Διαφημίσεις

Μια εκδήλωση με ιστορικές συνέπειες θα διεξαχθεί στην εθνική λέσχη Τύπου στην Ουάσιγκτον, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαίου 2013. Εκείνη την περίοδο τουλάχιστον 40 ερευνητές και στρατιωτικοί / υπηρεσίας μάρτυρες θα καταθέσουν για τριάντα ώρες, πάνω από πέντε ημέρες ενώπιον πρώην μέλη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών …

Η ακρόαση του πολίτη για την αποκάλυψη εξωγήινης παρουσίας που δεσμεύει την ανθρώπινη φυλή, θα προσπαθήσει να επιτύχει ό, τι το Κογκρέσο απέτυχε να πράξει για 45 χρόνια – να αναζητήσουν τα πραγματικά περιστατικά γύρω από το πιο σημαντικό θέμα σε αυτή ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Αλλά φυσικά, να ασκήσει πιέσεις για την “αποκάλυψη” σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για να “αποκαλύψει”, το οποίο είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Και να οργανώσει μια έγκυρη «ακρόαση» όπου θα ερωτηθούν οι μάρτυρες ενόρκως, το οποίο φυσικά δεν θα συμβεί, αφήνοντάς τους ελεύθερους να κατασκευάσουν όσο θέλουν χωρίς να φοβούνται τις επιπτώσεις. Τα πέντε πρώην μέλη του Κογκρέσου πληρώνονται $ 20,000 ο καθένας για να συμμετάσχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία.

“Ο πρώην γερουσιαστής της Αλάσκα και υποψήφιος πρόεδρος Mike Gravel συμμετέχει σε ένα φόρουμ που προσπαθεί να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη γη ”

Το σχέδιο με τους δήθεν εξωγήινους “τέταρτο σενάριο” (τόμος 32 Γιατί και πώς ζούν ανάμεσα μας) αν εφαρμοστεί, θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε, και κυρίως το ανθρώπινο γένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “4 ΣΕΝΑΡΙΟ: Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Μας προετοιμαζουν ηδη πολυ καιρο για μια τετοια αποκαλυψη το μονο προβλημα ειναι το πως θα παρουσιασουν τους εξωγηινους και βαση των ταινιων τους (απο εκει και η προετοιμασια ) τα τελευταια χρονια που γινονται πιο εντονες με εξωγηινους μας δειχνουν οτι υπαρχουν εξωγηινοι και μαλιστα εχθρικοι απεναντι μας..
    Το θεμα ειναι θα ειναι οι εξωγηινοι εχθρικοι σε ολο το κοσμο η θα ειναι φιλικοι σε καποιες φυλες που ηδη ειχαν επαφη μαζι τους πχ οι Ελληνες..

  2. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ(ΑΝ ΕΥΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ"ΘΕΟΙ"ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  3. Απο ολους τους αρχαιους θεους που αυτοί είναι ουσιαστικά οι εξωγήινοι άλλοι εναι καλοί άλλοι εναι κακοί.όσοι έχουν διαβάσει κάποια πράγματα στην ζωή τους καταλάβουν ποιος είναι η καλοί.και αν ορισμένοι κολλημένοι νομίζουν ότι οι αρχαίοι ελληνες θεοί είναι οι κακοί τότε καλό είναι να αρχίσουν το διάβασμα.

  4. ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ;; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΟΝ ΥΒΡΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ

    ΥΓ ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΤΟ ΑΝΈΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΤΟΝ ΓΈΛΩΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ

  5. ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕ 3:43….ΣΙΒΥΛΛΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ….ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  6. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΕ, ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ….ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΒΡΕ.. ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ BLUE BEAM PROJECT ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…ΤΩΡΑ!! ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ..ΓΙΟΥΧΟΥ.

  7. Φίλε 2,05 ναί μίλαγαν για μια ανώτερη δύναμη για ένα θεό όμως δεν έλεγαν ποιος είναι. Άρα δεν ξέρουμε ποιος είναι.και να σου πω και κάτι δεν νομίζω ότι.είναι ο θεός του χριστιανισμού.να μου πεις πιάνου θεός είναι κανενός αποκλιστηκα ανήκει σε όλους.

  8. πιστευω και γω στην υπαρξη εξωγιηνων… θα ημουν το λιγοτερο ηλιθιος αν πιστευα πως ειμαστε οι μονοι κατοικοι αυτου του συμπαντος… απλα εχω καποιες αμφιβολιες ως προς την εισβολη τους στον πλανητη μας… μου φενεται απλα αδυνατο να μπορεσει καποιο μεταφορικο μεσο να διαπερασει τις ζωνες η αλλιως καποτες οπως τις αποκαλω εγω της γης οποτε και καταληγω στο εξης συμπερασμα με βαση τις διαφορες μαρτυριες και καταγραφες που εχουμε πως οι εξωγηινοι ειναι κατι γκρι πλασματα με μεγαλο κεφαλι μεγαλα μαυρα ματια και τα σχετικα… τοτε προκειτε για το γενος ΒΑΣΡΑΝΕΧ το οποιο ειναι και τεχνιτο γενος και καταγεται απο την κοιλη γη. η αποστολη του ειναι η καταγραφη και μεταδωση των συνθηκων της δικιας μας πραγματικοτητας… (δεν εκανε τυχαια ο μ.αλεξανδρος καποια ταξιδακια προς ανατολας) m@nos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *