Διαφημίσεις

Στην προληπτική διακοπή της παραγωγής των προϊόντων “Νίκας Μοσχάρι”, μέχρι την ολοκλήρωση των νέων διαδικασιών ελέγχου, καθώς επίσης και στην αγορά μηχανήματος προηγμένης τεχνολογίας ανίχνευσης DNA, προχώρησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Π. Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, ώστε μέσα από εσωτερικούς ελέγχους να διασφαλίσει περαιτέρω στους καταναλωτές την υψηλών προδιαγραφών υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων της.

Η εταιρεία προχώρησε στις παραπάνω ενέργειες, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με αφορμή τα αποτελέσματα ελέγχων του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αναφορικά με τον εντοπισμό ίχνους DNA αλόγου σε δύο προϊόντα της σειράς “ΝΙΚΑΣ MΟΣΧΑΡΙ”. Επίσης προχώρησε σε προληπτική απόσυρση όλων των προϊόντων της σειράς από όλα τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση του συνόλου των ελέγχων που διενήργησε η εταιρεία με δική της πρωτοβουλία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΙΚΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΟΓΩ… ΑΛΟΓΟΥ‼!”
  1. Ναι, γιατί την "πάτησε" ο ΝΙΚΑΣ, δεν ήξερε, και τώρα αγοράζει ειδικά μηχανήματα για να μην …… "τον κοροϊδεύουνε" !!!

    Ρε δε μας χέζετε;;

    Ελπίζω μόνο να τα έφαγαν κατά πλειοψηφία αυτοί για τους οποίους φτιάχτηκαν. Τα αλλοδαπά σκουλήκια. Γιατί τι του ήρθε ξαφνικά μέσα στην κρίση του ΝΙΚΑ, που ο κόσμος με το ζόρι αγοράζει μακαρόνια, να λανσάρει νέο, ακριβό, προϊόν; Του ήρθε γιατί ήξερε ότι υπήρχε αγορά εδώ…… Γιατί σάντουϊτς με αλλαντικό/λουκάνικο μοσχάρι βρίσκεις μόνο στην Ομόνοια και στα πέριξ της;;; Γιατί εκεί υπάρχει το κοινό τους……

    ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΛΕΘΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ….. έχετε διαβάσει πόσα μπαχαρικά/μυρωδικά έχουν μέσα;

    ένας καλός κανόνας διατροφής είναι:
    Όχι τυποποιημένα/επεξεργασμένα τρόφιμα, άσπρα κρέατα, κι ότι βγάζει η γη…. ανεπεξέργαστα δηλαδή κοτόπουλο, όχι αλλαντικό κοτόπουλο. Όσπρια και πολύσπορο ψωμί όχι επεξεργασμένα δημητριακά (fleiks και άλλα σκουπίδια τέτοια)

  2. Εννοείται ήξερε ο ΝΙΚΑΣ τι είχαν μεσα τα προιοντα του σιγα που τους κοροιδεψανε τους κακομοιρους!Και ο αλλος ο Υφαντης που δεν εχει εμφανιστει καν απο τοτε, βγαζει μονο διαφημισεις στην τηλεοραση με τα καλα και υγιεινα προιοντα να τρωνε τα παιδακια μας να χλιμιντριζουν. Απαραδεκτοι και οι δυο.Αλλα οκ αλλαντικα εγω δεν μπορω να μην τρωω ευτυχως υπαρχουν και αλλες επιλογες απο καλυτερες εταιρειες. Ντροπη τους παντως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek