Διαφημίσεις

Σοκ προκάλεσε σε όσους Έλληνες πολίτες βρέθηκαν στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδαν σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος».

Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».

Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες. Η Φιλοζωική γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται στην Άμεση Δράση προκειμένου να επέμβουν στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

42 σχόλια στο “ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ… ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ…!!! ΠΟΣΑ ΣΟΚ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΡΕ…;;;”
  1. Προπαγανδιστικο αρθρο.. Εσεις δεν τρωτε κρεας?? αααααα το ψωνιζετε στο σουπερ μαρκετ και ειναι οκ ε? εκει δεν σκοτωνονται ζωα? ζωα.
    Το γεγονος οτι οι ελ-ληνες ειναι οι πρωταθλητες στις φολες?? δε σας νοιαζει καθολου ε?
    ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΗΟΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ

    1. Και εσυ σαν αδεποτο που εισαι…εφτασε η ωρα που θα σε φανε….Βρομερους σαν εσενα πρεπει να πουλανε σε τσιγκελια και οχι αυτα τα κακομοιρα ζωα!!!! Καφρε ε καφρε…

    2. Εισαι αρχιμαλακας μακαρι ν εισουν ενα γουρουνι ν σ τραβαγα μια μ τ μονοβολο στο κεφαλι κ μετα ν τ εδινα στους αυτους μωρε κ ν σ πουλαγαν ε

  2. Ίσως τα μέλη της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας να είναι aristeroi αντιρατσιστές – "προοδευτικοί άνθρωποι" κι έτσι να το πνίξουν το θέμα.

  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΝ ΕΤΗ 2013. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΟΙ ''ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ'' ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

  4. Ανωνυμε 1:01,π.μ, εισαι μεγαλος μαλακας, και παντελως ηλιθιος, ειμουνα ναυτικος, ρε βλακα, και γνωριζω αυτες τις γυφτοφαρες που μας κουβαλισανε στην Ελλαδα απο πρωτο χερι, μια ζωη σκυλια τρωγανε,και στην χωρα τους και μαλιστα τον θεωρουνε εξαιρετικο μεζε, Αλλα θα εισαι απο εκεινα τα καθαρματα που με την προβια του αριστερου υπονομευεται την χωρα και τον λαο της. Παντως το δικο σου το σαπιο κρεας δεν αξιζει ουτε να το πουλησει κανεις, Αντε παλιοαδελεφες, ανωμαλοι, βρωμικουλες, παριστανεται και τον αριστερο φιλανθρωπο, καθαρματα της Νεας Ταξης παλιοφασιστες.

  5. Αφού γίναμε κότες.
    Ασ κατέβαινε η γειτονιά και ασ τους πλάκωνε στο ξύλο .
    Σε οποίες γείτονες βλέπετε διάφορα πάρτε τους παραμαζομα να φύγουν.
    Μπορεί οι πολιτικοί να μην κάνουν τίποτα για μας ,αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα όπως εμείς θέλουμε.
    Αυτοί σε λίγο δεν θα βρίσκουν σκυλιά τί θα πουλάνε;
    Η χρήση αυγή δεν ήξερε;
    Δεν το λέω ειρωνικά ;
    Ρε καμίνι που θες και άδεια για τα συσσίτια
    Αυτούς γιατί τους έδωσες άδεια ;
    Σε Λάδωναν με καμία δεκαριά κιλά ντόπιο κρέας ;κοπρόσκυλο

  6. 1:01 Δεν εχω δει κανενα ανεργο ελληνα να σφαζει σκυλια και να τα πουλαει…
    Βουλωνε λοιπον και αφησε τα περι αλληλεγγυεις στους λαθραιους εισβολεις!

  7. 1:01 Δεν εχω δει κανενα ανεργο ελληνα να σφαζει σκυλια και να τα πουλαει…
    Βουλωνε λοιπον και αφησε τα περι αλληλεγγυεις στους λαθραιους εισβολεις!

  8. ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ανώνυμο 1:01 π.μ

    Η ηλιθιότητά σου είναι μοναδική αφού κατάφερες να τα κάνεις όλα σώβρακο!!!

    Συγκρίνεις τα ζώα που εκτρέφονται και προορίζονται για κατανάλωση με τα σκυλιά…

    Το θέμα της φόλας εδώ που κολλάει;

    Τα ασιάτικα ανθρωποειδή κάνουν τα ίδια και στις χώρες τους. Είναι τρόπος ζωής γι' αυτούς να τρώνε σκυλιά…

    Και στην τελική βρε μαλακισμένο ενώ πεινάνε ΕΛΛΗΝΕΣ, θα βοηθήσω κάθε καθίκι που ήρθε ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟ στη χώρα μου;

    Οι παππούδες μας έκαναν τα πάντα για να επιβιώσουν στη ΧΩΡΑ τους. Ο δικός σου παππούς πως τα κατάφερε; Έκανε πίπες στους γερμανούς και του έδιναν τρόφιμα;

    Στα τσακίδια ρε κωλοπαίδι, εσύ και οι γαμιάδες σου οι λαθρομετανάστες…

  9. κανονικα θα επρεπε στο τσιγκελια να ειχαν κρεμασμενουσ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ εξ αιτιασ τουσ φτασαμε σε αυτη την κατασταση

  10. ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!!ΣΣΣ!!!!!!!!!!!ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΨΙΘΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΗΩΣΗ!!!!!!!

  11. δηλαδη ανώνυμε 1:01,αν έβλεπες αυτό το θέαμα με τα σκοτωμέ
    να σκυλιά κρεμασμένα στα τσιγκέλια,ενώ περπατούσες αμέριμνος,θα σε άφηνε αδιάφορο???
    οι πρόγονοι μας έφαγαν γιατί αλλιώς θα πέθαιναν…..
    αυτός είναι ο πολιτισμός των ασιατών,και θεωρούν δεδομένο ότι εμείς πρέπει να το ανεχτούμε..
    για εμάς αυτό είναι ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα
    δεν τη θελουμε τη κουλτούρα σας ούτε τον πολυπολιτισμό σας,μακριά από εδώ και μετανάστες και προδότες που τολμούν να συγκρίνουν τα παράσιτα με τους προγόνους μας!!

  12. 9.28 τα ειπες ολα . Οταν τελειωσουν τα ζωακια , παιρνουν σειρα τα παιδακια . ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . Και τοτε ας αφησουμε να "αντιδρουν" μονο αυτοι που θα τους λειπουν ε ; Μη γινουμε και ρατσιστες .

  13. 1.01 μηπως εκτος απο ολα τα αλλα που θεωρεις οτι πρεπει να παρεχουμε στους υπανθρωπους που μαζευετε εδω εσεις οι υπανθρωπιστες να τους παιρνουμε και καμια πιπα να χαλαρωνουν , η αυτο το εχετε αναλλαβει εσεις το παρεακι ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ . ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ .

  14. συγκρίνει ο αριστερούλης του πρωκτού, την κρεατοφαγία με τα αίσχη της 5ης φάλαγγάς του. στο newsit με ένα από τα 7 σου προφίλ, πότε θα ποστάρεις;

  15. θα διαμαρτυρηθω που ειναι οι δικηγοροι του τσιριζα να υπερασπιστουν τους κακομοιρους τους μεταναστες γιατι οπως λενε δεν υπαρχουν λαθρομεταναστες

  16. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ…ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

  17. Αργυρούπολη εδώ, δεν υπάρχει πληθώρα ξένων αλλά παιδιά σας πληροφορώ ότι έχω 2
    μήνες να δώ σκυλάκο στο δρόμο, παλαιότερα
    έξω από κάθε μαγαζί εστίασης ( μπόλικα ) ήταν
    σε γκρουπάκια.

  18. Διαβάσατε ότι στήσανε παζάρι σφαγμένων άμοιρων σκύλων στο κέντρο της Αθήνας και αντί ανατριχίλας, όχι όλοι ευτυχώς, αρχίσατε τις διατριβές και τις αμπελοφιλοσοφίες βάσει
    προσωπικών ιδεολογικών και κομματικών σας απόψεων.
    Ιδία ο 1.01 επειγόντως, ΧΘΕΣ, να συναντηθεί με ψυχαναλυτή, μην τον βρίζεται, επιδεινώνετε την καταστασή του.

  19. ontws stin kina sfazoun to kathe zwo epeidh einai amorfotoi kai apolitistoi.eseis omws pou ta paratate stous dromous h ta afhnete aboithita eiste polu xeiroteroi apo tous kinezous pou mathan na trefontai etsi.den exei na kanei me aristerous kai dexious auto to thema ,exei na kanei mono me tin upokrisia sas kai me tin tash na rixnete tis euthines stous allous

  20. Πόσους μετανάστες μπορεί να αντέξει η Ελλάδα;; Μπορεί κάποιος να απαντήσει με στοιχεία ΥΠΕΥΘΥΝΑ!! Μήπως καποιο πολιτικό κόμμα λεω εγώ ΜΗΠΩΣ;; Μπααα δεν τους συμφέρει να απαντήσουν για τους μελλοντικούς ψηφοφόρους τους!!!

  21. Προς 1.01. Τα ζωα αυτα που τρωμε εμεις εχουν μεγαλωσει για αυτο το σκοπο..αυτοι ολοι ετσι κανουν στην ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, τρωνε οτι περπαταει και πεταει.Ζουνε μεσα στην βρωμια,τρωνε απο τα σκουπιδια και για αυτο κανουν και τα ιδια εδω.και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα με κολλησουν τιποτα;εχουν ερθει αρρωστιες που ειχαν εξαφανιστει..να πανε στην χωρα τους και μπορουν εκει να κανουν οτι θελουν.γιατι να τους βοηθησουμε;;;τους καλεσε κανενας;μπηκαν με το ετσι θελω και θα τους βαλουμε και στα σπιτια μας;;παρανομα μπηκαν ολοι αυτοι..να φυγουν…

  22. 27 Ιουλίου 2013 – 1:01 π.μ.

    Αντε να χαθείς ρε ηλίθιε που θα μας "μαλώσεις" κιόλας γιατί δεν ταϊζουμε τα ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ και θα τολμήσεις να συγκρίνεις τους παπούδες μας ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΕΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ με ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΤΗΝΗ που υποστηρίζεις ότι ανήκουν στο ανθρώπινο είδος.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ.

  23. 27 Ιουλίου 2013 – 2:07 π.μ.

    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!! Έτσι είναι, όσοι σαν εσένα και σαν εμένα έχουν μαυρίσει τον κώλο τους στη δουλειά και έχουν βγάλει κάλους στα χέρια, έχουν άποψη για την πραγματικότητα του κόσμου που ζούμε γιατί μέσα εκεί παλεύουμε και εμείς να επιβιώσουμε. Κι όσοι έχουν γυρίσει και τον κόσμο σαν εσένα έχουν άποψη για την πραγματικότητα των πάντων σχεδόν.

    Κάτι ροζ κώλοι σαν του βλάκα αυτουνού αδερφίστικοι και αβασάνιστοι νομίζουνε ότι ο κόσμος και η κοινωνία είναι η Λιλιπούπολη

  24. Ας δούμε και μια ανάλυση της περίπτωσης του μηνύματος που όλοι σχολιάσαμε……

    Παρατηρώ συνεχώς σχόλια σε δημοφιλή blogs και sites και διαπιστώνω μήνα με το μήνα το εξής:
    Πριν 2 χρόνια περίπου, πολλοί δε συμφωνούσαν με τη λαθρομετανάστευση αλλά επειδή δεν τους άγγιζε το θέμα ιδιαίτερα ούτε βρίζανε ούτε διαμαρτύρονταν ενώ συχνά, όλοι μαζί, επέπληταν κάποιον ο οποίος είχε "ξεφύγει" στα σχόλια του στο θέμα των Λαθραίων. Οι δε "αριστεροί" ακόμα κοιμούνται…… είναι στο 4% ακόμα και είναι σκορπισμένοι σε διάφορες ΜΚΟ, δεν έχουν πάρει χαμπάρι.

    Με την πάροδο των μηνών και με τα συνεχή, φρικτά περιστατικά εγκληματικότητας τα σχόλια αρχίζουν να φουντώνουν, η οργή των σχολιαστών (και οι βρισιές) αυξάνεται και ταυτόχρονα αυξάνονται και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Σ' αυτή τη χρονική στιγμή οι "αριστεροί" ξυπνάνε, απλώνονται στο διαδίκτυο και αρχίζουν τρελή προπαγάνδα για τα δικαιώματα των ανθρώπων να μετακινούνται και να κατοικούν όπου θέλουν ενώ άλλη ομάδα επιχειρηματολογεί εναντίον των αισχρών Χρυσαυγιτών….. (έχουν ανέβει τα ποσοστά τους και αντιλαμβάνονται ότι εδώ έχει ψωμί…..) στα σχόλια λοιπόν βλέπεις έναν οργισμένο και από κάτω 20 ταπαιρνωγράφους να απαντάνε…….

    Στην παρούσα φάση, έχουμε πλέον ΟΛΟΙ συμφωνήσει για το πόσο σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί ενώ κάποιοι βλέπουν και ξεσηκωμό και σκοτωμούς (δηλαδή όχι απλώς συμφωνήσαμε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα αλλά αρχίσαμε και να φοβόμαστε επιτέλους).
    Οι "αριστεροί" έχουν πάρει χαμπάρι τη παγίδα και μήνες τώρα αποφεύγουν συστηματικά να θίξουν ζητήματα Λαθρομετανάστευσης. Αντιμετωπίζονται δε πλέον σχεδόν ως προδότες του Έθνους από όλα τα φόρουμς ενώ -ευτυχώς- έχει ξεπεραστεί και το κόμπλεξ της Χρυσης Αυγής (δηλαδή δεν τολμούσαμε να πούμε την γνώμη μας για την πατρίδα μας μη μας πουν ότι ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή) και κανένας μας δε νιώθει στιγματισμένος όταν υπερασπίζεται τα Εθνικά του θέματα.

    Άρα:

    Ποιοί -ελάχιστοι- έχουν απομείνει στα φόρουμς και υπερασπίζονται τα απίστευτα και τα παράλογα;

    Όσοι ανήκουν σε "ειδικές" ομάδες πληθυσμού που βλέποντας ξανά σιγά σιγά τα όρια σε μια κοινωνία να έχουν την απαίτηση να ξαναδημιουργηθούν, βλέποντας τα ήθη να έχουν ανάγκη να ιεραρχηθούν ξανά, βλέποντας τους ανθρώπους να έχουν ανάγκη να είναι άτομα και όχι μάζα μέσα στην οποία όλοι έχουμε δικαιώματα ίσα ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗ. Δε θα μπορούν να κρυφτούν πια ενώ θα χρειαστεί να ξανασυζητήσουμε από την αρχή περί "δικαιωμάτων" αλλά και περί "υποχρεώσεων" για όλους. Άσε που αν γκρεμιστεί το σύστημα των δούλων (σεξουαλικών ή εργατών δούλων) όλες οι "ειδικές" ομάδες θα χάσουνε προνόμια

    Οι αδελφές δε θα βρίσκουν κτηνοβάτη και ποιός θα τους κάτσει όντας άφραγοι, οι διεστραμμένες κυρίες δε θα βρίσκουν κτηνώδεις εραστές (αδελφή επώνυμου Πατρινού την μαζέψανε οι μπάτσοι από μια καλύβα με 4 Αφγανούς σε όργιο φωνάξανε οι γείτονες την αστυνομία από τις φωνές!), οι νταβατζήδες δε θα έχουν τζάμπα πουτάνες, οι πρεζέμποροι έχουν ανοιχτεί σε δουλειές που θα πουλάνε μετά;, οι ΜΚΟ των αριστερών δε θα έχουν λόγο ύπαρξης, οι παιδεραστές οι οποίοι παγκοσμίως διεκδικούν με θράσος τα "δικαιώματα" τους και αυτοί όπως οι πούστηδες δε θα βρίσκουν παιδιά εύκολα, κ.ο.κ.

    Χαρακτηριστηκότερο παράδειγμα τέτοιων ομάδων είναι οι αδελφές. Είναι οι μόνοι/μόνες (όπως νιώθει κανείς) οι οποίοι από πολύ νωρίς έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο να είναι απλώς πούστηδες, ότι ήταν πάντα δηλαδή, κι όχι γκέι, τρίτο φύλο (??!!), ομοφυλόφιλοι, στυλίστες κ.λ.π. χαρακτηρισμοί light.

    Δεν είναι όμως οι μόνοι

  25. 27 Ιουλίου 2013 – 1:01 π.μ.

    Γαμιέσαι ρε πούστη ανθέλληνα γαμώ τον αριστερισμό σου και την αριστερά που την γάμησε την ελλάδα – τράβα ψήφισε τσίπρα παλιομαλάκα, τον νέο παπανδρέου.

    ^Ω^

  26. ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟ ΑΣ ΜΠΕΙ Κ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΚΥΛΩΝ Κ ΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΝΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ Κ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ Κ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΛΙΟΙ .ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΕΙΝΑΝΕ . ΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΡΕ ΕΛΕΕΟΙΝΟΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΟΙΝΟΙ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΣΑΤΣΟΙ . ΑΝΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΝ ΠΟΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ …

  27. ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΙ Κ ΛΓΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΛΟΕΝΑ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ Κ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ Κ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Κ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ . ΕΔΩ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΣΗΜΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ !!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ Κ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *