Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Επειδή δεν ξέρω που να απευθυνθώ και πιστεύω οτι είστε σοβαροί σε αυτό που κάνετε θέλω να κάνω μια ερώτηση.

‘Εχετε αναφορές για ένα περίεργο φώς που άλλαζε χρώμα και έκανε τρελούς ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα πάνω απο τον Πειραιά ή ίσως την Σαλαμίνα το βράδυ της Κυριακής 23/6 ;

Είχα μείνει κόκκαλο και εγώ και η γυναίκα μου και δεν τράβηξα φωτογραφίες.

Ήταν όμως το βράδυ της πανσελήνου και υποθέτω οτι θα κοίταζαν πολλοί τον ουρανό, δεν μπορεί να μην το είδε άλλος.

Εγώ το έβλεπα απο την βεράντα μου στο Πασαλιμάνι κοιτώντας προς την Σαλαμίνα αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω σε ποια απόσταση το έβλεπα.

Θα μπορούσε να έχει λογική εξήγηση και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου την πεί γιατί έχω αναστατωθεί.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

34 σχόλια στο “Ερώτηση από χρήστης μας προς έρευνα – Άγνωστο φως με ελιγμούς πάνω από τον Πειραιά!”
  1. Η λογικη εξηγηση ειναι οτι ειναι μετεωρα αντιυλης τα οποια οταν ερθουν σε επαφη με την γηινη ατμοσφαιρα δημιουργουν αυτα τα περιεργα φαινομενα..

  2. Συμφωνω με τον προηγουμενο!…Αλλα το θεμα ειναι…ποιοι ΕΡΧΟΝΤΑΙ!;;;;;……Oι "Φωτεινοι"…η οι "Σκοτεινοι";;; BLEU BEAM PROJECT????????…..

  3. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΜΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΦΩΣ ΣΑΝ ΝΕΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΥΛΑ ΒΟΡΙΑ ΣΑΝ ΑΣΤΡΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΟ ΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΗ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΧ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 20

  4. Ειχα γραψει και εγω στην σελιδα περι αυτου του φωτος που αναφερεις το οποιο το εχω δει δυς προς σαλαμινα μερα αλλα με εγραψαν κανονικααααα

  5. ειχαμε αραξει στην ταρατσα μου στο Ν. Φαληρο με φιλους κ τα πιναμε κ το ειδαμε κι εμεις!! κατα τις 12 πρεπει να ηταν 12+… σκαλωσαμε…χαθηκε για 5 λεπτα κ επανηλθε μετα για αλλα 5 λεπτα. τραβηξαμε κ βιντεο αλλα δε φαινοταν καν…:(

  6. 5.18 μας κουφανες , "μετεωρα αντιυλης" ? οχι μονο τσαμπουνας
    ακυρα πραγματα αλλα το ονομαζεις και "λογικο" . Εδω ολοκληρη
    η επιστημη της Φυσικης δεν γνωριζει πως δημιουργειται και πως
    μετατρεπεται η Αντιυλη και εσυ ανακαλυψες οτι "μετεωριζεται" ?

  7. ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 2.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΑΡΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΦΟΣ(ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΦΙΑ?ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

  8. εγω παντως στην βορεια ελλαδα που ειμαι αυτα που βλεπω συχνα ειναι λευκα φωτα σε ευθεια πορεια και μετα εξαφανιζοντε ….. ειναι κατι που το βλεπω συχνα σε περιοχη που εχει γνωστα βουνα αλλα οχι τον ολυμπο….

  9. 10:23 πανω πανω δεξια εχει ενα φακελακι. πατα εκει κ στειλτο με επισυναψη στο μειλ. το δικο μου δε φαινεται καθολου κ θα ηθελα να το δειξω σε καποιους δυσπιστους…

  10. ενδέχεται να είναι και αυτό που γράφει ένας άλλος παραπάνω: ότι δηλαδή τα επίγεια clubs με τους προβολείς και τα ιδιαίτερα φώτα τους (black lights, κ.λ.π.) να δημιουργούν τέτοιες αντανακλάσεις….. βέβαια, φαίνεται όταν είναι κάτι τέτοιο, δηλαδή 1-2 φορές αν το δεις θα το καταλάβεις….

  11. Ορατο το ιδιο φαινομενο και απο Χαιδαρι, συνεχομενα καθε μερα απο την πανσεληνο και μετα.

  12. παιδια δν υπηρχε δεσμη φωτος απο κατω σα να ειναι προβολι. ηταν σαν ελικκοπτερο ή αεροπλανο αλλα οι ελιγμοι που εκανε δν γινονται απο τα παραπανω. επισης αν ηταν προβολι θα ηταν κ πιο πριν κ πιο μετα στον οριζοντα…οχι μονο για 10-15'… ανεβασε το βιντ ρε φιλαρακι να το δουν ολοι.

  13. 8:24…pare @#$%$# kai phgene glyfada na pieis kafedaki ekei pou 8a paei k h tzoulia na se parei kana giaourti k kana avgo pou 8a petaksoume krima einai ta moutra sou na menoun ka8ara toso kseftilismenos pou eisai k sy k oloi ekei AAAAnte malakes!!!!! malakes neoellhnes skoupidia eiste k pionia ntp…poulo oi malakes apthn ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!!!! ΞΟΥΥΥΥΥΥΥΥΤ!!!!!! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!!

  14. Το πρόσεξα κι εγώ Κυριακή βράδυ στις 3.30 περίπου στη Νίκαια. Ήταν ένα γαλαζοπράσινο στρογγυλό αντικείμενο και η ουρά του ήταν κίτρινη. Πέρασε σχεδόν αστραπιαία από τα μάτια μου ίσα που πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω και μετά εξαφανίστηκε.

  15. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 00:00 ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΒΕ ΕΝΤΟΝΟ ΦΩΣ ΕΣΒΗΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..

  16. σχεδον καθε νυχτα που παρακολουθω τον ουρανο παρατηρω διαφορα συμβαντα. ιδιως αυτο με το "αστρο" που κινειτε ετσι ξαφνικα και χανεται καπου στον ουρανο,ειναι πολυ περιεργο.

  17. Παιδια αυτα που βλεπεται ειναι οτι αρχισαν να αλιθοριζουν τα ματια μας απο την πεινα περιμενεται θα δουμαι και αλλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek