Διαφημίσεις

Του Γιώργου Θεοχάρη.

Ο κάθε μουσουλμάνος ανά τον κόσμο θα έχει λουστεί από χαρά καθώς η Ελλάδα θα του δίνει τη δυνατότητα να προσεύχεται και να οργανώνεται όπως πρέπει.
Άλλωστε, δημοκρατική χώρα είμαστε!!!
Ετσι μπράβο.

Ε λοιπόν, αν αυτό το θρησκευτικό κέντρο των μουσουλμάνων στην Αθήνα δεν εγκυμονούσε κανένα κίνδυνο, ίσως ήμουνα σύμφωνος στη κατασκευή και στη λειτουργία του .
Αν και οι Ορθόδοξοι στην Τουρκία δεν έχουν ακριβώς την ίδια τύχη.
Αλλά μη ξεχνάμε την ισλαμική απειλή.
Οι ισλαμιστές ανά τον κόσμο θα επαναστατήσουν , μάλιστα αυτό θα ξεκινήσει από Ορθόδοξες χώρες, όπως μου είπε ένας διπλωμάτης στη Μόσχα που βρέθηκα προ τριμήνου.

Εν τω μεταξύ, την ίδια ανησυχία μου εξέφρασε και Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όταν συνομίλησα μαζί του προσφάτως.
Σήμερα η ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) προχωρά στον επίμαχο διαγωνισμό για την μετασκευή του ναυτικού οχυρού του Πολεμικού Ναυτικού σε ισλαμικό τέμενος, στην περιοχή του Βοτανικού.

Αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει και με έξοδα του ελληνικού κράτους αλλά πίσω από όλες αυτές τις κινήσεις κρύβονται μυστικές πολιτικές των λόμπυ που καθοδηγούν τους ισλαμιστές.

Ήδη στη Ρωσία οι ισλαμιστές αυξάνονται και πληθύνονται.
Το ίδιο και στην Ελλάδα, στη Ρουμανία και στη Σερβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισλαμικές οργανώσεις στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα διαρρέουν περί αυτής της απειλής.
Οι παράνομοι μετανάστες προερχόμενοι κυρίως από μουσουλμανικές χώρες θα μας δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα που ελπίζουμε να μην έχει ανεξέλικτες διαστάσεις.

Πάντως η ισλαμική απειλή παραμένει και ισχυροποιείται…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Η ισλαμική απειλή στην Ελλάδα. Έφτασε η ώρα και σήμερα δημοπρατείται το περίφημο τζαμί στον Βοτανικό.”
  1. Να προσευχονται;
    Μπα μαλον θα κανουν τις κηδείες τους εκεί, να έχουν ένα μέρος να τους κλαίνε , μην μας πούνε ότι τους αφήνουμε χύμα νεκρούς στο δρόμο!!!

  2. Έχω την αλγεινή εντύπωση, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει ο κάτοικος αυτού του ελογημένου τόπου το τι κακό και δυστηχία έχει επιφέρει επί της κεφαλής του.

    Βαριά γραμμάτια έχει να ξεπληρώσει.

    Και επειδή δεν αντέχει την φριχτή του πραγματικότητα… την αλήθεια που ο ίδιος έπλασε σε όλη την ζωή του, με τις επιλογές του… αποστρέφει αλλού το πρόσωπο του, προσπαθώντας να αποφύγει έστω και για λίγο την αποτρόπαια μοίρα του.

    Ακόμα και ο τελευταίος Αφγανός, η έστω Πακιστανός, εκτός αν θέλετε Σομαλό στην Ελλάδα, γνωρίζει να κάνει έρπην, η έστω να κάνει πυρ και κίνηση… πράγματα που ο μέσος ποδαπός κάτοικος της χώρα των Ελλήνων, δεν γνωρίζει… μιας και δεν είναι πολεμοχαρής, ούτε βεβαίως στρατόκαυλος!!!

    Το τι είναι ο μέσως κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, το γνωρίζουμε όλοι μας, περιγραφή δεν χρειάζεται.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CE%B9

    Επιτέλους τουλάχιστον έχουμε το Γνώθι Σ' Αυτόν.

    Σε περίπτωση λοιπόν οπλικής σύγκρουσης, μόνο τον πρώτο μήνα το 1/4 του ποδαπού πληθυσμού θα έχει δολοφονηθεί με οικτρό τρόπο. Με τέτοιο τρόπο όπου θα αιφνιδιάσει και θα φέρει τρόμο, η αγριότητα και το μίσος των φίλων μας αλλοδαπών, ειδικότερα αυτών εκ ασίας και αφρικής, που παρεμπιπτόντως και επί το πλείστον προέρχονται από κράτη που έχουν μακροχρόνιες πολεμικές συγκρούσεις, και οι κάτοικοι γνωρίζουν από πεδίο μάχης τόσο βουνού, όσο και πόλεων.

    Τον δεύτερο μήνα συγκρούσεων, θα αρχίζουν σιγά – σιγά να εμφανίζονται τα πρώτα οργανομένα εθνικοαπελευθερωτικά αντάρτικα, όπου στις τάξεις τους θα έχουν πολλούς κατώτερους αξιωματικούς, αλλά και οπλίτες…. αλλά μέχρι τότε θα έχει χαθεί το 2/4 του ποδαπού πλυθησμού, όχι μόνο λόγο των επιδρομών, αλλά και της ραγδαίας πείνας και αισθενειών που θα εμφανιστούν, ειδικά στα αστικά κέντρα.

    Μην συγκρίνη κάποιος την όλη φάση με την Συρία… στην Συρία τους πήγαν… σε εμάς είναι ήδη εδώ! Απλά θα έρθουν και οι λοιποί συγγενής… Ο πατέρας θα βρει τον γιο, ο θείος τα ανίψια…. ολόκληρες οικόγενειες θα συνταντηθούν και ανταμώσουν!! Και ήταν όλοι τους Σουνίτες…

    Αι Αθήναι θα έχουν χαθεί… έστω και αν έρθει Γαλλικός στρατός προς βοήθεια.

    Στην Θεσσαλονίκη θα είναι Αμερικανοί και Άγγλοι… αυτοί θα θέλουν να πάνε για Κωνσταντινούπολη.

    Σίγουρα το να έχει κάποιος ένα τουφέκι, δεν σημαίνει ότι γνωρίζει να το χειρίζεται, ποσώς μάλλον να μπορεί να σκοτώσει κιόλας. Με τα λόγια πολλούς μπορεί να σκοτώσει κάποιος, το θέμα είναι όταν έρθει η ώρα αν θα μπορεί να το κάνει πράξει, την στιγμή που σε όλη την δημοκρατική ζωή του, δεν μπορούσε να αντέξει ούτε στην "αποτρόπαια" θέα ενός σκοτωμένου κουνελιού.

  3. 12.18 την αποτροπαια θεα ενος σφαγμενου κουνελιου η σκυλου η οποιουδηποτε αλλου ζωου δεν την αντεχω ουτε κι εγω-αν και τρωω κρεας κι αυτο ειναι η αληθεια . Το πτωμα του τερατος ομως που θα τολμησει να απειλησει τη χωρα μου μονο το κεφι μπορει να μου φτιαξει. Κι αν ειναι κι απ το χερι μου , Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ . Εγω ακαπνη δεν παω . Ειμαι ετοιμη να σκοτωσω και θα σκοτωσω οποιον βρω και μπορω σ αυτη την περιπτωση . Οποιονδηποτε μιλαει τη γλωσσα μου με την ηλιθια προφορα που την ακουω τα τελευταια χρονια η δε μου μοιαζει , χωρις καμια εξαιρεση , με μεγαλη χαρα και συνοπτικες διαδικασιες . ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ .

  4. 10:09 Προφανώς είσαι κοπελιά… διακρίνω ότι ακόμα έχεις ηθικό για να αντισταθείς, αλλά θα φροντίσει και αυτή αλλά και η επόμενη κυβέρνηση που θα ψηφήσουν οι συμπολίτες σου, να σου τσακίσει αυτό το ηθικό… ελληνικής καταγωγής τσογλάνια θα σου πάρουν ότι έχεις… αλλά πάνω από όλα την πίστη και την ελπίδα… το παρελθών, το παρόν, και το μέλλον, και όταν θα γίνουν αυτά, που σύντομα θα γίνουν.. θα είναι 16, θα είναι 18 ποιος ξέρει; Τότε θα είναι η ώρα για το τελικό στάδιο της θυσίας.

    Α! Και κάτι για να ευθημίσουμε κιόλας.
    Ώστε δεν πας άκαπνη; Να θυμάσε ότι ο Α. Γεωργιάδης προειδοποιεί: Το κάπνισμα βλάπτει πολύ σοβαρά την υγεία. 🙂

  5. Κουνάβι είσαι και φαίνεσαι τενεκέ ξεγανωτε, αλλά δεν είσαι τενεκές έτσι θες να δήξεις!
    Κάνεις την δουλίτσα σου μια χαρά, αλλά φρόντισε όταν θα έρθει η ώρα να προλάβεις να μην είσαι στο ¨πεδίο¨ που γνωρίζω ΕΓΩ καλύτερα από εσένα!!!

    Ανδρεία , σωφροσύνης αιρετοτέρα.

  6. Aς μου τα παρουν ολα οσα ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως θα με κανουν να χασω την ΠΙΣΤΗ και την ΕΛΠΙΔΑ μου . Το μονο που θα κανουν ειναι να με ατσαλωσουν , κι αυτο ακριβως ειναι που δεν καταλλαβαινουν . Αποφασισμενος και "επικινδυνος" ειναι αυτος που δεν εχει να χασει τιποτα . Αυτος που δεν εκβιαζεται πως κατι θα χασει κι αυτος που δεν εξαρταται απο τα υλικα αγαθα τοσο οσο να δωσει ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ για αυτα κι εγω ειμαι φτιαγμενη απο τετοια παστα και προετοιμασμενη καταλληλα . Το παρελθον μου οτι και να κανουν κυλαει στο αιμα μου . Το παρον μου με κανει καθε μερα πιο δυνατη , και το μελλον μου ειναι βεβαιο πως εξαρταται απο πολυ περισσοτερους παραγοντες και οχι μονο απο αυτα τα σκουπιδια που το επιβουλευοντε . Το σημαντικοτερο ειναι πως σαν κι εμενα ευτυχως υπαρχουν πολλοι . Σκορπιοι κι αθεατοι και καλυτερα ετσι , αλλα ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΧΡΙΖΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ . Δε λεω του πολεμου , γιατι αυτο το τελος ειναι ακομα μακρια . Στον 1.02 απο 10.09 . Υ.Γ εχω μαθει να κανω παντα ακριβως το αντιθετο απο αυτα που λενε τα υπουργεια τους σε οτι με αφορα προσωπικα τουλαχιστον…αν υποψιαστω πως αρχιζω να πιστευω οτι τους ενδιαφερει η υγεια μου μαλλον πρεπει να παω σε γιατρο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *