Διαφημίσεις

Τόνοι νεκρά ψάρια κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο Ντε Τζανέιρο

Χιλιάδες νεκρά ψάρια βρέθηκαν να επιπλέον σε μια λίμνη, κοντά στο σημείο όπου χτίζεται το Ολυμπιακό Πάρκο για τους Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016

Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση, τα νεκρά ψάρια φτάνουν τους 10 τόνους και οι βιολόγοι πιστεύουν ότι για τον θάνατο των ψαριών πιθανότατα ευθύνεται η μόλυνση των υδάτων της λίμνης με την ρίψη ανεπεξέργαστων λυμάτων.

Το Ρίο ντε Τζανέιρο έχει πολλά προβλήματα με τη ρύπανση των υδάτων. Πολλές εγκαταστάσεις που θα διεξαχθούν Ολυμπιακά αγωνίσματα υγρού στίβου έχουν μολυνθεί και η ποιότητα των νερών κρίνεται ακατάλληλη.

Πριν πέντε μήνες, περισσότεροι από 65 τόνοι νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο. Τότε ο θάνατος τους αποδόθηκε στη σήψη των φυκιών της λιμνοθάλασσας, εξαιτίας των εκτεταμμένων βροχοπτώσεων.

Όμως, οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα, δέιχνει ξεκάθαρα την μόλυνση των υδάτων, από ανθρώπινο παράγοντα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Τόνοι Νεκρά Ψάρια! Σημάδι Αποκάλυψης ή κάτι άλλο;”
  1. Στην είδηση με τα πουλιά του Καναδά, είχα γράψει,
    Ανώνυμος είπε…
    την άλλη εβδομάδα έρχεται η σειρά των ψαριών….

    Chris_
    14 Αυγούστου 2013 – 11:36 μ.μ.
    ————-
    δεν άργησε πολύ…
    Chris_

  2. 23 Αυγούστου γιόρταζαν παλιά τον Vulcan(o) ο "δικός μας", Ηφαιστος. Εκτός απο 2-3 εκρήξεις ηφαιστείων που είχαμε… ψάξτε στο κατοχικά τις έχει, έχει και θυσία ψαριών.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Vulcan_(mythology)
    Vulcanalia
    Observed by Ancient Rome
    Type Roman, Historical
    Date August 23rd
    Celebrations Bonfires in honour of Vulcan
    Observances Sacrifice of fish

    Οτι άλλες απορίες έχετε, ψάξτε.
    Μελετάτε τας γραφάς.

    Chris_

  3. Ναι ο ΗΦαιστος ειναι αληθεια αυτος εριξε τα ραδιενεργα αποβλητα στο νερο .Μη περασει απο το μυαλο σου οτι ειναι πραξεις ανθρωπων.Μελετηστε την καινη εαν εχετε αποριες.
    Μπεεεεεε

  4. 25 σήμερα , αύριο 26 θα γίνει τίποτα ?stranger δώσε μας κανα νέο … Και εάν δεν γίνει τίποτα μετά για πότε πάνε τα γεγονότα …

  5. Τι παπαριες λενε μερικοι.Αποκαλυψη καθε βιασμος του ανθρωπου προς την μητερα Γαια ?

  6. Αυτά δεν είναι τίποτα σε αυτά που έρχονται σε λίγα χρόνια αυτά θα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό …

  7. 25 Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 26 ΑΝΤΕ 27 ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ +- ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΟΡ……ΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

  8. ρε ακομη να καταλαβεται οτι το ατομο ειναι για πολλες μπατσες και εσεις που τον πιστευεται για ακομη περισσοτερες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek