Διαφημίσεις

Γράφει η Αντωνία Σοφού
Είμαστε τόσο μικροί, τόσο μικροί μέσα σ’όλο αυτό το σύμπαν των πιθανοτήτων,
κι όμως τόσο μεγάλοι. Είμαστε άπειροι.

Κάθε φορά που παίρνουμε μια απόφαση είμαστε μεγάλοι.
Κάθε φορά που ξεπερνάμε τον εαυτό μας, που πατάμε κάτω το μικρό και κυνηγάμε το μεγάλο, κάθε φορά που σταματάμε να φοβόμαστε.
Κάθε φορά που σταματάμε να φοβόμαστε.
Κάθε φορά που ξυπνάμε και επιλέγουμε να είμαστε χαρούμενοι.

Και κοιτάμε τον ήλιο και ξέρουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
Και με όλη μας τη δύναμη γινόμαστε μεγάλοι, τόσο μεγάλοι που βλέπουμε τον κόσμο από ψηλά και γελάμε γιατί ξέρουμε.
Ξέρουμε τη δύναμή μας.

Και μ’αυτή τη δύναμη γεμίζουμε το μικρόκοσμό μας με καθημερινά θαύματα.
Και αφηνόμαστε ελεύθεροι να δημιουργούμε. Τη ζωή μας, το περιβάλλον μας, τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο. Mια σειρά δημιουργιών και ελεύθερων επιλογών.
Κάπως έτσι είναι η ζωή. Και κάπως έτσι σταματάς να θρηνείς.

Να πονάς.
Να λυπάσαι.
Κι όταν το κάνεις, σαν να χαίρεσαι μ’αυτό γιατί ξέρεις πως είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού σου.
Αν δεν πονάς πώς θα ξέρεις πότε είσαι ευτυχισμένος;
Και τα πάντα είναι όπως πρέπει να είναι.

Οι επιλογές σου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Γι’αυτό σου λέω, κοίτα γύρω σου τα μικρά σου θαύματα και νιώσε μεγάλος.
Γιατί είσαι άπειρος!

Copyright υλικού © Αντωνία Σοφού, για το LightWorker.gr – See more at: http://www.lightworker.gr/?p=15493#sthash.m8vzDyFv.dpuf



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ξέρουμε τη δύναμή μας …;;;”
  1. ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ Σ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΜΕ 2-3 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΤΟΝ ΚΙΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ???

  2. Παντως εγω εντυπωσιαστηκα απο το κοπιραητ….χαχαχαχαχα…λες και ειναι ο θεος η κυραντωνια…με τα κοπιραητ και με τετοιες μαλακιες εγινε η ζωη μας βασανηστηριο. Κυραντωνια οσα ελευθερα τα βρισκουμε με ποιο δικαιωμα τα σκλαβωνουμε;

  3. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ…ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΟΦΙΑ,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΑΓΑΠΗ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΩΣ ΘΑΥΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΘΗΡΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ''ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ''Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…..ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ…ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ,ΤΟΤΕ Η ΒΑΡΚΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ(ΒΑΡΚΑ=ΜΥΑΛΟ)ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ''ΣΟΦΟΥ''.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ STRANGER ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟ-ΠΛΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΣΟΥ..

  4. το κουρεμα καταθεσεων που ετοιμαζεται να γινει,θα ξυπνησουμε και δεν θα εχουμε χρηματα θα εχουν βαλει πλαφον στις αναληψεις και δεν θα μπορουμε να παρουμε χρηματα……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *