Διαφημίσεις

Θεοί και Θεές στην Αρχαία Ελλάδα

Το Ντοκιμαντέρ του History Channel ερευνά τις ιστορίες της Ελληνικής μυθολογίας, και το Ολύμπιο πάνθεον.

Εκτός από την εξερεύνηση των Ελληνικών μύθων και των παραδόσεων, επισκέπτεται αρχαιολογικούς χώρους, παίρνει συνεντεύξεις από ιστορικούς και εξετάζει την συνεχώς την μεταβαλλόμενη προοπτική για την Ελληνική μυθολογία.

alfeiospotamos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Θεοι και Θεες στην αρχαια Ελλαδα – Εξαιρετικο ντοκυμαντερ του HISTORY CHANNEL‏”
  1. Οι βαρβαροι θαυμαζουν και αναγνωριζουν τον μεγαλο Ελληνικο πολιτισμο.Οι νεοελληνες αναγνωριζουν τα θεοπνευστα βιβλια των εβραιων.

  2. HM King Konstantine(H Aυτου Μεγαλειοτης Βασιλευς Κωνσταντινος)ΡΕ STRANGER ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ???ΤΙ ΑΕΡΟ-ΠΛΑΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.

  3. ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΡΙΖΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΣΑΝ ΚΟΡΜΟ ΚΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ''ΝΕΑ ΓΗ'' Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ,ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ''ΘΕΩΝ''ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΓΕΝΑΤΑΙ ΩΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΘΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ,ΦΥΛΗ,ΦΥΛΛΟ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΜΩΣ Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ,Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *