Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΡΑΣΕ ΚΙ ΕΙΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ  ΧΩΡΑ ΤΟΥ
ΘΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΥΠΕΣΤΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝ’ ΣΥΡΙΑ
MA AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ Η ΕΡΜΗ Η ΜΑΣΩΝΙΑ !!!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
ΚΑΙ ΜΑΝΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ !!!
ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΒΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ
ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ  ΕΠΑΦΙΟΝΤΑΙ
ΜΟΝΟ  ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑ !!!
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ
ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΚΟΙΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ , ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ !!!
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ,  ΓΙΑ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ
ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΡΗΣΙΕΣ !!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΆ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ
ΣΥΡΙΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ , ΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ
ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 
ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ !!!
 ———————————————————
ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΙΔΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΑΡΜΑΔΕΣ !!!
ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΓΙΟΜΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ
ΚΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΨΗ !!!
ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΤΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΞΥΝΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ !!!
ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΟΙΧΤΑ , ΕΧΕΙΣ  ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ , ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΟΥ !!!


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΙΔΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΑΡΜΑΔΕΣ !!!”
  1. Από στίχους και ποιήματα,καλά το πάς !!!Βάλε και λίγη μουσική επένδυση και βγάλτο σε cd. .. Κάτι μπορεί να βγάλεις !!

  2. ο αρησ εδω θιγει ενα θεμα που ολοι εμεισ οι πολιτισμενοι χριστιανοι παραβλεψαμε οπως κανουνε συνηθως οι εξω απ το χορο η συρια ειναι αυτη που απο εκει ξαναγεννηθηκαν τα ελληνικα οταν ολα τα εσκιαζε η φοβερα του ΕΒΡΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ που εξισοροπιστηκε ο καινουργιοσ πολιτισμοσ του σημερα που ορθοσ αναφερεται οτι τελειωνει και συνεχιζε εαν τοτε με σπαθια περασαν τοσο χρονια πολεμων και εκατομυρια νεκρων σημερα με μαζικα οπλα καταστροφησ αντιληφθητε τι θα γινει

  3. ΑΝΩΝΥΜΟΙ 9:44μ.μ. ΚΑΙ 10:08π.μ., Η ΥΒΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΤΟΥ ΑΜΒΛΥΝΟΟΣ, ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.

  4. Οι Δωδαικαθεϊστές = Ζωντανός οχετός , κάθε ανωμαλίας προστυχιάς , ψευτιάς , εμπάθειας ,κακοήθειας , κακομοιριάς , χολής , αγραμματοσύνης , έλλειψης παντός είδους αξιόλογων επειχηριμάτων , φονιάδες της Ελληνικής διανόησης ,της φιλοσοφίας , των Ελληνικών γραμμάτων ,της διαλεκτικής και της παιδείας που χρησιμοποιούν πάντα δύο μέτρα και σταθμά.Σκληρά και άδικα τα λόγια μου ; Κάντε οι ίδιοι το πείραμα και ομιλείστε με έναν Δωδαικαθεϊστή . Πείτε του επίτηδες ότι είστε πιστός χριστιανός και θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για << Νορμάλ >> ανθρώπους γιατί αυτό που τους διακατέχει είναι το αμόκ εναντίον του Χριστού . Προσωπικά όσες φορές μίλησα μαζί τους αντί για τις αρετές των αρχαίων προγόνων μας που το ομολογώ θα με έφερναν σε δύσκολή θέση γιατί πίστευα πω θα είχα να κάνω με λόγιους και καλιεργημένους ανθρώπους διαπίστωσα ( εντάξει όχι και με τόση λύπη ) πως οι μόνες γνώσεις και τα χαρίσματα που διαθέτουν είναι αυτά που γράφω πιο πάνω στην αρχή .

  5. Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα
    Αρης Ιχθύς και stranger είναι μέσα στην τρέλα

  6. Ανώνυμος 14 Μαΐου 2013 – 5:06 μ.μ. Δείχνεις τον φανατισμό και την ηλιθιότητά σου σε όλο το μεγαλείο της. Αν ποτέ κάποιος από τους 12θεϊστές σου έδωσε σημασία και μίλησε μαζί σου, σίγουρα δεν κατάλαβες τίποτα λόγω ηλιθιότητας. Άλλα σου λένε κι άλλα λες. Ο μόνος οχετός είσαι εσύ. Αν και δεν ανήκω στον 12θεϊσμό έχω να πω ότι είσαι αδιάβαστος κι άσχετος! Και αν αυτοί έχουν αμόκ εναντίον του χριστού εσύ εχεις εναντιον του ελληνισμού.Ανοιξε και κανενα βιβλιο πριν να ανοιγεις τον βοθρο που εχεις για στόμα και ίσως μάθεις ποιοι ειναι οι ανώμαλοι, οι ψεύτες, οι κακομοιρηδες, οι αγραμματοι, οι φονιάδες!!!! Υπάρχουν ιστορικά ντοκουμέντα και ποιος είσαι εσύ που τολμάς να τα διαψεύσεις! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *