Διαφημίσεις

Η ΕΡΤ μας κόστιζε 100.000.000 το χρόνο και αυτό ήταν η δικαιολογία για να κλείσει από την κυβέρνηση των αρουραίων!

Εντάξει καλή δικαιολογία αλλα αν θυμάμαι καλα έχω κάτι χαρτιά αποδείξεις που ο Αντένα και το Μεγκα έχουν δανειστεί πάνω από 100.000.000 από τις τράπεζες εν καιρώ που οι τράπεζες έπαιρναν ενίσχυση και μάλιστα την έπαιρναν για να την ρίξουν στα δάνεια μας!!!

Σε εμενα εσένα κοκ!! …Εν καιρώ δηλαδή που δεν έπρεπε να δανείσουν κανέναν αλλο …τα υπόλοιπα τσοντοκαναλα έπαιρναν δάνεια …που δεν μπορούν να αποπληρώσουν!! Πράγμα που σημαίνει τι?

…Η μάλλον να ρωτήσω τα δάνεια των 100.000.000 συν από τα ιδιωτικά κανάλια ποιος θα τα πληρώσει? Τα κανάλια χειραγώγησης του νου μας η εμείς?..Αν εμείς ..που εμείς ήδη τα έχουμε σπρώξει …τότε γιατί έκλεισε η ΕΡΤ?

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ /..

Stranger ….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Μια επισήμανση για να μην μας νομίζουν και μ@λ@κες !”
  1. κανεις δεν ειπε οτι εκλεισε "δικαια"..ομως κανεις δεν λυπαται αυτους που υπηρετουν το συστημα..η χαοτικη δικαιοσυνη θα επερθει με τον ενα η τον αλλο τροπο..

  2. …μεγαλε το ακουστικο video του Νοτη
    το γνωριζω ηδη και καλα εκανες και
    το μοστραρισες…
    -…Τους μαλακες ψηφοφορους της Ν.Δ
    και τους πασοκους του κερατα ,πως
    θα γινει να τους βαλουμε μυαλο…
    Και ο ΣΥΡΙΖΑ ας σοβαρευτει λιγο…
    γιατι ειναι πολυ λιγος προς το παρον
    εως ανυπαρκτος…

  3. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ? 2546 ΕΠΙ 4 ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.

  4. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ? 2546 ΕΠΙ 4 ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.

  5. Tι πρεμουρα σε επιασε με την ΕΡΤ??? Εχεις συγγενείς που ηταν κομματοσκυλα στα κρατικά κανάλια??? Εδω εχει καει ολη η χωρα και τοσες μαζεμενες δημοσιευσεις δεν εκανες ποτε??? Μηπως λεω μηπως ειχες καμια κρατικη αργομισθια και εσυ???

  6. αν ειναι αληθεια οι μισθοι που περνανε καποιοι εκει μεσα, τοτε αν δεν πρεπει να κλεισει, σιγουρα πρεπει να τους διωξουν ολους, δεν καταλαβα δηλαδη γιατι ενω μας εχουν πηδηξει ολους αυτοι εκει μεσα να παιρνουν 50.000 και 200.000 και 300.000 ευρω το χρονο? τους τα χρωσταω?? πληρωνω ερτ γιατι εχω αποθηκη πεσμαινει μεσα στο χωραφι και εχει ρευμα.
    και αν δεν κανω λαθος, αυτοι που πληρωνονται απο το κρατος (απο τους πολιτες) θα επρεπε να κανουν τους λογαριασμους τους με βαση αυτα που παιρνουν,και οχι με διαφημησεις που δεν προβλεπεται!!!
    απο το 74' και μετα αν οχι ολοι οι περισσοτεροι με βισμα μπηκαν, σιγα μην κλαψω κιολας για τα 150χιλ της ποπης και τα 250χιλ της μαριας. Ο διαολος στο τελος τους πηδαει ολους, ακομη και αυτους που δουλευαν γι αυτον, τωρα ισος καποιοι ξυπνησουν και καταλαβουν οτι η θα μας πουνε την αληθεια (και θα πανε φυλακη, κλπ) η αλλιος σκατα εχει μπολικα για ολους μας, και αυτη την φορα θα τα φαμε ολοι μαζι οντος!!!!

  7. Επιτέλους καριολια ηλθε η ωρα να απαλαγουμε απο εσας μας καστρεψατε λαμογια κρατικοδιαιτες κουφαλες

  8. Λίγο μπερδεμένους σας βρίσκω…πρώτα απ όλα, απο ένα κανάλι μπορείς να διώξεις όσους θέλεις, να κάνεις ότι περικοπές θέλεις και γενικώς να κάνεις ότι γουστάρεις, να κλείσεις το κανάλι όμως? δηλ αν εσείς είσασταν επιχειρηματίες θα βάζατε λουκέτο στης επιχείρηση? Δεύτερον, θεωρείτε ότι έπερναν πολλά? μπορεί…σας αρέσει περισσότερο που στα ιδιωτικά πέρνουν 200 με 400 ευρώ? νιώθετε τη δικαιοσύνη να ρέει στο αίμα σας? και τρίτον, που νομίζεται ότι θα πέσει όλο αυτό? με τόσους άνεργους και πεινασμένους, ποιός θα την πληρώσει αν όχι ο ιδιωτικός τομέας?

  9. Πραγματι καποιοι επαιρναν μεγαλους μισθους και μαλιστα μερικοι δουλευαν και εξω με την ιδιοτητα τους(π.χ.ως φωτογραφοι βιντεοληπτεςκ.τ.λ.)δυστυχως την πληρωνουν και ανθρωποι που δεν φταινε.Τωρα θα μου καποιος και 1,5 εκατομυριο ανεργοι και αλλοι τοσοι με μισθους της πεινας?ναι σιγουρα αλλα αφου εγινε η αρχη φαντασθητε τι εχει να γινει,θα μεταναστευουμε σε κρατη τριτοκοσμικα.

  10. Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ…
    ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ…..
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ…
    ΕΤΣΙ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ.
    ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ….

  11. Αδέρφια, ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλοι μας σ' αυτή τη φάση που βρισκόμαστε θα πρέπει να έχουμε ένα πρωταρχικό μέλημα: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΡΟΣ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Διαφωνίες έχουμε και καλώς έχουμε μεταξύ μας, δε γίνεται όλοι να συμφωνούμε. Όμως ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!

  12. πες τα ρε stranger μ ολους του κουφιοκεφαλακηδες ….που νομιζουν οτι θα πεθανουν απο το χαρατσι των 4 ευρω το μηνα για την ερτ που το 25 % πηγαινει σε ανανεωσημες πηγες ενεργειας για να χρηματοδοτουνται τα διαφορα λαμογια με ιδια κεφαλαια μηδεν να κανουν δηθεν επενδυσεις…δυστυχως μα ς εχουν μετατρεψει σε χαχολους που κοιταμε απο την κλειδαροτρυπα το μπουτι και το βυζι της διπλανης … δωσε τσοντα στο λαο ……φατμαγκιουλ ….πρωινο καφε …ελεονωρα και δε συμαζευεται απο το πολυ σκουπιδι και πουρι σταματησε το εργαλειο…βλεπουμε τον αλλο που εχει που εχει δουλεια η παιρνει 1000 ευρω και αμεσως τον πουστ…το κα….τωρα θα καταλαβει να δει…αντι να ανοιξουμε τα ματια μας να δουμε να ενημερωθουμε που παει το πραγμα εμεισ εκει αιμααα να χαρουμε…δεν βλεπουμε οτι ετσι σε λιγο θα πεθαινουμε στους δρομους μια και η θυεια κοστιζει και τα περισσοτερα νοσοκομεια πρεπει να κλεισουν….σχολεια γιατι τοσα πολλα ισα ισα οσο περισοτεροι ουνοι και αγραμματοι το συστημα θα εδραιωνεται με ασυλυπτη ταχυτητα…μουσεια..οτα….δεη ..νερα ολα τα ασημικα στη φορα για ψιχουλα….οταν ομως θα χτυπησουν και τις καταθεσουλες τις αποταμιευεσεις του καθενος …εκει να δω το κλαμα ….και την απογνωση …..ανοιξτε ρε επιτελους τα ματια σας και μην καταπινεται αμασητες τις δικαιολογιες πους σας πετα το συστημα ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek