Διαφημίσεις

Θα το κάνει ο τρελαντωνης το μπουμ? ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΡΑΙΧ? Η κερδίζει χρόνο με πολιτική μπλόφα για κάτι που δεν γνωρίζουμε? Και αν κερδίζει χρόνο και εκτόνωση από την οργή ποιο είναι αυτό που γνωρίζει και εμείς αμολάμε αετό? Οεο!!!

Απαντήσεις παρακαλώ εμπεριστατωμένες στα σχόλια και όχι δόγματα και ειρωνεία αυτό μπορεί να είναι και η είδηση του αιώνα!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Το quiz της Ημέρας!!”
  1. εμενα παντως κατι μου βρωμαει σε ολο αυτο. Κατι δεν κολλαει. Δηλ οκ τοσο καιρο προσκυνημενοι ξαφνικα θυμηθηκαν τις αποζημιωσεις. Οκι τοτε οταν ελεγε η γερμανια χρωστατε τοσα γιατι δεν ειπε ο τρελαντωνης ελατε να τα συμψηφισουμε με αυτα που μας χρωστατε??? Οχι οχι κατι αλλο παιζει και μαλλον ειναι χοντρο και σοβαρο. Ειναι εμφανες πως θελουν να στρεψουν τα βλεματα εεκι να ασχολειται ο λαος με αυτα και να μην επικεντρωθει σε κατι σοβαρο που ετοιμαζουν. Μηπως παμε και καλα για μαλλι (αποζημιωσεις απο γερμανια) και βγουμε εμεις κουρεμενοι?????

  2. κατι μου βρωμαει και μενα εδω.φοβαμαι οτι λεω φοβαμαι οτι δεν ειναι κατι που το εχουμε μπροστα στα ματια μας και δεν το βλεπουμε.οπως πχ να ξεμπερδευουν με εμας οι γερμανοι με τα 162 δισ μονο και να τους χαρισουμε τα 3 τρις φυσικο πλουτο που εχει η χωρα μας.Ειλικρινα δεν πιστευω οτι ο τρελαντωνης μας απεκτησε ετσι ξαφνικα κοτσια και ζηταει κατι που τοσο καιρο πολλοι αλλοι κυβερνωντες δεν μπορεσαν να κανουν τιποτα. και γιατι να γινει τωρα σε αυτη την δυσκολη στιγμη που περναει η χωρα μας?μηπως μας ετοιμαζουν καμια εκπληξη? ο stranger που ειναι να μας δωσει τα φωτα του

  3. ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ-ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ,ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΥ ΣΙΜΙΤΗ -ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ -ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ……

  4. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΤΟΧΕΙΡΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ…

  5. 1 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ η δελτα ειχε κανει 10 αποπηρες πιο μπροστα ηταν φιλογερμανη και ο αντρας της ηταν εκει αρκετα υψυλοβαθμος 2το τυρακη του πετρελαιου δεν παιζει ειναι για το ποπολο να μην αντιδρα οτι και καλα εχουμε λεφτα και αμα λαχει μας βαζουν να υπερασπιζουμε το εδαφη μας για το λαδι που απο το 1940 εχουμε δωσει απλα ποσο ειναι η ανακεφαλαιωση τησ εθνικησ 140 περιπου δισ ποσο ειναι οι αποζημιωσεις 160 δις απο 500 δισ αρα και τον μαγκα κανουμε και οι γερμανοι ξοφλανε και ειμαστε πατσι χωρις να δωσουμε και να παρουμε τα λαφτα στα λεφτα του ιδιοκτητη της εθνικης ροτσιλ

  6. Δεν ξερω εαν η Πηνελοπη Δελτα ειχε κανει 10 αποπειρες αυτοκτονιας αλλα επειδη εχει τυχει να διαβασω μερικα εργα της, σας διαβεβαιω οτι ηταν μια πολλυ ρομαντικη ψυχη, μια εξαιρετικη πενα , και μια πραγματικη Ελληνιδα η οποια αγαπουσε την Πατριδα της με ολο της την ψυχη, Τα βιβλια της θα πρεπει να διδασκονται σε ολες τις ταξεις της βασικης εκπαιδευσης διαμορφωνουνε Ελληνες και χαρακτηρες!!

  7. Φιλτατε Stranger το quiz που θετεις δεν ειναι απλο
    καταρχας θα πρεπει να περιμενουμε να γινει επισημη δηλωση πρωτα , αλλα εστω ας υποθεσουμε οτι επαληθευεται η πληροφορια. Αν ειναι να επιχειρησουμε μια ερμηνεια θα πρεπει πρωτα να δεχτουμε οτι ο Σαμαρας δεν κανει κουμαντο αλλα ειναι ανδρεικελο. Δευτερον ,επιχειρηματα περι δικαιου ελληνικου αιτηματος (το οποιο σαφως ισχυει)ειναι απλα για εσωτερικη καταναλωση.

    Οι αποφασεις παιρνονται στο Βερολινο και οι γερμανοι απλωνονται στην Ελλαδα μεχρι εκει που δεν συγκρουονται
    με τα ρωσικα συμφεροντα , οι εκατερωθεν δηλωσεις Μοσχας
    (ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ)και Βερολινου(Σοιμπλε κλπ) προς Ελλαδα το τελευταιο 20ημερο δειχνουν οτι ουσιαστικα μιλανε μεταξυ τους. Οποτε μεσα σε αυτο το πλαισιο σκεψης θα πρεπει
    να αναζητηθει η ερμηνεια.

    Ο ρωσος θελει να εξαγορασει ενεργειακα φιλετα οποτε δεν τον συμφερει να πληρωνει τον γερμανο μεσω των παρανοικων φορων
    και θελει να χαλαρωσει η γερμανικη θηλια
    Ο γερμανος το μονο οπλο που εχει ειναι η μνημονιακη θηλια
    Για να ζητησει λοιπον ο Τρελαντωνης τα λεφτα θα πρεπει να
    παρει το ΟΚ απο Βερολινο , για να γινει αυτο οι Φριτζ θα πρεπει να τα βρουν με τους Νταβαριτς στην μοιρασια της ελληνικης πιτας,αυτο βεβαια εχει και αλλες παραμετρους απο πισω πχ Αμερικη,Ισραηλ,Τουρκια αλλα ας μην επεκταθουμε.

    Σημαδια που παρουσιαζουν ενδιαφερον παντως ειναι το αρθρο του Der Spiegel για τις αποζημιωσεις (προετοιμασια Γερμανικης κοινης γνωμης ?)καθως και η συναντηση Μερκελ-Πουτιν χθες. Πιστευω στις επομενες 72 ωρες θα ξεκαθαρισει τι παιχτηκε και εαν το προχωρησει ο Σαμαρας.

  8. Αν θυμάμαι καλά το μνημόνιο το απαγορεύει. Στο άρθρο 7 της σύμβασης «χρηματοπιστωτικής διευκόλυνσης του ευρωπαϊκού ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και της Ελληνικής Δημοκρατίας», που αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Όλες οι καταβολές που πρέπει να γίνουν από το επωφελούμενο κράτος-μέλος (δηλαδή την Ελλάδα) θα γίνουν σε ευρώ και χωρίς συμψηφισμό ή προβολή ανταπαίτησης, ελεύθερες και απαλλαγμένες από χωρίς κρατήσεις φόρους, προμήθειες και άλλες χρεώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης». Έτσι, γίνεται σαφές ότι η χώρα μας ρητά και κατηγορηματικά χάνει κάθε δικαίωμα να προβάλει την εύλογη ανταπαίτηση που έχει προς τη Γερμανία για καταβολή αποζημιώσεων.
    Οπότε μάλλον είναι προεκλογικη κίνηση εντυπωσιασμού ή αντιπερισπασμος.

  9. τι λες βρε παιδί μου!!!!!! ο αντωνάκης θα ζητήσει αποζημιώσεις!!!!!!!! ΗΡΩΑΣ, ΗΡΩΑΣ….. εγώ νομίζω ότι ήταν σχέδιο, ήξεραν ότι οι γερμανοί λεφτά δεν θα μας δώσουν πίσω, οπότε σου λέει….κάτσε να ανεβάσουμε το χρέος να είναι στο επίπεδο των αποζημιώσεων και μετά να το ζητήσουμε, έτσι το συμψηφίζουμε και καθαρίσαμε….ΟΡΙΣΤΕ, τι δεν καταλαβαίνεται?

  10. μηπως εχει να κανει με την ειδηση οτι γυρναει ο τεως βασιλιας κωνσταντινος? παντα χουντα και βασιλιας ηταν αλληλενδετα στα ματια μας. μηπως με αυτην την κινηση προσπαθει να κατευνασει τα πνευματα εστω και για λιγο για αν δει τι θα κανει αργοτερα?

  11. ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!

  12. ειναι απλα ειναι μια κινηση που στελνει η κυβερνηση για να δειξει στην Γερμανια να σταματησει να προσπαθει να ελεξει την Ευρωπη και να μην ξεφυγει απο τον ελεχο τισ μασονιας για θα δεχτει ισχυρο πληγμα

  13. Ωραια, παιρνουμε 160 δις, και τα αφαιρουμε απο τα 500 δις (τα οποια ακομα δεν ξερουμε αν ειναι αληθινα η τα εχουν δημιουργησεικαποιοι) και μας μενουν αλλα 340 δις(παλι χρεωμενοι θα ημαστε)! Κουβεντα για τα κατοχικα δανεια ομως!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ??????!!!!!

  14. μη πιστευεις οτι βλεπεις απο οτι ακουσεις τα μισα και οσα πιασει η χουφτα σου αυτα ειναι τα σωστα

  15. Ο Antonio Germanosamarius, θα ζητήσει τις αποζημιώσεις; Α, χα
    ξαναγελάσαμε σήμερα! Περιμένετε να δείτε νέο θεατρικό έργο με
    τέλος ΧΨΑ!

  16. ΜΠΛΟΦΑ ΕΙΝΑΙ! ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΚΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ! Πως μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε αυτούς εκεί μέσα. Αυτοί είναι όλοι πράκτορες των ξένων

  17. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ."ΚΩΝΣΑΤΑΝΤΙΝΟΣ[ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ] ΕΔΩΚΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ[ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ] ΘΑ ΛΑΒΕΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014ΜΧ[ΠΑΣΧΑ] ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2017.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ!…ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!Ο ΚΩΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ!ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ[ΠΑΣΧΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ].ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ!ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΣΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟ.ΟΜΩΣ,ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ.ΑΡΑ,ΤΙ ΜΕΝΕΙ;
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ!…ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ,ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ!ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΟ 2017ΜΧ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek