Διαφημίσεις

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ.

Πλέον θα ονομάζεται ΝΕΡΙΤ δηλαδή “ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε“.

Σύμφωνα με το επίσημο σχέδιο που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση θα είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε είναι δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το Κράτος. Έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια.

Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε αποτελεί τον ενιαίο φορέα στον οποίο μπορεί να ενταχθούν μετά από απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, διαδικτυακοί ιστότοποι και άλλες σχετικές με τον σκοπό της εταιρείας δραστηριότητες, ιδίως πολιτιστικές.

Όπως αναφέρεται απευθύνεται προς το ευρύ κοινό και καλύπτει γεωγραφικά το σύνολο της χώρας. Μπορεί να απευθύνεται και προς τον απόδημο ελληνισμό. Προς τούτο, χρησιμοποιεί τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό. Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. μπορεί να λειτουργεί και σταθμούς τοπικής εμβέλειας.

Προβάλλει τηλεοπτικά, διαδικτυακά και ραδιοφωνικά τις εργασίες της Βουλής των Ελλήνων. Προς τούτο μεταδίδει τις συνεδριάσεις της Ολομέλειας και των άλλων σχηματισμών της Βουλής, στις δικές της ή σε ξεχωριστές συχνότητες.

Διαβάστε εδώ το νομοσχέδιο

newsbomb



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Και το όνομα της νέας ΕΡΤ είναι ΝΕΡΙΤ”
  1. Η οποία θα ξεκινήσει από το μηδέν φυσικά .. Θα έχουν κλέψει δηλαδή τα πάντα μερικοί παρασιτικοί οργανισμοί και ο Ελληνικός λαός θα ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ την νέα ΕΡΤ για να αποκτήσει ξανά ότι θα της έχουν κλέψει οι άλλοι …

  2. Να μας πουν τι μισθους επαιρναν, μεσα σε τετοια υφεση!! Επρεπε να παρθουν κι αλλα μετρα στον λαο, για να ζουν στην χλιδη?? Χρονια Δημοσιοι Υπαλληλοι, εχουν αποθηκευσει λιπος… Φθανουν τα 2 Εκατομμυρια οι Ανεργοι χωρις καν εισοδημα. Κι αν βαλουμε και τους ημιαπασχολουντες με τα ψιχουλα των 420 Ευρω!!, Πιανουμε ανετα τα 3 Εκατ. Δεν καταλαβαινω γιατι τοσος ντορος για αυτους που δεν πεινασαν ποτε!

  3. θα μπορούσε κάλλιστα να είναι e-RT ή iNERT αν θέλουν οπωσδήποτε να δείξουν το "ΝΕΑ"…
    γιατί αυτό το κακόηχο NERIT;

  4. ΓΙΑ 1.21 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΗ.ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ 700 ΚΑΙ 800 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΡΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ.ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ,ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…….ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΟΝΑΩ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ..ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 500 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ .ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.

  5. ευχομαι φιλε 7.37 ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΡΙΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΤΛ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ 700-800 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΠΩς ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΜΟΥΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ.
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ ΠΡΙΝ 15ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗΒΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΗΣΑΜΕ ΕΙΜΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΤΛ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 96 ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 2000 ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΗΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΟΝΕΤΑΙ ΕΡΓΑΣΕΙΕΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΠΕΡΝΕ 800-1000Ε ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΧΩΡΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΕΙΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑ 20-25 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 12-13 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΥΝΔΗΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΧΟ ΚΤΛ Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΙ ΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΕΧΕΙ?ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ?ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΗΝΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΦΛΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΡΕΥΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ 160 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΟΥΤΣΟΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ
    ΤΕΣΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  6. Νέα Ελληνική Ραδιοφωνιά Ίντερνετ και Τηλεόραση….ΝΕΑ….
    Νέα Τάξη Πραγμάτων?…λέω εγώ ο τρελός…

  7. μπραβο φιλε 9.20 τα ειπες ολα .Καιρος να νιωσουν στο πετσι τους ολοι οι κρατικοδιαιτοι δημοσιοι υπαλληλοι τι ειναι να χανεις το ψωμι του παιδιου σου μεσα στην ιδια σου τη χωρα απο ενα λαθραιο ξενο που οτι βγαζει ειναι για την παρτη του και να σε λενε και φασιστα , ρατσιστη απο πανω . Αυτοι μεσα απο την ασφαλεια του δημοσιου η της ειδικοτητας τους π.χ καθηγητες , δικηγοροι,δημοσιογραφοι δεν κινδυνευουν απο τους ξεν ους και με γεματες τις κοιλιες κανουν τους ανθρωπιστες . Ολοι ανεργοι λοιπον , χωρις ασφαλεια , στον εφιαλτη του μεροκαματου και μετα θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος . Μπραβο φιλε και να γραφεις συχνοτερα . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *