Διαφημίσεις

Η διαφορά του ψηφιακού σήματος από το αναλογικό, ενώ οπτικά δείχνει να είναι μεγάλη, η τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται για να μεταδοθεί αυτό, είναι ασήμαντη.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Το σήμα μεταδίδεται από τα ίδια σημεία μετάδοσης που υπήρχαν, στα οποία χρειάστηκε να τοποθετηθεί μόνο μια νέα κεραία. Αυτή η κεραία μεταδίδει κωδικοποιημένο, το ελεύθερο ψηφιακό σήμα που λαμβάνει από τους δορυφόρους.

Αυτό έγινε, για να μπορέσουμε να πάρουμε το ψηφιακό σήμα, με τις ήδη υπάρχουσες τηλεοπτικές κεραίες μας, για να μην χρειαστεί να βάλουμε δορυφορικό “πιάτο”.

Όλα αυτά τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά, είναι ελεύθερα. Μπορούμε λοιπόν να τα λαμβάνουμε κατευθείαν από δορυφόρο με αλλαγή κεραίας. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να πάρουμε αποκωδικοποιητή, αλλά μία δορυφορική κεραία.

Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο για μας και δεν θα χρειαζόταν η DIGEA να ξοδέψει τόσα εκατομμύρια για τις τοποθετήσεις των νέων κεραιών.

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα. Γιατί η DIGEA αφού τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά αλλά είναι ελεύθερα, παίρνει το ελεύθερο σήμα και το εκπέμπει κωδικοποιημένο; Η απάντηση είναι, για να γίνει υποχρεωτική η χρήση αποκωδικοποιητή.

Όλο αυτό το έργο της DIGEA φαίνεται εξαιρετικά ηλίθιο, διότι ξόδεψε εκατομμύρια για να τοποθετήσει κεραίες που κωδικοποιούν το σήμα χωρίς να πληρώνεται συνδρομές ή ποσοστά από τους αποκωδικοποιητές.

Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλει πολύ “κλι-κλικ”. Ή θα αλλάζαμε κεραία, χωρίς κόστος για την DIGEA ή θα παίρναμε υποχρεωτικά αποκωδικοποιητή, αφού η “έξυπνη” DIGEA χάλασε τόσα εκατομμύρια για να κωδικοποιήσει το σήμα. Αυτό όμως το έκανε για να εγκαταστήσουμε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ αποκωδικοποιητή.

Όποιος νομίζει ότι αυτό έγινε για τα 30 ή 40 ευρώ είναι πολύ αφελής. Άλλωστε στην Αγγλία όταν έγινε αυτό, επειδή οι Άγγλοι δεν πήγαν να τους αγοράσουν, τους έδωσαν δωρεάν.

Το ίδιο θα γινόταν και δω αν δεν τους παίρναμε. Θα τους χάριζαν.

Όλα έγιναν λοιπόν ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ. Που εκτός από την αποκωδικοποίηση του σήματος, που θα μπορούσε να γίνει με ένα απλό τσιπάκι, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων.

Παλιότερα υπήρχαν κάποιες ηλεκτρικές συσκευές που εξέπεμπαν συχνότητες υπέρηχων για να διώχνουν κατσαρίδες και ποντίκια από τα σπίτια. Αυτές αποδείχθηκε ότι είχαν βλαβερές συνέπειες και στους ανθρώπους κι ας μην τις άκουγαν. Μια τέτοια συσκευή φαίνεται να είναι από ιδιωτικές μετρήσεις, ο φερόμενος ως “αποκωδικοποιητής” και αυτό αποδεικνύεται εύκολα με μία ηλεκτρονική και ραδιοσυχνομετρική μέτρηση των συχνοτήτων που εκπέμπει. Και μπορεί να γίνει αυτό από ειδική ομάδα τεχνητών του πολυτεχνείου για να αποκτήσει εγκυρότητα.

Πρέπει να ενεργοποιηθούν άμεσα, οι θεσμικοί και επιστημονικοί φορείς της χώρας, για ενημέρωση και προστασία των Ελλήνων.

Η ΠΑΓΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ.

Σημείωση. Οι εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, θέλω όμως να δώσω μια συμβουλή προς όλους. ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ τελείως τον αποκωδικοποιητή ή την τηλεόραση που τον έχει ενσωματωμένο, όταν δεν βλέπετε τηλεόραση και ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

Χωρίς να χάσετε τίποτα, θα έχετε να κερδίσετε πολλά.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

37 σχόλια στο “Προσοχή! Ο Αποκωδικοποιητής είναι η παγίδα της ψηφιακής τηλεόρασης!”
  1. Κοντά πέσατε… Η αλήθεια είναι ότι σύντομα τα κωδικοποιημένα σήματα θα κλειδωθούν και την ελεύθερη τηλεόραση θα την πληρώνουν τα πρόβατα για να την δούνε. Αν θέλανε να μας ακτινοβολήσουν, φθάνουν τα κινητά μας, που τα έχουμε και ξυπνητήρια! Δείτε κάτι άλλο: Μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα περάσουν καμιά 20αριά σατανάδες πάνω από την Τρίπολη. Κάντε το και για την δική σας πόλη! ΑΠΛΟ! Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι δεν υπάρχει ο σατανάς και οι ανθρώποι του… Δείτε: http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2013/06/blog-post_26.html.

  2. Δεν συμφωννω καθόλου με το αρθρο και ο λόγος είναι ότι είναι περα για πέρα εκτος πραγματικότητας.

    Το ψηφιακό σήμα είναι μακραν καλύτερο σε ποιότητα απο το αναλογικό. Ο πομπός χρειάζεται μικρότερη ισχύ (άρα μικρότερη ακτινοβολία κτλ)
    Επίσης με το ψηφιακό σήμα μπορούμε να ενσωματώσουμε και άλλες υπήρεσίες όπως το EPG κ.α

    Για να τελειώνουμε με το θέμα της ακτινοβολίας. Όποιος αγογος διαρέεται απο ρεύμα εκπέμπει ακτινοβολία, ΤΕΛΟΣ. Οπότε ο Η/Υ, η κουζίνα, η τηλεώραση, ολόκληρο το σπίτι (λόγο ηλεκτρικής εγκατάστασης) κτλ όλα έχουν ακτινοβολία οπότε αν τη φοβάστε πάτε σε σπιλιές. Πράγματι υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι η ηλεκτρομαγνιτική ακτινοβολία επιβαρίνει την υγεία, οπότε καλό θα ήταν να την μειώσουμε, ναι συμφωνω. Ασ αφήσουμε λοιπών τα κινητά και τον Η/Υ για αρχή… Επίσης την υγεία επιβαρίνει το νέφος στα μεγάλα αστικά κέντρα, οπότε να πάμε όλοι στα χωριά.
    (κτλ κτλ κτλ, δεν ασχολούμε άλλο με το θέμα)

    όσο για τον αποκωδικοποιητή είναι απαραίτητος για το ψηφιακό σήμα γιατι οι τηλεωράσεις παλιάς τεχνολογίας φτιαχθηκαν για αναλογικό σημα, και δοριφορικό πιάτο να βάλει κανεις, αν εχει αναλογική TV θέλει αποκωδικοποιητή.

    1. Σεβαστή η άποψη σου, αλλά κάνε κατι για την ορθογραφία σου φίλε μου… ένα λεξικό.. κάτι. Είναι θλιβερό. ΤΕΛΟΣ

    2. Ειναι γελοιο να κριτικαρετε την ορθογραφια καποιου και να του υποδεικνυεται το λεξικο ως λυση…Θλιβερα ειναι τα Greeklish και οχι τα ορθογραφικα λαθη!!!

  3. Δυστυχώς αυτος που εγραψε το αρθρο μαλλον δεν γνωριζει οτι για να κανει καποιος ελευθερη δορυφορικη ληψη δεν θελει μονο ενα κατοπτρο αλλα και ενα αποκωδικοποιητη ο οποιος στην ουσια μετατρεπει τα ψηφιακα δεδομενα σε εικονα αυτη τη δoυλεια κανει ο δεκτης για την digea ,αλλο κλειδωμενο και αλλο ελευθερο και στις δυο περιπτωσεις χρειαζεται αποκωδικοποιητης,το αν ειναι καλη η οχι η digea ειναι αλλο θεμα.

  4. "Η ΠΑΓΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ."

    Εγώ ρε Λαμπρόπουλε δεν έχω αποκωδικοποιητή,διότι
    η τηλεορασή μου έχει δέκτη DVB-T.

    Μήπως και η τηλεορασή μου με ακτινοβολεί;

  5. Προσφατα εβαλα μια κεραια wifi 5,8 ghz σε σχημα μικρου κατοπτρου ,την πρωτη μερα μου εστειλαν την αστυνομια τους ειπαμε τι ειναι και εφυγαν 3 μηνες μετα 2 επωνυμες καταγγελιες στην ΕΕΤ !!!!!Κατι μογγολοι σαν αυτους που με ψοφησαν στην καταγγελια γραφουν τετοια αρθρα ,Κατσε να ερθουν τα νεφελιμ και θα σας πω εγω τι θα παθατε επιστημονες της πυρκαγιας

  6. nik varn: Ως διπλωματουχος ραδιοτεχνιτης θα ηθελα να σας ενημερωσω, οτι σαν ψηφιακο σημα εχει 0 ακτινοβολια σε σχεση με το αναλογικο! για δοκιμαστε να περασετε διπλα απο κεραια εκπομπης με το αυτοκινητο σας, να δειτε πως ειναι οταν τρωτε ακτινοβολια, υπαρχει ζαλαδα, αδιαθεσια,μειωση παλμων καρδιας ειναι συχνοτητες νεκρωσεις κυτταρων, δεν μπορω να πω σε ποια συχνοτητα για λογους ασφαλειας! δεν περιεχουνε μικροφωνα οι αποκωδικοποιητες τουλαχιστον σε οσους εχω ανοιξει για επισκευη η για αναβαθμιση, παντως να ξερετε ενα πραγμα, με μια λεξη : ειμαστε πειραματοζωα μεσα στα κλουβια( σπιτια) τρωμε ακτινοβολια και απο το διαστημα ,και ολες οι ηλεκτρικες εγκαταστασεις στο σπιτι βοηθανε στην ληψη αυτων των σηματων ,,, σχεδον ολοι οι νοσοι προερχονται απο ακτινοβολιες και σε μικρες ηλικιες, και ειδικα την νυχτα που κοιμομαστε! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ οταν μπαινετε στο μετρο κλεινεται τα κινητα σας και τα bluetooth τρωτε εξαιρετικα μεγαλη ακτινοβολια

  7. Ως ηλεκτρονικος στο επαγγελμα αυτα που γραφει ειναι λαθος το δεν υπαρχει ψηφιακο σημα χωρις αποκωδικοποιητη

  8. ΑΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΣΥ ΒΑΛΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ

  9. Η μόνη εξαιρετικά επιβλαβής χαμηλή συχνότητα που υπάρχει σε πολλά ελληνικά σπίτια είναι η παλινδρόμηση του αυνανισμοί. Όσο χαμηλή συχνότητας τόσο μεγαλύτερη ζημιά. Προσοχή όχι χαμηλότερη συχνότητα από 2hz

  10. Τι αλλες μαλακιες θα διαβασουμε ελεος, MPG encoding γινεται βρε ορνιο για να μεταδοθει και στη συνεχεια η συσκευη αναλαμβανει το decoding, με το πιατο τι θα κανεις? γεμισε το φασολαδα και φατη.

  11. λάθος του αρθρογράφου, αλλά για κλείστε τις τηλεοράσεις να ηρεμήσετε. Υπάρχει και ραδιόφωνο αναλογικό ακόμη και εκπομπές διαδραστικές και με την ανταλαγή των απόψεών μας, δείχνουμε ότι δεν είμαστε άβουλα όντα ακόμη.

  12. δεν εχω να προσθεσω κατι….τα ειπατε ολα…το μονο που εχω να πω ειναι το οτι,οταν γραφετε ενα αρθρο πρεπει να εχετε τουλαχιστον τις στοιχειωδεις γνωσεις που χρειαζεται….αυτος εδω δεν εχει ιδεα…μαλλον τα ειδε στον υπνο του και ειπε να τα μοιραστει μαζι μας

  13. 27 Ιουνίου 2013 – 4:01 μ.μ. εισαι νομιμοτατος, εχεις μαλακες γειτωνες.

    το αρθρο ειναι απο τις μεγαλυτερες παπαριες που εχω διαβασει εδω και καιρο. (μαζι με τον αλλο τον ερευνητη με τους υποηχους που οτι κτιριο δει το βγαζει "σατανικο")

    μορφωθειτε και λιγο. υπαρχουν βιβλια. οχι μονο Λιακό αναλυσεις.

  14. Χαζομάρα (γιά να μην πώ κάτι χειρότερο!) καί ασχετοσύνη ολκής! Δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ επιστημονική, τεχνική ή ιατρική βάση. Η Digea κάνει την μετατροπή γιατί υποχρεώθηκε από την EBU (ειδάλλως οι άπληστοι έλληνες καναλάρχες δεν θα έκαναν τίποτε!). Πάρτε το απόφαση: σε λίγο δεν θα υπάρχει καμμία αναλογική εκπομπή πιά (όπως δεν υπάρχει απρόμαυρη τηλεόραση, ή κάρα με άλογα). Καί αυτό έπρεπε να είχε γίνει μέχρι την 31/12/12 καί είναι γνωστό από την 1/07/06!. Από την 1/07/13 αυτή η ανίκανη χώρα θα πληρώνει πρόστιμα στην ITU (=Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών) γιά κάθε αναλογικό κανάλι που συνεχίζει να εκπέμπει. Ετοιμαστείτε λοιπόν.
    Α. Χειλακέας,
    Ηλεκτρον. Μηχ. (ΕΡΤ)

  15. μετα απο αυτο και καποια πραγματα που ισως πιστευα αρχιζω να μη τα πιστευω….
    Εντελως ασχετο ο τυπος….

  16. η τηλεοραση ( ακουγεται !! ) βγαζει υπερηχους απο την υωιλη ταση που παργει …τελος παντων !!!

    ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ….ΑΛΛΑ ΓΩΝΗ ΒΟΟΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ !!!

    ΤΑ ΥΠΕΡΗΧΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΟΙΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ …….

    ΠΟΣΟ ΑΘΩΑ ΕΙΝΑΙ ??
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ….

  17. OI ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ Τ Α ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΣΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.ΖΩΑ…ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ELF, ΗΑΑRP, ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ'.

  18. παντελώς ασχετος ο αρθρογράφος.
    μην γραφεις για πραγματα που δεν κατέχεις, ξεφτιλίζεις όλο το site…

  19. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. Στο οποιο δεν μας λεει ποιος ειναι

  20. Μία ερώτηση. Όποιος έχει νόβα με δορυφορική, κινδυνεύει το ίδιο; Γιατί εγώ έχω χρόνια δορυφορική και δεν έβαλα ντίτζια.

  21. ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕ 30ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ. Ο ΔΕΚΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΟΝΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΜΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΒΑ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΜΠΟΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΤΗΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ.
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ (SMART TV) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ (INTERACTIVE) KAI EXOYN ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

  22. o kindinos einai pantou opou pernaei reuma …. twra den paizei rolo an einai analogika psifiaka doriforika…. h texnologia exei ta kala ths exei kai ta straba ths…. prospa8iste toulaxiston twra pou erxete kalokairi na parete mazi sas oso to dunaton ligoteres hlektrikes suskeues …. oso pio makria apo thn texnologia toso kalitera !!!! 8a er8ei mera pou 8a lete poso kala htan palia pou den ta eixame!

  23. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανεργίας … Δεν έχει δουλειά …
    την έχει κάνει λάστιχο ….γράφει και μια μ@λ@κί@ …να περνάει η
    ώρα …
    Πάντως από τα καλύτερα του είδους …
    Το ποιο καλό είναι ένα που προσπαθεί να εξηγήσει πως ο ΔΕΚΤΗΣ …
    εκπέμπει ….. <— κλαίω …. εικόνα από το σπίτι μας πίσω στην
    Digea !
    κε φοισικα παντα με τιν γνοστυ ωρθωγραφεια

  24. Σκαστε ρε!!! Προφανως δεν έχετε τελειώσει ούτε το δημοτικο με αυτές τις παπαριές που αναφέρετε και φοβίζετε τον κόσμο. Η Digea το κάνει αυτό για να συμορφόνεται με τα Ευρωπαικά πρότυπα και να μην μας πετάξουν έξω από την Ευρωπαική Ένωση. Μην φοβίζετε τον κόσμο!!! Τα κινητά (εκτός των iPhone) εκπέμπουν πολύ ακτινοβολία, αλλά οι αποκωδικοποιητες ούτε για δειγμά. Ακόμα και ανοιχτούς να τους έχετε δεν εκπέμπυν ΤΙΠΟΤΑ!!! Για αυτο παρακαλώ φτάνουν πια οι μαλακιες. Αρκετα ακουσαμε!!!

  25. Θα μπορούσε να μας πει ο κύριος που έγραψε το παραπάνω άρθρο πόσο είναι το κόστος να βάλει κάποιος δορυφορικό πιάτο γιατί κάπου αναφέρει το έξεις Όλα αυτά τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά, είναι ελεύθερα. Μπορούμε λοιπόν να τα λαμβάνουμε κατευθείαν από δορυφόρο με αλλαγή κεραίας. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να πάρουμε αποκωδικοποιητή, αλλά μία δορυφορική κεραία. Ευτυχώς θα γλιτώσουμε τον αποκωδικοποιητή δηλαδή βάλαμε το πιάτο και από το lnb τραβάμε καλώδιο και το συνδέουμε στην υποδοχή της τηλεόρασης μας που παλαιοτέρα ήταν το καλώδιο την αναλογικής επίγειας κεραίας α συγγνώμη ξέχασα ότι θα χρειαστούμε και ένα απλό τσεπάκι
    Το θέμα είναι που θα το βάλουμε δεν μας το εξηγεί ούτε και αυτό ο συντάκτης του παραπόνου άρθρου
    Όλα τα παραπάνω τα έγραψα χωρίς να έχω αυνανιστεί χωρίς να βρίσκομαι υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών τώρα άλλοι δεν ξέρω τι κάνουν. Τέλος

  26. Συγνωμη μια παραθεση θα ηθελα να κανω για το "Τα κινητά (εκτός των iPhone) εκπέμπουν πολύ ακτινοβολία".
    Κανετε λαθος!Τα iPhone εχουν μεγαλη ακτινοβολια (sar) πανω απο 1+ sar που τωρα στα νεοτερα μοντελα τα εχουν βελτιωση λιγο και ειναι 0,93 – 0,99.Ενω σε samsung βρισκεις πολλες επιλογες συσκευων απο 0,17 εως το μεγαλυτερο 0,96 που υπαρχουν πολλοι λιγα σε τοσο μεγαλο sar.Οποτε τα samsung ειναι απο τα χαμηλοτερα σε ακτινοβολια sar!!!Μια ματια στο σκρουτζ να ριξετε θα τα συγκρινετε και μονος σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *