Διαφημίσεις

Ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν όλες τις υπάρχουσες θρησκείες εκτός από τις δικές τους . Oλες τις υπάρχουσες κυβερνήσεις εκτός από τις δικές τους και ο όχλος που είναι ο κρίκος στο σύστημα του αιωνίου και καταπιεστικού χρέους θα είναι αλυσοδεμένος σε έναν υπολογιστή για το υπόλοιπο της ζωής τους . Σε έναν κόσμο που προπαγανδίζει και προσπαθεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ευτυχισμένος σε αυτό το σύστημα. “

Γουίλιαμ Κούπερ.5/6/43 11/5/01
Κένεντι, Τσάβεζ, Καντάφι, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, Τάσος Παπαδόπουλος κ.α. Δολοφονήθηκαν επειδή αντέδρασαν στα σχέδια τους.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Στόχος τους είναι να καταστρέψουν όλες τις υπάρχουσες κυβερνήσεις”
  1. Οι κυβερνησεις εχουν ηδη πεσει..
    Ο Αχμετιτζαν οπως και ο πουτιν δε με πειθουν οτι δεν ειναι του συστηματος..
    Οσοι ηταν κατα του συστηματος ειναι τωρα στον αδη.
    Οι κυβερνησεις πεσαν οποτε πρεπει να πεσουν και οι ανθρωποι να γινουν σκλαβοι να σταματησουν να σκεφτονται.
    Και φυσικα να εξαφανιστει ο πολιτισμος που εγραψε ιστορια αυτος εχει ηδη εξαφανιστει.
    Αλλα πρεπει να εξαφανιστουν και οι απογονεις τους για να ειναι σιγουροι οτι θα χαθει τελιος αυτο το δνα.

  2. Μπορει οι κακοι να ειναι περισσοτεροι..αλλα..το καλο θα ειναι ΠΑΝΤΑ πιο δυνατο!εμεις ο τελευταιος Χριστιανικος Ορθοδοξος λαος αυτου του πλανητη εχουμε με το μερος μας τον Ενα και Μοναδικο Θεο που στο τελος οσοι ειμαστε πραγματικα πιστοι μαζι Του θα μας καλυψει με το ατρωτο πεπλο Του.Κανεις δεν θα αγγιξει τους αληθινους Χριστιανους ειμαστε πανετοιμοι να υποστηρηξουμε τη Θρησκεια μας μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος μας.Χριστιανοι ολου του κοσμου ενωθειτε τωρα ειναι που πρεπει να δειξουμε την πραγματικη μας Δυναμη τη Δυναμη Του Μεγα Δημιουργου(Του Ορθοδοξου Χριστιανικου Θεου)..γιατι ειναι ηδη ΠΟΛΥ αργα!ΑΝ γινει αυτο θα καταφερουμε να τους τα αναποδογυρισουμε ΟΛΑ.γ@μω τα μαυρα φιδια και τον κερατα που νομιζουν οτι με την κλεμμενη γνωση θα μας κανουν οτι θελουν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek