Διαφημίσεις

Η Kate Middleton, η σύζυγος του Πρίγκιπα της Βρετανίας William, έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Μία φυσιολογική στιγμή για τις ζωές όλων των ανθρώπων. Όμως, η γλυκύτητα του αθώου νεογέννητου μωρού έχει ήδη διαβρωθεί από την υστερική κάλυψη των βρετανικών μέσων ενημέρωσης για κάθε λεπτομέρεια που σχετίζεται με την γέννησή του.

Το πραγματικό «τσίρκο» που στήθηκε για το βασιλικό βρέφος της Βρετανίας αποτελεί ίσως την μοντέρνα εκδοχή της πολιτικής των «άρτων και θεαμάτων» της Αρχαίας Ρώμης. Κατά τη περίοδο της παρακμής της συγκεκριμένης αυτοκρατορίας, οι ηγέτες επιζητούσαν να αποσπάσουν την προσοχή των μαζών από την εξαθλίωσή τους και τα αμύθητα πλούτη και την ανυπέρβλητη διαφθορά των ελίτ με το να πετούν ψίχουλα ψωμιού στον πεινασμένο λαό ενώ παράλληλα «ψυχαγωγώντας» τους με αιμοσταγή θεάματα στο Κολοσσαίο.

Σήμερα, ο λαός της Βρετανίας, που υποφέρει από τη μαζική λιτότητα των δημοσίων προϋπολογισμών, την ανεργία, τους μισθούς φτώχειας, την κοινωνική αποστέρηση και τις διαλυόμενες υπηρεσίες – λαμβάνει ψίχουλα αισθήματος ευεξίας μέσα από το πολυδιαφημισμένο γεγονός…

Ποια είναι όμως τα αιμοσταγή θεάματα; Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά στη Μέση Ανατολή, το Ιράκ, την Κεντρική Ασία, το Αφγανιστάν, όπου περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» με άμεση υποστηρίκτρια τη Βρετανία, είναι θύματα τα οποία δεν αναφέρονται καν ενώ έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια μαζικών σφαγών..

Βέβαια, η Βρετανική Αυτοκρατορία έχει εδώ και αρκετούς αιώνες πορευθεί ως μοναδιαία οντότητα και οι ελίτ της δεν καταδυναστεύουν μόνοι τους τις μάζες. Η ίδια τακτική των άρτων και θεαμάτων χρησιμοποιείται και από άλλες μεγάλες δυνάμεις, όπως οι Η.Π.Α, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία που αποτελούν την σημερινή παγκόσμια Αυτοκρατορία του Κεφαλαίου.

Όμως, αυτό που θα πρέπει να γίνει καλά αντιληπτό από την «παρέλαση» γελοιότητας και την επικράτηση του θέματος στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι η αποκάλυψη – (σ.σ. pentapostagma.gr – έστω και δίχως να υπάρχει σχετική πρόθεση) – της ωμής κυριαρχίας της μοναρχίας επί της δύναμης του λαού. Πίσω από το πέπλο της γέννησης του βασιλικού βρέφους, αποκαλύπτεται η απόλυτη δύναμη της μοναρχίας η οποία διαλύει όποιες ψευδαισθήσεις κοινοβουλευτικής λειτουργίας στη Βρετανία.. .



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Η γέννηση του βασιλικού βρέφους: Η Βρετανική υποκρισία και η απόλυτη δύναμη της μοναρχίας”
  1. Σε ολο το παραπανω , με το οποιο συμφωνω , θα πρεπει να προσθεσουμε και την ηλιθιοτητα που διακρινει το συγκεκριμενο λαο . Ειναι αρρωστο αυτο που τους συμβαινει σε οτι εχει σχεση με το παλατι . Ελεος . Ειναι εμμετικοι . Ασχετο αλλα εγω αυτο που "ζηλεψα" ειναι ο τελαλης τους . ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ . ΟΝΕΙΡΟ !!!

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΔΑΥΙΔ…..ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΝΤΑΞΕΙ…..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ….ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ….ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΧΑΡΩ….ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…..George Alexander Louis…..ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ…..ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛ-(ΕΞ)-ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ…..ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛ-(ΕΞ)-ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΟΤΕ….ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?(ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ)…..Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ 17 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ…….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΜΟ…….ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ…….ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ?….ΑΝ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ…..ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ http://www.youtube.com/watch?v=ivGJcRhN_UA&feature=share&list=PL8ED48A03F7403460 …………………………………………………………………ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΙΝΑΙ 666…..6 ΑΝΤΡΕΣ….6 ΓΥΝΑΙΚΕΣ……6 ΖΕΥΓΑΡΙΑ…..ΔΗΛΑΔΗ 666…..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕ Ο ΔΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ…..ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ……..ΣΕ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ….ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ….ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ….ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ

  3. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ? χαμενος πας να το προσεξεις αυτο, και στο λεω απο τωρα για να μην πεις οτι δεν στο ειπα να πας σε ενα γιατρο, αμε. ρε αστε τις παπαριες και το παιδακι ησυχο. παντου βλεπετε τον σατανα μηπως τελικα εσεις ειστε οι σαταναδες?

  4. 12.34 ενδιαφερουσα η προσεγγιση σου . Ομως δεν πιστευω πως αυτος ειναι ο αντιχριστος . Ειναι ομως "σημαντικος" και σε καμια περιπτωση τα ονοματα που φερει -τα γνωστα σε εμας – δεν ειναι τυχαια . Ειναι ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ-ΔΙΩΧΝΕΙ-ΝΙΚΑ ,ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ .Κι ολα αυτα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ! Πανω σ αυτη τη φραση , μπορουμε να κανουμε μεγαλη αναλυση…

  5. George Alexander Louis το εβγαλαν. που λυσσαξατε οτι θα το βγαλουν david κι οτι θα ειναι ο αντιχρηστος

  6. 12.34 ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΟΥΜΕ:
    1)KANEIΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
    2)ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΥ.
    3)Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΑΝΤΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

  7. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ 12:34 ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ… ΤΟ ΘΗΡΙΟ… ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Γ΄ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΓΟΥΪΛΙΑΜ!!

    ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΣΥΧΙΟ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ…

    Ο ΕΦΡΑΙΜ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ:
    http://www.youtube.com/watch?v=-RvcIclFe48

    ΣΕ 30 Η ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ… ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 Η 40 ΧΡΟΝΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2070 ΜΕ 2080!) ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ! ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

    ΣΕ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ… ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ.

    ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 37 ΕΤΗ… ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ!

    ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ 12:34 ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ".
    ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ… ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, , ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΑΙΟΥ, ΙΟΥΔΑΙΟΥ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ, ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ.
    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
    Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΜΑ.
    Ο ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
    Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΕΝΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ ΣΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΗ… ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ, ΔΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΜΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ… ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΟΕΘΝΙΑ… Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΟ ΠΕΛΑΣΓΟΙ… ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ… Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΟΜΟΕΘΝΙΑ ΗΤΟ ΥΠΟΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΣΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ… ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ… ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ: ΗΡΩΕΣ, ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΜΟΝΟ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ… ΟΤΑΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΘΕΟΣ – ΜΗΤΡΑ… ΟΤΑΝ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΗΡΩΑΣ, Η ΗΜΙΘΕΟΣ – ΦΑΛΟΣ.

    ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ… ΠΟΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.

  8. ZOYTTO….Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΗΡΘΕ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ…..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ….ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΟΜΩΣ…..ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ…..ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ….Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ….ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΛΑΔΗ…..ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ….ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ….ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ……ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ…..ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ……ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  9. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣ ΡΕ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣ,Η ΥΠΕΡΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ?ΚΑΙ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΤΑΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΝΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ.Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ.

  10. Η ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΔΕΞΙΟΥΣ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΝΩ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2.000-3.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΙΛΟΙ.

  11. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek