Διαφημίσεις

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα στην Τουρκία δεν είναι παρά η συνέχεια των όσων συμβαίνουν εδώ και τρία χρόνια στη Νότια Ευρώπη και στον αραβικό κόσμο. Η Τουρκική Άνοιξη είναι η φυσική απόληξη του σχεδίου γεωπολιτικής ανάπλασης της περιοχής μας, που ξεκίνησε με την Ελληνική Κρίση (τον Απρίλιο του 2010) και συνεχίστηκε με την Αραβική Άνοιξη (που άρχισε στην Τυνησία τον Δεκέμβριο του 2010).

Όπως έχουμε και άλλες φορές τονίσει, όταν ο κύκλος αυτός των κρίσεων φτάσει στην Τουρκία, αυτό σημαίνει ότι πλησιάζει πια επικίνδυνα η Μεγάλη Στιγμή: το γεγονός εκείνο, μετά από το οποίο τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο …

Σε όλα αυτά τα κοσμοϊστορικά που συμβαίνουν γύρω μας, και βεβαίως και μέσα στην Ελλάδα, κεντρικός είναι ο ρόλος ενός προσώπου: του Γιώργου Α. Παπανδρέου (Γ.Α.Π.).

Ουσιαστικά είναι αυτός, πέριξ του οποίου διαδραματίζεται κάθε τραγικό γεγονός τα τελευταία τρία χρόνια στη λεκάνη της Μεσογείου.

Κάτι που σε εμάς φαίνεται απολύτως λογικό, διότι ο Γ.Α.Π. είναι εκείνος που επιφορτίστηκε να εισάγει τη χώρα μας και την περιοχή μας ολόκληρη στην περιβόητη Νέα Εποχή, στην οποία ήδη εισήλθαμε, εφόσον το 2013 είναι το «Έτος 1» της Νέας Εποχής, ενώ το 2012 ήταν το «Έτος Μηδέν», όπου και μηδενίστηκε κυριολεκτικά ο χρόνος: σημειώθηκε δηλ. η επανεκκίνηση της ιστορικής διαδικασίας, απαραίτητο προαπαιτούμενο για το πέρασμα από την προηγούμενη στην καινούρια ιστορική φάση της ανθρωπότητας.

Απ’ όλα αυτά συνεπάγεται ότι η περιοχή μας (Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Μικρά Ασία), που ο καθηγητής Κιτσίκης αποκαλεί Ενδιάμεση Περιοχή, είναι το πραγματικό κέντρο του κόσμου.

Γι’ αυτό και οι μεγαλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών του πλανήτη θεωρούν το Αιγαίο ως το επίκεντρο των ραγδαίων εξελίξεων που έρχονται.

Αλλά και οι προφητείες του παρελθόντος, όπου προεξέχουν αυτές της ελληνορθόδοξης παράδοσης, μιλούν σαφέστατα για παγκόσμια πολεμική κρίση που θα ξεκινά από την περιοχή των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη.

Πλησιάζει λοιπόν η Μεγάλη Στιγμή της «θερμιδοριανής αντίδρασης», όπως την αποκαλούν κύκλοι της απόκρυφης γεωπολιτικής. Άλλωστε μόνο ανόητος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι όλα όσα συμβαίνουν στον περίγυρό μας τα τελευταία χρόνια δεν είναι καθόλου τυχαία.

Διότι η Ελληνική Κρίση, την οποία προκάλεσε επίτηδες ο Γ.Α.Π., άλλαξε τη μορφή ολόκληρης της Ευρώπης, και βασικά της Νότιας.

Και η Αραβική Άνοιξη που ακολούθησε αμέσως μετά συμπλήρωσε τις τεράστιες αλλαγές που είχαν προγραμματιστεί για τον μεσογειακό χώρο στη Νέα Εποχή.

Τώρα, με την Τουρκική Άνοιξη, φτάσαμε πια ένα βήμα πριν από την τελική κρίση, η οποία θα είναι δραματική … Πράγματι, όπως λένε αρκετοί, «ο καιρός γαρ εγγύς».

Ησαΐας Κωνσταντινίδης
www.elora.gr


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΣΟΚ:ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ…(ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ)!”
  1. Xθες το βράδυ στην ΕΤ3 στην εκπομπή ανιχνεύσεις ήταν καλεσμένοι ο Κιτσίκης, ο Καλεντερίδης και ο Σταύρος Λυγερός, ο συγγραφέας του Βιβλίου "Μετά τον Ερντογάν τι;".
    Ο κ. Κιτσίκης, στην αρχή της εκπομπής έδωσε και την είδηση.
    Δλδ ότι, ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ γίνονται μέσα από ένα προκαθορισμένο σχέδιο των ΗΠΑ, το οποίο ξεκίνησε το 1999 στη Σερβία, που οι ΗΠΑ "πούλησαν" τον δικό τους άνθρωπο τον Μιλόσεβιτς και ακολούθησε η πτώση του Σαντάμ, μετά του Καντάφι, του Μουμπάρακ (και αυτός δικός τους ήταν), σειρά έχει η Συρία (που εκεί φαίνεται να το χάνουν το παιχνίδι γιατι η Ρωσία έβαλε το δακτυλάκι της), μετά Τουρκία και Τέλος Ελλάδα.
    Τι είπε για τη γείτονα και εμάς;
    ΤΟΥΡΚΙΑ: Διαμελισμός σε 3 κομμάτια (αυτό μου θυμίζει την προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού και του Γέρονται Παϊσιου), ήτοι Κουρδιστάν, Ευρωπαϊκή Τουρκία (με τα παράλια Μικράς Ασίας) και Αλεβίτικη Τουρκία.
    ΕΛΛΑΔΑ: Διαμελισμός ηπιότερος αρχίζοντας από τη Θράκη και την Κρήτη.

    Ολόκληση η εκπομπή : http://www.anixneuseis.gr/

  2. Φιλε απο πανω οι προφητιες του παισιου δεν λενε για διαμελισμο της ελλαδος.Αφου και ο ιδιος ελεγε οτι στεναχωριοτανε που δεν θα ζησει περισσοτερο για να δει την ελλαδα να μεγαλωνει.Ασε που ο παισιος λεει οτι ο διαμελισμος της τουρκιας θα γινει αφου κατεβουν οι ρωσοι.Οσο για την κρητη ειχα διαβασει καπου οτι ειχανε γινει κινησεις εδω και 4-5 χρονια για να την κανουν ανεξαρτητο κρατος πλευριζοντας καποιοι τους πλουσιους της κρητης.Το αποτελεσμα?Οχι μονο αρνηθηκαν να σημετασχουν στην διασπαση της κρητης απο την ελλαδα αλλα τους κυνηγησαν και μανιοδως.

    Και τελος θα σου θυμησω και τα λογια του παισιου.Ολοι εχουνε τα σχεδια τους αλλα θελουν δεν θελουν προωθουν το σχεδιο του θεο.

    Να περασει.

  3. ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΙΚΗ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΣΤΙΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΙΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.
    ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ:Ή ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.

    ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΑΞΟΥΝΕ.

    ΤΩΡΑ-ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!-ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΘΑΡΣΕΙΤΕ,ΜΗ ΦΟΒΟΥ,ΗΓΓΕΙΚΕΝ Η ΩΡΑ.

    ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ-ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ. ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΑ ΒΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΕΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΠΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ.

  4. οταν απειληθηκε η ζωη του καραμανλη να τα παρατησει και να αναλαβει τα ηνια της χωρας και να την παει στην καταστροφη τοτε ολοι λεγαμε οτι την ζημια μας την εκανε ο καραμανλης.τουλαχιστον ηταν πιο πατριωτης απο τον πουλημενο ΓΑΠ που μας κατεστρεψε οικονομικα ψυχολογικα και κοινονικα …. το σπιτι του μεσα. τωρα φατε τα μαζι με μενα για τα μιαλα που ειχαμε το 2009.

  5. Δεν γίνεται να ζητάμε την αλλαγή κι όταν μας τη φέρνουν να κάνουμε πίσω. Καμιά αλλαγή δεν ήρθε χωρίς θυσίες.
    Όταν μας κλείνουν έναν δρόμο, φτιάχνουμε έναν καινούριο δικό μας. Ή… για να μάθουμε να φτιάχνουμε καινούριους δρόμους, πρέπει να κλείσουν οι παλιοί.
    Σηκώστε τα μανίκια Έλληνες, ξεβολευτείτε για λίγο, και ετοιμαστείτε να ξανακάνετε αυτό για το οποίο είστε φημισμένοι, να φέρνετε το φως του Ήλιου στον Κόσμο μας όλο.

  6. Έζησα να διαβάσω και αυτό….ότι ο Καραμανλής ήταν ποιο πατριώτης από τον ΓΑΠ!!!ελεος….κ μετά απορεί ο κάθε ένας γιατί πάμε κατά διαόλου!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *