Διαφημίσεις

…που ίσως πυροδοτήσει την μεγάλη αφύπνιση

Έστω και οριακά η Κύπρος πέρασε κι αυτή στο σοβιετικής απόχρωσης Μνημόνιο, ακολουθώντας την Ελλάδα. Με όπλο τα Μνημόνια και δέλεαρ την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου, η Δύση θα πιέσει περαιτέρω τον Ελληνισμό να αποδεχθεί τις άθλιες επιταγές της, όπως π.χ. την επιβολή του σχεδίου ΑΝΑΝ στην Κύπρο.

Είναι βέβαιο ότι κάτι μας ετοιμάζουν. Η Ελλάδα κρατιέται χάριν στο φιλότιμο κάποιων εργατικών πολιτών που παρ’ όλες τις πίκρες πασχίζουν για το καλό των συνανθρώπων τους. Κατά τ’ άλλα η πραγματική οικονομία παραπαίει, η δημόσια περίθαλψη καταρρέει ενώ η κοινωνία βράζει κινούμενη ανάμεσα σε ακραία κοσμοθεωρήματα.

Αυτή η κατάσταση ενέχει κινδύνους και μόνο με ένα γερό ταρακούνημα θα συνέλθουν οι Έλληνες, ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να θυμηθούμε τα ιδανικά ξεχνώντας τα δανεικά. Αλλιώς αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει όσες προτάσεις κι αν κατατεθούν.

Σε παγκόσμιο επίπεδο ετοιμάζουν το παγκόσμιο κραχ, προκειμένου να επιβάλλουν την παγκόσμια διοικητική ένωση με κοινό νόμισμα. Η περιουσίες κρατών και πολιτών, ο χρυσός και άλλα «αγαθά» συγκεντρώνονται σε πολυεθνικές. Ο κόσμος φτωχαίνει. Του παίρνουν πίσω το παιχνίδι που του είχαν δώσει για να τον κρατούν απασχολημένο. Τους επόμενους μήνες πολλοί θα συνειδητοποιήσουν πολλά, όταν η συνομωσία γίνει σιγά-σιγά πραγματικότητα. Αυτό είναι καλό! Μόνο έτσι θα ξυπνήσουμε. Με ένα μεγάλο ταρακούνημα για να «έρθουμε στα ίσια μας», ας το πούμε λαϊκά.

Εδώ σε εμάς ξεκινούν όλα, αφού όπως έχουμε γράψει, ότι περνάει στους Έλληνες περνάει και στους υπόλοιπους. Ότι δεν περνάει, καταστρέφεται. Μετά το κραχ έπεται σύγκρουση, αφού η Ρωσία έχει μπει -για δικά της συμφέροντα- σφήνα στους σχεδιασμούς της παγκοσμιοποίησης. Οι Ρώσοι ιδιώτες του Πούτιν έχουν κατακλύσει τις αγορές, πονοκεφαλιάζοντας τους δυτικούς τραπεζίτες.

Παράλληλα στην Συρία υπάρχει μεγάλη κινητικότητα με τις Η.Π.Α. να θέλουν να πραγματοποιήσουν μια επέμβαση αλά Ιράκ, εφευρίσκοντας χημικά όπλα. Γι’ αυτό ο Ομπάμα σπεύδει στην Μόσχα για να συζητήσει με τον Ρώσο Πρόεδρο, μήπως βρεθεί συμβιβαστική λύση στο συγκεκριμένο θέμα, η οποία θα ικανοποιεί τους Ρώσους, για να ανεχτούν έστω μια μερική παρέμβαση του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Ειδάλλως θα αντιδράσουν, αφού η Συρία αποτελεί μέχρι στιγμής το τελευταίο τους «αποκούμπι» στην Μεσόγειο.

Το μόνο θετικό για την Ελλάδα, που λόγω γεωγραφίας και χρησιμότητας βρίσκεται στην μέση της ψυχροπολεμικής αντιπαράθεσης Δύσης-Ρωσίας, είναι πως μέσα στο πολιτικό μπάχαλο που επικρατεί εντός συνόρων δεν έχει πάρει σαφή θέση και προσπαθεί να κινηθεί δειλά-δειλά ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες. Αν και γεωστρατηγικά πρόσκειται στο ΝΑΤΟ, σε επιχειρηματικό επίπεδο έχει έρθει αρχικά σε προσέγγιση με τον ρωσικό παράγοντα. Οι υγιώς σκεπτόμενοι αναλυτές εύχονται να επεκταθεί αυτή η σχέση και σε άλλους τομείς, με σκοπό η Ελλάδα να διευρύνει τις συμμαχίες της και πέραν της Δύσης. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι σε περίπτωση προώθησης των ελληνικών δικαίων γύρω από την επικράτειά μας, η γεωπολιτικά ανύπαρκτη ΕΕ θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει την πλήρη εφαρμογή και υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που απορρέουν από το Δίκαιο της Θάλασσας.

