Διαφημίσεις

-O ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ”ΗΣΥΧΑΣΕΙ ” ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ..!!!‏

Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες παγκοσμίως ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!
Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:

Afghanistan
Iraq
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ.

Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ:

Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας απο τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:

Cuba
North Korea
Iran

Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον στόχο των Ρόθτσιλντ.

antipliroforisi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ”
  1. εισαι μεγαλο αλανι….εισαι απο τους λιγους που εχουν πιασει το νοημα…αυτο ειναι ολο το κολπο….η πληρης κυριαρχια

  2. ε,καλά ρέ παιδιά εφόσον είναι έτσι όπως τά σχολιάζεται τότε υπό κανονικές συνθήκες θά έπρεπε νά είστε ο ποιό φιλογερμανικός λαός τού κόσμου καί οί ποιό θαυμαστές της Μέρκελ.Εφόσον ξέρετε ότι ουδέποτε οί ιουδαίοι θά συνχωρέσουν τούς Γερμανούς γιά τό γνωστό ολοκαύτωμα, όπως καί αντίστροφα αισθήματα θά εξακολουθούν νά έχουν οί Γερμανοί πολιτικοί γιά τούς ιουδαίους κατά συνέπεια δέν μπορώ νά σάς καταλάβω πώς λειτουργά ο εγκέφαλος σας καί τά έχετε μέ όλον τόν κόσμο εκτός από τούς εαυτούς σας βέβαια.

  3. αυτες οι χωρες ειχαν αποθεματα χρυσου που τον εδιναν και επαιρναν ομολογα της γκολμν σακξ αμερικανικου δημοσιου καποια εληγαν το 1999- 2009 – 2011με παραταση εως το2014 θυμηθητε το σανταμ μολις ειπε πουλαω τα ομολογα σας και μαθευτηκε οτι εχουν κοπη και ο λογαριασμοσ παει στον αμερικανικο λαο ο σανταμ τελειωσε το τδιο συνεβη στο κανταφη που εψαχνε το χρυσο του [θελοντας να φτιαξη την αφρικανικη τραπεζικη ενωση] για φυλαξη στη γαλλια και ιταλια και ξαφνικα του ειπαν οτι ειναι στις ΗΠΑ ο στος καν δεν βρηκε τιποτα στα θυσαυροφυλακια και οι δυο τελειωσαν. η νοτιο κορεα περιμενη απο το1952 το χρυσο της. σταματησε τον πολεμο ως ανταλαγμα ομολογα ΗΠΑ αγνωστα στον κοσμο τησ αμερικης εληξαν το2001παρατα λογο πυργων 2011παρατα εως τοΝΟΕτου2013και ξαφνικα σκαει το παραμυθι των κατασχεσεων εαν δεν εχουν επενδυθη για δυο χρονια. Η γερμανια ζητα το χρυσο πισω που ειναι ολων των κρατων της ΕΕ [αφου τον εδωσε ως χρωστουμενα απο τον ΒΠΠ] και τους διδουν ομολογα ανευ αξιας ΚΑΙ ΚΑΛΑ το ξεπλημα της γκολμν σακξ [το κρυβουν οι γερμανοι οτι ξεγελασν τους λαους της ΕΕ πηραν τα αποθεματικα τους κανανε το ευρο και λενε οτι ειναι δικα τους απο που και ως που ριμαγμενη χωρα με δυο πολεμους]γιαυτο και κανουν επιδρομη στον πλουσιο νοτο παγους και μεταποιηση λαμαρινας παραγη ο βορρας ως εκ τουτου ο πολεμος ειναι προ των πυλων για να μην αποκαλυφθουν τα λαμογια του κοσμου το δε ιραν καποτε ειχε βασιλια και χρηματοδοτουσε με χρυσο τις επενδυσεις μολις ειπε κατι για δικαιωματα στον οπεκ ηρθαν οι αλλοι οι βαλτοι της ισλαμοδημοκρατιας τωρα που ζητανε και αυτοι δηθεν τα δεδουλευμενα οι τσιφουτηδες θα τους περιποιηθουν η κουβα τα βρηκε ενταξη ειναι ο ραουλ καστρο

  4. ΦΙΛΕ 10.22 ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ , ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

  5. Φιλε 10 22 Εαν υπηρξε πραγαματι ολοκαυτωμα, στο βαθμο που το παρουσιαζουνε δεν επρεπε να υπηρχε Εβραιος στην Ευρωπη μετα τον Β. παγκοσμιο Πολεμο, επισης αναφερουνε οτι ειδικα στην Ολλανδια και στο Βελγιο ο Εβραικος πληθυσμος εξολοθρευθηκε αλλα εαν επισκεφθεις τις χωρες αυτες με το που θα βγεις απο το αεροδρομιο μονο Εβραιους αντικριζεις και μαλιστα ραβινους εχω προσωπικη πειρα απο την εργασια μου. Λεγαται επισης απο πολλους ερευνητες χωρις να εχει υπαρξει διαψευση απο κανενα της αντιθετης αποψης οτι το Εθνικοσοσιαλιστικο κομμα της Γερμανιας δηλαδη οι ναζι χρηματοδοτηθηκαν απο τις μεγαλυτερες Εβραικες τραπεζιτικες οικογενειες των Ηνωμενων πολιτειων, ανταλακτικα και προς τον γερμανικο στρατο κατασκευαζοταν στις ΗΠΑ και στον Καναδα απο καρτελ Εβραικα. Ο κρατικος μηχανισμος της δυτικης Γερμανιας μετα τον πολεμο στελεχωθηκε απο πρων Ναζι των Ες και της Γκεσταμπο, ολοι οι Ναζι απο τις χωρες που καταληφθηκαν απο τον Σοβιετικο στρατο βρηκανε καταφυγιο και ατιμωρησια στην Δυτικη Γερμανια, μια χωρα που ελεχεται απο τους Σιωνιστες, μπορειτε να μου πειτε τελικα τι συμβαινει 10.000 χιλλιαδες ναζι αξιωματικοι εγκληματιες πολεμου μεταφερθηκαν το 1945 λιγο πριν την πτωση του Βερολινου στην Αμερικη που? στην Αμερικη που ελεχεται απο τους Σιωνιστες τουλαχιστον τα τελευταια 180 χροννια μια χωρα που τα παντα ειναι Εβραικα ακομη και ο αερας που αναπνεουνε και αυτοι τοθετηθηκαν τοτε στην CIA στο FBI και στην NASA, και οι φιλοι μας οι Εβραιοι μουγγα στην στρουγγα. Ο ΠρεσκοτΜπους παππους του προεδρου Μπους τροφοδοτουσε μεσω της EXXON OIL κατα την διαρκεια του πολεμου τους Ναζι με καυσιμα για τον στρατο τους, τη στιγμη που το καρτελ των πετρελαιων και οχι μονο ειναι στον απολλυτο ελεχο των Σιωνιστων Τελικα ποιος δουλευει ποιον σε αυτην την Ιστορια. Στα περισοτερα κρατη της Ευρωπαικης Ενωσης τα τελευταια χροννια εχει περασει στην νομοθεσια τους το εξης εξωφρενικο: Οποιος αμφισβητησει δημοσια το ολοκαυτωμα θα τιμωρειται με χρηματικο προστιμο υψους μεχρι 100.000 ευρω και με δυο χροννια καθειρξη, μηπως γιατι αυτη η Ιστορια αρχισει και δεν πειθει πια και προσπαθουνε να μας την επιβαλουνε με το στανιο??

    1. Η προπαγανδα των εβραιων καλα κρατει!!!
      Τα θυματα του ολοκαυτόματως ήταν:
      Αθίγγανοι · Ομοφυλόφιλοι – Ανάπηρα άτομα · Σλάβοι της Ανατολικής Ευρώπης
      Πολωνοί · Σοβιετικοί αιχμάλωτοι πολέμου – Μάρτυρες του Ιεχωβά – Ρώσοι, Ουκρανοί, Λευκορώσοι Σερβοι – Κομμουνιστές (όλων των εθνικοτητων) – Κληρικοί και διανοούμενοι – Έγχρωμοι και Ασιάτες – Πολωνοί – Έλληνες – και Εβραίοι!

      Αν οι ΝΑΖΙ είχαν σκοτωσει 6 εκατομμύρια εβραιους, δεν θα υπήρχε Ισραήλ σήμερα αφού θα είχαν αφανιστεί ως λαός….. (απλη λογική)

      Το παραμυθακι των εβραιων τελείωσε…
      http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_9843.html

  6. Το σκεπτικό είναι τρομερά ενδιαφέρον. Ασφαλώς και δεν αποτελεί κάτι καινούργιο ώς προς τα σχέδια της ΝΤΠ, αλλά είναι ένα αδιαμφισβήτητα ενδιαφέρον στοιχείο. Άν μπορούσε κάποιος να επιβεβαιώσει τα στοιχεία περί των χωρών παραπάνω με κάποια παραπομπή θα ήταν ακόμα καλύτερα. Ασφαλώς και όχι λόγω αμφισβήτησης, αλλά για να διευκολυνθούμε όλοι όσοι θα το χρησιμοποιήσουμε σαν επιχείρημα στις εκάστοτε συζητήσεις μας με τους γνωστούς ηλιθιοπροδοτοαναρχοαριστερομαλακοκάβληδες που βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος ώς κλασικοί Νεοέλληνες….

  7. Αμα ποτε πουν που βρισκετε το χρυσο που μαζευουν θα τρομαξει ο πλανητης
    Παντος δεν βρισκετε επανω στην ΓΗ μην σας κοροιδεουν οσο και να ψαχνουν δεν θα τον βρουν πουθενα

  8. 1. Ξαφινκα η β. Κορεα αρχισε να απειλει τις ΗΠΑ (αιτία πολέμου) ενω ήταν για δεκαετιες στην αφανια ως "ησυχη χωρα"

    2. Ξαφικα το Ιραν αρχισε πυρηνικό προγραμμα …. (αιτία πολέμου)

    3. Κουβα…. (άγνωστο πώς θα την εμπλέξουν σε πόλεμο….)

    Απλα τα πραγματα……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek