22:39 - 07/04/2013

Η ” ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ” Α. ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΖΩΝ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ , ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ .

Διαφημίσεις

Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΑΠΑΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ END TOY FACEBOOK ” TO ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ” ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΨΕΥ’ΔΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ Η … ” ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ” Α. ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝD , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ .ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ . ——–
ΕΚΕΙ ΨΕΥΔΩΣ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ” ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ” , ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ” ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ” ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ” ΚΑΙ ΠΕΡΙ ” ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ” ΚΑΙ ” ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΛΕΥΚΗΣ — ΜΑΥΡΗΣ — ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ” ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ , ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ . ————–

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝD ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝD , ΔΙΟΤΙ Η ΟΕΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ” ΕΨΙΛΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ” ΤΗΣ END , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ , ” ΕΨΙΛΟΝ 666 ” , ” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666 ” , ” ΛΑ.Ο.Σ. 666 ” , ΚΑΙ ΜΠΕ’ΞΗ 666 . —-

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ . Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ .———

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝD . —-
THE END OF THE END …..———–

TO ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ . —

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ >, ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ (ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΩΘΕΝ (UCK, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΕΣ ΜΕ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ)!!

ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ “ΜΑΤΙ” ΠΛΕΟΝ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ….
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΑ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΜΕ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ “UCK” ΚΑΙ ‘UCC” ΣΕ ΚΡΥΠΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΩΝ “200.000.000 ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ” ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ :

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ “ΟΗΕ” (ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η END ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α….ΓΕΛΩΣ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΣΑΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ END (ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η END ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ …ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ (ΕΤΣΙ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΧΕΛΩΝΩΝ;;)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ END ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ “ΟΗΕ” ΠΡΟΣ ΤΗΝ END

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://kerberos-hellas.blogspot.de/2012/11/666.html ΟΠΟΥ Ο ΟΗΕ ΠΡΟΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!! ΑΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ “END” ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α.!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!

ΚΑΙ ΕΔΩ http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2012/11/blog-post_2630.html ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΣ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ “ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ” ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666!

Υ.Γ.1
Για να σας λυθει και η απορια για τις διαφημισεις απο τις οποιες “κονομαμε” κατα τα ελεεινα εψιλονιστικα αποβρασματα και καραπουσταρια της ιστοσελιδας “Το ποταμι ειστε εσεις”, σας πληροφορουμε οτι για τις διαφημισεις πληρωθηκαμε πριν μια βδομαδα για πρωτη φορα με 10 ολοκληρα ευρω!!!

Υ.Γ. 2 Αρτέμη σώρρα,τις απειλές σου τις γράφουμε εκεί που δε πιάνει μελάνι…συνέχισε να παίζεις με την υπομονή της ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΜΑΣ:

Αρτέμης Σώρρας ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΖΟΥΣΑΜΕ Τ’ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Σ’ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΦΡΑΓΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠ’ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ(ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 666 ΚΑΙ ΚΑΡΑ ΤΖΑΦΙΡ ΚΛΠ ΚΑΙ Τ’ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΔΕΙΣ ΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ-ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΔΡΑΚΟΥΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΡΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑ ΤΖΑΜΠΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΕΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Τ’ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ,ΑΙΜΑ,ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΦΟΝΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤ’ΑΧΑΜΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ Ν’ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΔΕΙΛΟΙ Ε Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ ΔΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΛΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ’ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ

http://www.facebook.com/groups/topotami/permalink/490313514350667/

ΣΧΕΤΙΚΑ:

KINΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ” ΕΨΙΛΟΝ 666 ” ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ” Ε.Ν.D. ” , ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA KAI TΩΝ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : JP MORGAN , ROCKFELLER , KAI ROTHCHILD . —–

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. Ανώνυμος 04/07/2013 @ 10:52 ΜΜ

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

  2. Ανώνυμος 04/07/2013 @ 11:56 ΜΜ

    Ο.Ε.Α ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

  3. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 12:00 ΠΜ

    ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ . Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ .

  4. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 12:13 ΠΜ

    Το παραπάνω θέμα μου το έστειλε φίλος από το φ/β έτσι:
    http://www.katohika.gr/2013/04/i-ensarkosi-tou-pseudoapollona.html
    διαβασε να δεις ποιος ειναι ο φιλος σωρρας γι αυτο σου λεω κ εγω μην ενθουσιαζεσαι κ τοσο…
    ολοι ειναι νασονοι αυτο που σου λεγα απο αρχη!! παρτο χαμπαρι ειμαστε μονοι μας!!αλλα θα τα καταφερουμε!

    Όμως οφείλω να παραθέσω και την απάντησή μου που είναι η παρακάτω:
    Άκου Φώτη…

    Αυτή η Ομάς Αποκατάστασης Ελλήνων είναι 30 ή 35 χρόνια, που έχει συγκροτηθεί υπάρχει, και βρίσκεται στο προσκήνιο και στόν Ελλαδικό χώρο…

    Όλα αυτά τα χρόνια, παρ'ότι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν μας πάνε ξεπουλώντας εγώ δεν την είδα πουθενά μα ούτε την άκουσα. Εσύ ;

    Η σημερινή κατάντιά μας σαν Χώρας και σαν λαού δεν 'ηρθε σαν κεραυνός εν αιθρία!

    Προσωπικά και χωρίς να ασχολούμαι ιδιαίτερα από 40 χρόνια τώρα έχω διαπιστώσει ότι τα πολιτικά λαμόγια που λυμαίνονται διαχρονικά τον Ιερό χώρο του ναού της Δημοκρατίας μας, όχι μόνο ιεροσυλούν μα κατά κυριολεξία ασελγούν εις βάρος της ίδιας της δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της Χώρας και του λαού…!

    Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν πολλές φορές φώναξα, έδειξα το λάθος και το άδικο, μίλησα και σε άλλους προσπαθώντας να επισημάνω τον κίνδυνο, όμως μάταια.

    Και μάταιες βεβαίως και αναποτελεσματικές ήταν οι προσπάθειες, επειδή ήμουν ένας, μα όλοι οι άλλοι επειδή δε μπορούσαν να διακρίνουν τον κίνδυνο, προτιμούσαν να γυρίζουν πλευρό στόν ύπνο του δικαίου, και όχι μόνο, αλλά αφού οι ίδιοι προσωπικά μέσα στο στημένο αυτό "θέατρο" και μέσα στό σύστημα βολευόντουσαν, όποιος προσπαθούσε να τους δείξει τη αλήθεια, γινόταν γραφικός, κινδυνολόγος, μαλάκας, τρελός, κλπ…

    Η ΟΑΕ ήταν κι αυτή και βίωνε και διαβίωνε μαζί με όλους εμάς τους υπνωτισμένους, εθελοτυφλούντες και ψεκασμένους από το σύστημα ΑΜΝΟΥΣ…

    Δεν χρειάζεται να σου πω λοιπόν περισσότερα για να αντιληφθείς ότι η "σωτήρια" για τον Ελληνισμό ΟΑΕ, ήταν και βεβαίως παραμένει μέρος του σκοτεινού (μα όχι και τόσο άγνωστου συστήματος σήμερα χάριν στον Σώρρα και την ΕΝD) και συνεχίζει λυσσαλέα πλέον να προσπαθεί να υπερασπιστεί, να στηρίξει και εξυπηρετήσει τον ίδιο ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ και τους πονηρούς του σκοπούς…!

  5. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 1:40 ΠΜ

    και οι μεν και οι δε…το ιδιο αφεντικο εχουν….ευκολα μπορεις να το διακρινεις…..τους εταξε οτι θα τους κανει θεους και τους εκανε θεο μουρλους….τον κρατησε τον λογο του ο ψευτοθεος τους…τι σκουζουν τωρα?….και αν νομιζετε οτι εχετε διαφορετικο θεο……εδω ειμαι ειμαι εγω να σας το αποδειξω….μια η αληθεια και ενα το φως….ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ…..και δεν τον λενε ουτε δια ουτε αλλαχ ουτε βουδα ουτε ρα….και επειδη λετε ο ενας τον αλλο μασονο θα σας πω ποιος ειναι ο θεος των μασονων….ο λεγομενος ματς ειναι ο ζευς….αρα μασονοι και δωδεκαθειστες εχουν τον ιδιο ψευτοθεο…το φιδι το αρχαιο….ευκολα μπορεις να το καταλαβεις αυτο γιατι παντα βαζει την σφραγιδα του το 666 που ειναι και το ονομα του….αλλες φορες το δινει σε σχημα αλλες σε ονομα και γενικα το κρυβει να το ξερουν μονο οι ιδιοι για να μην τον παρουν χαμπαρι….παραδειγμα το δωδεκαθεο ειναι 666 δηλαδη αυτος….το εχει κρυψει ο εξης…6 αντρες 6 γυναικες αρα 6 ζευγαρια που ολο μαζι μας κανει 666…….ειδες πως κρυβετε ο πονηρος?….αρα και οι δυο παρεουλες τον ιδιο ψευτοθεο εχετε…κλαψτε ο ενας στον ωμο του αλλου (αυτα τα γραφω οχι για να σας την πω…αλλα για αυτους που την εχουν πατησει και δεν ξερουν τι τους γινετε να ξυπνησουν…οι αλλοι που ξερουν ειναι αμετανοητοι και το γνωριζω)

  6. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 4:34 ΠΜ

    αρτσι μπουρτσι και λουλας…..

  7. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 7:02 ΠΜ

    Με τι ασχολείστε.. πόσο σας έχουν ναρκώσει αθώα παιδάκια..
    Τι βλακείες είναι αυτές; Τι εφευρέσεις Β.Α.Σ.Τ.Ρ. και ΜΑΣΤΡ είναι αυτές;; Και τι σχιζοφρενικό φρασεολόγιο είναι αυτό των Καραγεωργίου και Σώρρα;; Αν είναι δυνατόν δηλαδή.. και στη καλύτερη των περιπτώσεων αυτοί οι δύο.. είναι πιονάκια. Όλοι οι άλλοι γιατί τσιμπάτε και μπαίνετε σ΄ένα τέτοιο γελοίο παιχνίδι;; Για συνέλθετε.. και επιστρέψτε στη πραγματικότητα.. διότι ασχολείστε με ψυχοπαθητικού (καθαρά) τύπου περιπτώσεις. Υπάρχει ψυχική νόσος.. ή κάτι ακόμα χειρότερο.. ολοφάνερα!!

  8. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 7:14 ΠΜ

    Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι γίνεται της πουτάνας σε επίπεδο ελέγχου μάζας.
    Τώρα που ξέρουν -όλοι αυτοί που δημιουργούν ομάδες και ομαδούλες- ότι είστε/είμαστε σε απελπισία, απόγνωση, ανασφάλεια, άγνοια, πανικό κ.λ.π. Σκοτώνονται ποιός θα μας πρωτοπείσει να τον ακολουθήσουμε ….. (η δε ΟΑΕ ζητάει και λεφτά "οικονομική ενίσχυση" !!!??? κάπου είδα στην σελίδα της) δηλαδή έχουν ΚΑΙ μεγάλο θράσος ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!
    Ήμουνα σίγουρη ότι θα εμφανιστούν διάφοροι και διάφορα ….. έχω θωρακιστεί και δεν δίνω σημασία σε κανέναν τους ….. βαράτε βιολιτζήδες……

    Ο ένας έχει ξεφτιλίσει το Βενιζέλο, ο άλλος άμα μπεις στη σελίδα του τον έχει ΘΕΟ. Ο ένας περιμένει τον "μαρμαρωμένο Βασιλιά" ενώ ο άλλος ήδη νιώθει ….. Απόλλωνας!!!

    Κοιτάξτε να "θωρακίσετε" τους εαυτούς σας (τον κώλο σας αν θέλετε) και την οικογένεια σας (τρόφιμα, οπλα, είδη πρώτης ανάγκης, κ.λ.π.), συνεργαστείτε και με το υπόλοιπο σόϊ σας/γειτονιά σας/φίλους σας και δείτε πως θα αλληλοβοηθηθείτε αν χρειαστεί ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡ…..Α ΣΑΣ.
    ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΞΑΝΑ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ, ΦΙΛΟ ΣΑΣ, ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ. Αρχίστε ήδη να βοηθάτε όπου μπορείτε συνανθρώπους σας ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, κάντε μια μαστοροδουλειά που έχει ανάγκη κάποιος, πείτε μια συμβουλή που την έχει ανάγκη αν είστε π.χ. δικηγόρος, βοηθήστε μια φίλη να δουλέψει κρατώντας της το παιδί αν μπορείτε, και άλλα πολλά ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ. Αρχίστε να γίνεστε άνθρωποι ξανά γιατί μας έχουν ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.

    ΟΛΟΙ έχουν ένα σκοπό και αυτός τελικά δεν είναι ούτε να σας σώσουν ούτε να σας ξυπνήσουν, ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΓΥΡΙΖΕΙ"

    Υ.Γ. Για τα "Κατοχικά" : παιδιά δεν είναι δυνατόν να βγάζει λεφτά κάποιος από μια ιστοσελίδα παρά μόνο από τις διαφημίσεις στις οποίες όμως πρέπει να κάνετε κλικ για να κερδίσει. Το κάθε κλικ είναι ζήτημα αν δίνει κέρδος 10 σεντς, οπότε η σελίδα για να βγάλει 10 ευρώ είναι μεγάλο κέρδος αν σκεφτείτε πόσα κλικ χρειάστηκαν!!! έτσι λειτουργούν οι σελίδες. Αν πάλι καταφέρεις να φτιάξεις μια μεγάλη καλή ιστοσελίδα με πολλά αρχεία, κ.λ.π. αυτό είναι σαν επιχείρηση, την πουλάς ανάλογα με το τι έχεις ξοδέψει και βγάζεις καλά λεφτά. Τώρα αν έχουν και άλλες "πόρτες" που δε γνωρίζω και θεωρείτε κάποιοι ότι "τα κονομάνε" δεν ξέρω και δεν ανακατεύομαι. Όμως από ιστοσελίδα λεφτά δε βγάζεις εκτός και την πουλήσεις και αξίζει.

    Υ.Γ. Επειδή από όσα διαβάζω στο διαδίκτυο θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω….. ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ/ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;; Θυμάται κανείς ότι για να δηλώσουμε την ομορφιά ενός άνδρα συχνά λέμε: Αυτός είναι σαν τον Απόλλωνα όμορφος…!!
    Μιλάμε για τον ίδιο τον Ήλιο άλλωστε………
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  9. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 7:28 ΠΜ

    εχουμε λαλασει πια…αλλα αυτο ειναι και το ζητουμενο τους ? Αποπροσανατολισμος , δυσπιστια , απελπισια , αλληλοεξοντωση , δοιχονια ,χαος . Ας τα λουστουμε ολα . Το μεγαλο τους οπλο και η μεγαλη καταρα μας . Δεν αγαπαμε ο ενας τον αλλο , δεν μας νοιαζει η πατριδα αλλα το να περασει το δικο μας .

  10. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 7:50 ΠΜ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΝD ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ,ΑΛΛΑ H Ο.Ε.Α ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΜΑΣΩΝΟΥΣ – ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.ΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Η Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕ ΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ . Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΛΟΣ

  11. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 8:18 ΠΜ

    συγχαρτηρια στα κατοχικα για την αναρτηση.ο 4και40 που μιλαει για τον γεχοσουα ειναι βαθια νυχτωμενος οσον αφορα την θεση της οεα απεναντι στ δωδεκαθεο.ο 3και13 που μιλαει για την οεα[οαε] δεν την γνωριζε την οεα οπως και ηπερισωτερη ελληνες γιατι πριν το 2009 ολλοι ζουσαμε το ματριξ μας μετα καποιοι ειδαν οτι κατι δεν παει καλα με λιγες εξαιρεσης που χρονια φωναζουν οπως η οεα και δεν επεσαν εν καιρω κρισις ως ψευτοσωτηρες εψιλων[ βλεπε σωρρα και εντ]τωρα η θεσεις της οεα γινανε γνωστες καθως το διαδυκτιο εδωσε την δυνατοτητα αυτη.ο καθενας μακρια απο προκαταληψεις ας βγαλει τα συμπερασματα του.διαβαστε κειμενα της οεα απο το 1985 και μετα και κρινετε οσο για τους στημενους που σχολιαζουν κανουν μπαμ τα σχολια τους κυριοι επιχειρηματα και μονο γινονται δεχτα και οχι λασποι απεναντι στην οεα.και γω εχω της επιφυλαξεις μου σε οτιδηποτε ομως οσες κατηγοριες απεναντι στην οεα εχω ακουσει δεν εχουν καμια βαση παρα μονο σταχτη στα ματια τους λενε μασονους κατι το οποιο δεν εχει βασει [διαβαστε κειμενα της οεα για την μασονια]τους λενε δωδεκαθειστες [διαβαστε την θεση τους για το δωδεκαθεο] τους λενε ματζεστικ 2012[διαβαστε την απαντηση τους].και γω τους διαβαζω και σαν ερευνα κοιταζω να βρω κατι μεμπτο μα ολα ειναι λασπη.αν εχει κανεις κατι εναντια στην οεα ντοκουμεντο οτι ειναι καποιος πισω απο αυτη ας το γραψει.τους λενε πρακτορες της σια η τελος παντων πρακτορες ξενης χωρας [εχουν απαντηση και σε αυτο]

  12. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 8:41 ΠΜ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ…ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" Ο ΘΕΟΣ "ΑΡΗΣ" ΚΑΙ Ο "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ..ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!ΤΟΣΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ", ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΕΥΓΕ ΣΑΣ..

  13. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 8:52 ΠΜ

    Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΓΟ?Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ,ΑΠΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…..Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΟΙΤΑΞΕΙΣ…..ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ Ο 10:14!

  14. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 9:38 ΠΜ

    Ο.Ε.Α…ο ορισμος του "οτι να'ναι"

  15. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 10:03 ΠΜ

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ Η Ο.Ε.Α.! ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ

  16. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 1:12 ΜΜ

    Ο.Ε.Α και END , αμετε στα τσακιδια ολοι ζωα , πατριδοκαπηλοι καιροσκοποι . Αλλα δε φταιτε εσεις , αλλα ολοι αυτοι που καθονται και ασχολουνται μαζι σας και πινουν νερο στο ονομα σας και σκοτωνονται μεταξυ τους για σας λες , και εχετε προσφερει το ελλαχιστο σε οτιδηποτε . Αντε να χαθητε κοπριες να ξεμαγαρισει ο τοπος και να ξελαμπικαρουν οι οπαδοι σας .

  17. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 2:47 ΜΜ

    Ετσι ακριβως ανωνυμε 1:03.Δεν μπορουν να αντικρουσουν τιποτα απλα λασπολογουν!

  18. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 3:44 ΜΜ

    ψιτ….αλανια….για παρτυ σας….να γουσταρετε http://youtu.be/ILbV3sfg5KQ

  19. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 8:02 ΜΜ

    της π….νας το καγκελο….ολο θα μας σωσουν ολο καποιοι θα,ρθουν για να μας σωσουν…και περιμενουμε.Το φως ηρθε στον κοσμο αλλα οι ανθρωποι προτιμησαν το σκοταδι.Καληνυχτα.

  20. Ανώνυμος 04/08/2013 @ 11:11 ΜΜ

    Η ψυχασθενεια δινει και παιρνει , εχεις απο την μια εναν
    γελοιο απατεωνα τον Σωρρα και απο την αλλη ολα τα Ι5 της ΟΕΑ οι οποιοι χρησιμοποιουν ακριβως την ιδια τεχνικη
    προπαγανδας που βλεπουμε σε τοσα και τοσα διπολα
    Πασοκ/ΝΔ , Ολυμπιακος/Παναθηναικος , Συριζα/ΧΑ ,
    Μνημονιο/Αντιμνημονιο , Αρχαιολατρες/Χριστιανοι ,
    Προφητολογοι/Αμφισβητιες , Θρησκοι/Αιρετικοι.

    Η μεθοδος σε ολες τις περιπτωσεις εχει 4 χαρακτηριστικα
    1)Καταστροφη της Κριτικης Σκεψης (Ιδεολογια,Δογμα κλπ)
    2)Δημουργια μελλοντικων προσδοκιων (Οραμα Επιθυμια κλπ)
    3)Ασυνειδητη Επιθετικη Συμπεριφορα (Φυσικη η Λεκτικη)
    4)Υπακοη στην γραμμη σκεψης/Φορεα (Ομογενοποιηση)

    Ολοι αυτοι λοιπον ριχνουν διχτυα και αναλογως την ιδιοσυγκρασια του καθενος ολο και καπου θα σε πιασουν για να εχουν το κοπαδι υπο ελεγχο , ας ξυπνησουν λοιπον οσοι μπορουν τωρα , η ελευθερια αλλωστε ξεκιναει απο το νου , οπερ σημαινει αποστασοιοποιηση, κριτικη σκεψη, ισσοροπια.

  21. Ανώνυμος 05/21/2013 @ 2:02 ΠΜ

    ντροπι στον σορα… κανει εντιπα για μυνισεις και λεει οτι εχει 600 δις… αλλα πρεπει να δοσεις 50 ευρο για να συμπαρσταθεις στις μυνισεις που λεει να κανεις… οτι εχει κανει…. δεν μπορει να τα δοσει αυτος τα 50ευρο??? δειτε εδω http://www.artemis-sorras.com/?p=437 διαβαστε το ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ σελιδα 22 λεει για 44 ευρο και το εντιπο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ λει για 50 ευρο στην σελδα 1….. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΙΘΕΙΑ… αν ηταν αλιθεια αυτα που λεει δεν θα κολουσε στα 50ευρο….600 δις εχει!!!! αν ημουν στην θεση του θα τα εβαζα ο ιδιος… ελεος πια μαλακες μην πεζαιτε με την νοημοσινη μας μαλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. Ανώνυμος 05/21/2013 @ 2:02 ΠΜ

    ντροπι στον σορα… κανει εντιπα για μυνισεις και λεει οτι εχει 600 δις… αλλα πρεπει να δοσεις 50 ευρο για να συμπαρσταθεις στις μυνισεις που λεει να κανεις… οτι εχει κανει…. δεν μπορει να τα δοσει αυτος τα 50ευρο??? δειτε εδω http://www.artemis-sorras.com/?p=437 διαβαστε το ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ σελιδα 22 λεει για 44 ευρο και το εντιπο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ λει για 50 ευρο στην σελδα 1….. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΙΘΕΙΑ… αν ηταν αλιθεια αυτα που λεει δεν θα κολουσε στα 50ευρο….600 δις εχει!!!! αν ημουν στην θεση του θα τα εβαζα ο ιδιος… ελεος πια μαλακες μην πεζαιτε με την νοημοσινη μας μαλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. Ανώνυμος 08/05/2013 @ 9:05 ΜΜ

    Ολοι περιμένατε να βρήτε πάτημα να πείτε τις αηδίες σας…μακάρι να ψάχνατε τόσο πολύ και όλους όσους μας έχουν καταστρέψει πρίν τους ψηφήσετε…όσο για τους ΟΕΑ,τους θεωρώ ψυχάκιδες που έχουν εμπνευστεί τα σενάρια της σχιζοφρένιάς τους απο τους τερμινάτορ και ράμπο του χόλυγουντ.
    Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία με τους ΕΝD. Εύχομαι να καταφέρουν να απαλλαγούν μιά και καλή απο τα λαμόγια που τους την έπεσαν.

  24. Ανώνυμος 12/12/2014 @ 8:06 ΠΜ

    Δεν γνωρίζω τι είναι ο Σώρρας αλλά με βάση στρατολογικών κέντρων Ο.Ε.Α = Ιωάννης Καραγεωργίου κάτοικος Βόλου Νέας Ιωνίας οδός Ελπίδος 12 βαρυποινήτης , οικονομικός απατεώνας , ανυπότακτος Μάρτυρας του Ιεχωβά και πολλά άλλα τα οποία πολύ απλά μπορείτε να τα μάθετε και εσείς με το να ρωτήσετε το στρατολογικό κέντρο της πόλης σας.Συν αυτό στο ιστολόγιο της Ο.Ε.Α ο Ιωάννης Καραγεωργίου συνεργαζόταν με αυτόν τον Σώρρα , αλλά μόλις τον είπε ο Σώρρας πως δεν θα τον δώσει λεφτά , γύρισε ο Ιεχωβάς και βρίζει.Είναι ψυχιατριά άρρωστος , μένει σε μία καλύβα με την σχέση του που είναι ένας Γερμανός μετανάστης Έλληνας σε καταγωγή , χρωστάει στην εφορία γιατί την έκλεψε για πάρα πολλά χρόνια χρήματα από σύνταξη νεκρού που την έπαιρνε κανονικά γιατί δεν είχε σηλώσει τον θάνατό του , πελάτης φυλακών και πράγματα που αν τα ακούσετε θα πάθετε πλάκα.Η Ο.Ε.Α είναι απλά 2 άτομα σχιζοφρενείς.Ο Ιωάννης Καραγεωργίου και ο γκόμενός του.Και μόλις αποκαλύφθηκε αυτό άρχισε για να καλυφτεί να βρίζει αυτός τους πάντες και ΄πολους τους Έλληνες ως πουσταριά και καραπουσταριά και ΝεοΈλληνες κτλ για να καλύψει το ότι είναι πουστάρα τελειωμένη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*