ΠΥΓΜΗ.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Το μεγάλο «ταρακούνημα»…”
  1. εγω παλι λεω ταρακουνημα θα ερθει οταν μεινει πολυς μα πολυς κοσμος αφραγκος και οταν λεμε αφραγκος εννοουμε αφραγκος. Μονο ετσι. Διαφορετικα αρχιζουμε τα ''οκ μωρε δεν πορει να παει συνεχεια ετσι κατι θα αλλαξει'''. Ξερετε που δειχνει το πραμα????? Το καλοκαιρι. Αν δειτε την πολη να αδειαζει τις πολυ ζεστες μερες σημαινει πως ακομα υπαρχει παρας. Διοτι πως στο καλο πας 2ημερα η τριημερα χωρις να εχεις??? Και με την βενζινη στα υψη??? Αλλα και σε μια παραλια κοντα στην Αθηνα να πας την βενζινη σου θα την καψεις. Για να μην πω πως ισως πληρωσεις αι την εισοδο στην παραλια η τον καφε σου. Τωρα αν εχεις και οικογενεια βαλε τα εξοδαΧ2 η επι 3. Θα καταλαβετε πως ειμαστε κοντα σε αφυπνιση-ξεσηκωμο οταν δειτε μαγαζια αδεια καφετεριες αδειες και δρομους αδειους επισης. Τοτε θα ερθει η ωρα μας. Γιατι αν καποιος εχει μικρο παιδι και πειναει τι θα κανει??? Και οχι μονο αυτο αλλα αν δεν μπορει να ζητησει και απο πουθενα γιατι κανεις δεν θα χει??? Τοτε φιλοι μου θα βρεθουμε απαντες σε κοινο παρανομαστη και τοτε εχουμε ελπιδες να κανουμε κατι. Διαφορετικα κανεις δεν θα ξεσηκωθει για τα συμφεροντα του διπλανου του.

  2. …οσο τα τσογλανια του κερατα ροκανιζουν τις ανομες περιουσιες των γονιων τους,δεν προκειται να γινει τιποτε.Και πιστεψτετο…υπαρχει μπολικο παραδακι ακομη.Παει μακρυα "η βαλιτσα".Υπομονη η συρικνωση εχει δρομο.Αντεχετε;Καποιοι φουκαραδες οχι.ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ…ΑΑΑ! ξεχασα μας προκειψαν και οι υδρογονανθρακες

  3. Η ευκερια χαθηκε να καθυστερουσαμε τους βοριους αυτοι λογο πολλων εισαγωγων εχουν απουλητα σχεδον τα παντα αυτα τωρα στους ισολογισμους τους απο κερδη θα γινουν ζημιες για αυτο και τρεχουν να προλαβουν οι τραπεζες με τους βοριουςληστοκατακτητες που λητονομοθετουν να αρπαξουν τις καταθεσεις των ανθρωπων και οτι χρυσος απομεινε το σεπτεμβρη θα επεφταν εκλογες και πεινα μαζι γιατι απλα δεν παραγουν τιποτα τις ζωωτροφες τους τις πληρωνουν αδρα και το γαλα απο ινδια ακομη και τα αυτοκινητα απο τισ θυγατρικες τους
    Τωρα οι εξελιξεις θα ειναι ραγδεες και πολυ δυσκολες ειδικα για τον ελληνισμο πρωτα
    Οσο για το χρημα προχτες στην χαλκιδα ενας σεκιουριτη κατα λαθος ανοιγοντας μια βαλιτσα καταστρεψε με μπογια 200000 ευρω τι πληρωσε για την ζημια??? 0013 καθε χαρτονομισμα αυτη ειναι η πραγματικη αξια του χρηματος τους εαν ερθει και η καρτα που στοχο εχει τον ελενχο του καθε μερμυγκανθρωπου [ετσι μας θεωρουν] τοτε το κοστος του λαθους σχεδον μηδενιζεται οπως και η θεση εργασιας

  4. εγω ρε παιδια αυτην την ρημαδα την καρτα ΔΕΝ θα την παρω και το λεω με πληρη γνωση. Τον δρομο μου θα τον βρω οπως και να χει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *