07:51 - 04/07/2013

Οι Illuminati ελέγχουν την βιομηχανία του θεάματος.

Διαφημίσεις

Αυτό είναι το τέλος του παλιού κόσμου και το ξεκίνημα μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

“…Εμείς έχουμε τον έλεγχο, γιατί δεν είμαστε πολιτική οργάνωση, είμαστε μια αποκρυφιστική οργάνωση, δουλεύουμε στο παρασκήνιο και χειραγωγούμε τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Ο πόλεμος που εξαπολύουμε εμείς είναι ένας πόλεμος ενάντια στο ανθρώπινο μυαλό και χρησιμοποιούμε την μουσική και τα σύμβολα στις εικόνες για να αφυπνίσουμε κοιμισμένες ιδιότητες του ανθρώπινου μυαλού.

Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολιτισμικός σε …
όλα τα μέτωπα, στην μουσική στην λογοτεχνία, και στρέφουμε το όπλο εναντίον σας. Χρησιμοποιούμε την μουσική γιατί αυτήν είναι το μέσο για να προσεγγίσουμε τους νέους , κάνουμε άμεση προπαγάνδα για να αφυπνίσουμε τον λύκο στον άνθρωπο.

Η πολιτική είναι το κουκλοθέατρο των ενηλίκων και το στηρίζουμε αυτό αλλά ενδιαφερόμαστε για τον έλεγχο των ανθρώπων ούτως ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας..

ο λύκος αντιπροσωπεύει το θηρίο στον άνθρωπο, θέλουμε να απελευθερώσουμε το θηρίο που είχε χαλιναγωγηθεί από τα ιδανικά της χριστιανικής πίστης και αυτά είναι αυτά που θέλουμε να εξαλείψουμε.
Ο λύκος πρέπει να απελευθερωθεί.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι άστεγοι, ούτε το να βοηθάμε ανθρώπους, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια γενιά που δεν έχει έλεος στην καρδιά της .
Όλες τις ουμανιστικές αξίες της ισότητας πρέπει να εξαλειφθούν για να κάνει η ανθρωπότητα το νέο βήμα της εξέλιξης .

Αυτό είναι το τέλος του παλιού κόσμου και το ξεκίνημα μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.”

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 07/04/2013 @ 10:57 ΠΜ

    μάλλον το αντίστροφο συμβαίνει: Η βιομηχανία(και του θεάματος συνάμα) ελέγχει τους (ανύπαρκτους και ανυπόστατους μπαμπούλες) illuminatti. Ή καλλίτερα. Η βιομηχανία του θεάματος έφτιαξε ΚΑΙ τους illuminatti. Όλα για τα λεφτά. Μόνο αυτά.

  2. Ανώνυμος 07/04/2013 @ 1:39 ΜΜ

    ΠΩ ΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!

  3. Ανώνυμος 07/04/2013 @ 2:27 ΜΜ

    ρε μπας και λετε αληθεια τι στο διαολο συμβαινει?Σακη δεν σου το χα να κανεις ματακια

  4. Ανώνυμος 07/06/2013 @ 10:05 ΜΜ

    To πιο ισχυρό όπλο είναι η σωστή προπαγάνδα είχα διαβάσει κάπου.Επίσης ένας αμερικανός του οποίου μου διαφεύγει το όνομα είχε πεί ''Για να δημιουργήσεις μια αγορά,πρώτα δημιουργείς το πρόβλημα και μετά προσφέρεις τη λύση''.Τάχα τώρα ότι για να ''ξεχαστώ'' από τα προβλήματά,μας προσφέρουν ως λύση να ακούσουμε όλους αυτούς και να μας στρέψουν την προσοχή αλλού.Έλα ντε όμως που οι πολυεθνικές τους ελέγχουν σαν ''κουτάβια'' όλους αυτούς τους δήθεν στάρ-χαζοπρότυπα.Άρα κατά τη γνώμη μου,''δήθεν'' επανάσταση και συμβόλαιο με πολυεθνική δεν ''κολλάει''.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*