Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “2190 ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ !”
  1. Εγω ρε Λιακοπουλε Χριστεμπορα δεν φοβαμε τα γεγονοτα το πολυ πολυ να μαρτυρησω για την πιστη μου με την Χαρη του Θεου και να λαβω και μισθο αν γινουν κατα την περιοδο της ζωης μου.Αν ομως δεν γινουν και φαω την ζωη μου με τις βλακειες σου τι θα εχω να απολογηθω ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ εεεε.Ρε τραβατε σε κανενα παπα να εξομολογηθειτε και να λαβεται Σωμα και Αιμα Κυριου,ρωτηστε και την θεση της εκκλησιας περι των αιρεσεων που περιεχουν τα βιβλια του κυριου.Παρτε και κανα τηλεφωνο στην Ιερα επιστασεια του Αγιου Ορους να σας πουνε ποτε παρεδωσαν τις προφητειες που εκδιδει στην τελευταια σειρα βιβλιων.Καντε το τωρα η Μητροπολη Πειραιως εχει επιτροπη κατα των αιρεσεων,η Ιερα Συνοδος το ιδιο.Εμενα θεωρειστε με γραφικο ακουστε ομως την επισημη εκδοχη της εκκλησιας που ταιζει 500.000 κοσμο καθε μερα αιντε ξεκουνατε απο το ψεμα.

  2. Μπλά μπλά μπλα….φοβήθηκα τώρα!!! Περίμενε εσύ τη Ρωσία να φέρει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Αφού στο παιχνιδάκι είναι και αυτή. Είδες εσύ καμιά κίνηση προστασίας προς την Κύπρο, στην οποία ξέπλενε τόσο χρήμα και είχε τόσες Ρωσικές οικογένειες; Σταματήστε να βλέπετε σωτήρες. Και εφόσον θα καταστραφούμε από την ακτινοβολία του ήλιου (λέμε τώρα…) τότε γιατί να με νοιάζει τι θα κάνουν οι Νεοταξίτες. Αφού όλοι μαζί θα την πάθουμε. Τι και αν μου βάλουν τσιπάκι τι και αν δεν μου βάλουν….Για να σοβαρευτούμε λίγο!!!

  3. Σας κανανε ολους να πιστευετε οτι δεν ισχυει τιποτα , ολα τα ανακαλυψαν οι ευρωπαιοι μετα τον μεσαιωνα, πλεον χαρη στην τεχνολογια δεν γιανετε να παθετε τιποτα και οι πολεμοι και οι καταστροφες γινονται στα εργα και στα παραμυθια , ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΛΩΓΙΔΑ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ . ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ ΖΩΑ
    roots

  4. 2.59 αν η εκκλησια ταιζει 500000 χιλιαδες κοσμο θελω να μου πει ποσες απο αυτες τις χιλιαδες ειναι Ελληνες γιατι οταν εγω εδινα στο "ολοι μαζι μπορουμε" και στην καθε παπαρια τους , το εκανα για να βοη θησω να τραφουν τα ελληνοπουλα , το αυριο μου και οχι καθε αλμπανι και πακιστανι που εχει βρει το μηνα που θρεφει τους εντεκα . Επισης να πεις στην εκκλησια να βγει και να παρει θεση για τις σφαγες των ΡΟΥΜ ΟΡΘΟΔΟΞ που γινονται στη Συρια , να φωναξει για τους ξενους που μας εξαφανιζουν απο καθε αποψη και με καθε τροπο , να σταθουν διπλα στο λαο που τους στηριζει για να γυριζουν αυτοι με τις μερσεντες , να κανουν αγωνα για την Κυριακη που χανεται , να αντισταθουν σε ολο αυτο που γινεται κι οχι να στελνουν διαταγματα στο να ειναι πιο "διακριτικες" οι καμπανες κλπ , κλπ , κλπ και να αφησουν γενικοτερα την ΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ . ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ , ΤΕΛΟΣ . Η ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ-ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ- Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ . ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ-ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

  5. καταστροφικος ηλεκτρομαγνητικος παλμος, νεφελιμ, πεινα και αναρχια. Τιποτα αλλο? Μιλαμε για οτι πιο ακραιο σεναριο που τα ΄χει ολα και συμφερει. Δεν απορω ομως μιας και αν κοσμος που ζουμε ητανε καλυτερος, τετοιες μαλακιες δεν θα εβγαιναν.

    ΥΓ: Μιλαμε για blockbuster ταινια. Οποιος προλαβει ας το γραψει σε σεναριο και να το στελει στο Hollywood!!!

  6. ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΘΝ ΡΕΥΜΑ ΙΣΧΥΟΣ 1500 KVA .ΕΙΝΑΙ 30 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ,ΕΧΩ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΡΟΦΗΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΕΧΩ 1 ΡΩΣΣΙΔΑ 1 ΜΟΛΔΑΒΗ 1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ….

    ΤΗΕ ΕΝΔ

  7. 5.25 ο Μεγας Βασιλειος αν γνωριζεις οταν ειχε πεσει ο λοιμος στην Καισαρια και οι εμποροι κραταγαν τα τροφιμα στις αποθηκες βγηκε μπροσταρης και φωναξε "ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ".Επισης στα συσσιτια δεν ζητησε ουτε πιστοποιητικο γενετικης καθαροτητας,ουτε καν θρησκευτικης αφοσιωσης.Γι'αυτο και στην κηδεια του μεχρι και οι εβραιοι πηγαν.Συμφωνω οτις μερες αποστασειας που ζουμε οι Ιεραρχες δεν στεκονται στο υψος τους αλλα ειναι στο χερι μας να συμμετεχουμε ενεργα,να ειμαστε ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ οπως απαιτει ο Χριστος και οταν γεμισουν οι αδειες εκκλησιες να απαιτησουμε την επαναφορα του διορισμου των Επισκοπων απο τον ΛΑΟ.Αντιθετως εμεις ενω παραμενουμε νεκρα μελη της εκκλησιας επιμενουμε να βριζουμε τους Δεσποταδες.Εσυ τι λες???προκειται ποτε να γινει καποια αλλαγη ετσι???Οσον αφορα τον Λιακοπουλο αν ειχες πιστη και γνωση του τι πιστευεις θα ειχες βγει απ'τα ρουχα σου με τα δημιουργηματα του.Εγω ειπα το αυτονοητο,οταν διαβαζουμε κατι πρεπει να ελεγχουμε την αξιοπιστια του εκδοτη και των πηγων του,καντο και ασε τα μεγαλα λογια,εκτος αν θεωρεις τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ αξιοπιστη πηγη.Ε τοτε τι να πω,υποκλινομε στην λογικη σου και στα ατραναταχτα επιχειρηματα σου.

  8. Φίλε μου η εκκλησία δεν ταίζει κανέναν, δεν χαλά ούτε ένα ευρώ, ο κόσμος δίνει τα τρόφιμα στα καλάθια στο σούπερμαρκετ, και εθελοντές τα ετοιμάζουν και τα διαθέτουν, ελεημοσύνη με ξένα κόλυβα δεν γίνεται.

  9. 9.06 εσυ αγνοεις και την στοιχειωδη Χριστιανικη ορολογια.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ η αλλιως ΕΓΩ ΗΜΙ Η ΑΜΠΕΛΟΣ..(ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ κατσε διαβασε το μονος σου…).Διαβασε και τις ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ για να δεις πως οι ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ διαχειριζονταν τις δωρεες και πως η κοινοτητα πορευοταν.

  10. Δεν αγοραζω ρε μαπα… μαθε πρωτα ελληνικα και μετα βγαλε προφητειες… Αι σιχτιρ καλικατζαρε…

  11. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΙΟΥΜΕ
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ , 3 ΜΗΝΕΣ, 1 ΧΡΟΝΟ, 2,3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ

    >

  12. ehw plirofories apo panw oti oi nefelim apospasthkane sthn hwmaterh tou draco giati sta tartara den kolane pleon varea. epishs meta thn ptwsh tou meteorith sthn rwsia o putin kataskevase enan aorato tholo gurw apo thn gh kai etoimazei vioniko strato ninja.kaneis omws den borei na ta valei me ton polemarho tou theou pou den einai allos apo ton superman…

  13. ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ 🙂 Η ΝΑ ΠΩ ΓΕΝΗΤΟ ΦΩΣ…….ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ…………….ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ…….ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…………..ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΒ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΜΑΜΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΦΕΛΙΜΙ???ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ 🙂 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Π***** ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ….ΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ??? Α ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑ Σ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΣΑΓΩΓΕΣ ΟΠΙΣΘΕΝ!!!

    ΑΚΟΥ ΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ…………..ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗ!! ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΘΕΙ ΝΑ Π[ΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΝΚΟΓΚ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ??

    Υ.Γ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΜΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΔΩΛΟΜΑ ΣΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜΙΑ??? ΓΙΑ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!! ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ.ΣΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΠΠΠΠΠΠΠ ΠΑΡΤΕ ΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΦΑΤΕ!!!

    Υ,Γ 2 ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 40ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Η ΖΕΣΤΗ???

    Υ.Γ3 ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΕΧΩ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΣΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΕΤΕ…….ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΝΕΦΕΛΙΜΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ!!!

  14. η φτωχια φερνει τρελα και καλα να κανει η εβραικη μας εκλλησια να μαζεψει τον χρυσομπου εκρυψε στα λειψανοπτωματα που αναγκαζει τον παλαβο κοσμο να τα σαλιωνει με στοργικα φιλια να τα κρυψει γιατι πειναμε και ερχομαστε ξυπνησαμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *