοτώθηκε ο διοικητής των ανταρτών Νουμάν, μαζί με άλλους εννέα αντάρτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού του Κουρδιστάν (HPG), σε επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στις 31 Δεκεμβρίου 2012, με σκοπό να αποτίσουν φόρο τιμής στους ως άνω νεκρούς του απελευθερωτικού αγώνα.

Να σημειωθεί ότι η πορεία και η εκδήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων της “Εβδομάδας των Ηρώων”, που γίνονται σε ολόκληρο του Βόρειο Κουρδιστάν από τις 21 μέχρι τις 28 Μαρτίου, στις οποίες εκδηλώσεις τιμώνται οι νεκροί ήρωες του 30χρονου ένοπλου αγώνα των Κούρδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοιτάξτε τις φωτογραφίες και βγάλτε μόνοι σας τα δικά σας συμπεράσματα:

Ο Νουμάν Αμέντ ήταν στρατιωτικός διοικητής της Περιφέρειας Αμέντ και μέλος του Στρατιωτικού Συμβουλίου του ΡΚΚ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Παναμάς και σεισμική προειδοποίηση στον ΕιρηνικόFEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στον Παναμά – Προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε πολλές χώρες του Ειρηνικού

Γυναίκα επιστήμονας σε εργαστηριακό περιβάλλονFEATURED

«Ξέρω την αλήθεια – Άφησαν την κόρη μου να πεθάνει»: Η μητέρα της 28χρονης ερευνήτριας αμφισβητεί την εκδοχή για την πανώλη

Υδρόγειος και παγκόσμια οικονομίαFEATURED

Η παγκόσμια οικονομία μπροστά σε τριπλό σοκ – Ενέργεια, χρέος και AI πιέζουν ταυτόχρονα το σύστημα

Μία απάντηση στο “Το Κουρδιστάν έχει ήδη απελευθερωθεί από τις 21 Μαρτίου 2013. Διαπιστώστε το με τα ίδια σας τα μάτια!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *