Διαφημίσεις

Με επιθέσεις κατά την οικογένειάς του και Αμερικανών πολιτών απειλεί τον Μπαράκ Ομπάμα Ιρανός αξιωματούχος

– «21 ώρες μετά την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία θα απαγάγουμε Αμερικανό υπήκοο – 18 ώρες μετά θα στείλουμε video με τον αποκεφαλισμό του»

– Οι απειλές έρχονται από τον Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτη της επαρχίας Κις στο νότιο Ιράν

– Αποσύρει τους διπλωμάτες της από το Λίβανο η Ουάσινγκτον

– Άγιοι τσακωμοί στη Σύνοδο Κορυφής της G20 για τη… Συρία

«Αν επιτεθείς στη Συρία, θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε μια από τις κόρες του». Την ανατριχιαστική απειλή κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και της οικογένειάς του εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Daily Caller, ο Ιρανός Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας Κις.

Ο Αλιρέζα Φοργκάνι είναι ο Ιρανός αξιωματούχος, ειδικός σε θέματα στρατηγικής και μέλος του επιτελείου του ανώτερου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν
«Ελπίζω ο Ομπάμα να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε… τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Μέσα σε 21 ώρες (από την επίθεση στη Συρία), ένα μέλος από την οικογένεια κάθε Αμερικανού υπουργού, πρέσβη και στρατιωτικού σε όλο τον κόσμο θα απαχθεί. Και μετά, 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα διαδοθούν σε όλο τον κόσμο», απείλησε ο Ιρανός αξιωματούχος!

Οι απειλές κατά της οικογένειας του Μπαράκ Ομπάμα έρχονται λίγες μέρες πριν από την ψηφοφορία στο Κογκρέσο για το αν θα δοθεί στον Αμερικανό πρόεδρο το «πράσινο φως» για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Μια επέμβαση που δε θα γίνει με χερσαίες δυνάμεις αλλά με αεροπορικά πλήγματα και θα έχει διάρκεια από 60 έως 90 μέρες.

Stranger …Αυτες και αν ειναι απειλες !!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Απειλές κατά Ομπάμα: Θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε την κόρη σου αν επιτεθείς στη Συρία!”
  1. Εγω λεω να την πηδηξει κανα ελληνικο καμακι και μετα να την παρατηση
    και οταν βγει στην πολιτικη να μας κανει αυτα που μας κανει τωρα η Μερκελ

  2. Εγω παλι λεω .. εν ελθετω χρονο ….θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι ! .-

  3. Τι σημαίνει το 21 ώρες μετά την επίθεση …. και 18 ώρες μετά…. Ένα σύνολο 39 ωρών ??? Δεν το καταλαβαίνω εάν έχει κάποια σημειολογική έννοια… στην θυσία δηλαδή…

  4. τα ερπετα πλακωνονται μεταξυ τους

    γιατι να χρειαζεται να ασχοληθει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ μαζι τους;

    μα διοτι (δυστυχως) εχουμε πολιτικους τυπου

    "αντωνη δυναστη"

    "βαγγελη κακο"

    "γιωργο χαζο"

    και μας βαζουν στο επιπεδο αυτων….

    αν ειναι δυνατον ο ΕΛΛΗΝΑΣ να συμπεριφεροταν ετσι!…

    (θα εβαζε καποιον αλλον να το κανει αυτο σε ολο το σοι του
    και μετα θα ζητουσε την καταδικη της ολης πραξης)

    ετσι απλα οπως οι προγονοι μας

    που εστελναν τα παιδια τους ως εγγυηση στους εχθρους τους

    (θυμηθηκατε τωρα) και αλλοι για να μην χασουν τον θρονο

    απο τα παιδια τους τα επεμπαν στην αντιπερα οχθη

    με συνοπτικες διαδικασιες!

    ακους εκει ο βλακας ο ερπετος, ο ιρανος,

    να βγαινει να του την λεει απο πριν….

  5. Εσύ να μιλάς καλύτερα!οτι και να είναι όποιος και να είναι είναι κοπέλα μικρό παιδί…και για να μιλήσω και στο ύφος σου να πηδήξουν εσένα παλιό μαλάκα..Μαγδα 17..

  6. Αδελφια Ελληνες

    Σε συνεχεια της νηστειας του παπα και των υπολοιπων θελω να δωσω συνεχεια μετα και τις τελευταιες δηλωσεις κινησεις που κατεγραψα.

    Κανω σαφες απο την αρχη οτι ολα αυτα "μπορει "να ειναι το σχεδιο τους. Ειναι μια μεταβλητη που λαμβανει χωρα και παρουσιαζει. τοποθεσειες -γεγονοτα-Ημερομηνιες.

    Η κλιμακωση του 3ου ππ

    ΣΚΟΠΟΣ:

    Ο αφανισμος κρατων που ειναι αντιθετος η απροσαρμοστος προς το λομπυ της εβραικης φυλης.
    Για την. αποδοχη του μεσια τους.
    Επιθυμητο
    Αποτελεσμα:
    Δημιουργια υπερκρατους απο την ινδια εως την Αιθιοπια.
    Με προσαρτηση μερους της τουρκιας.
    Ημεφομηνια εναρξης

    13/09/2013 ισως συν μια ημερα

    Για να μην παρεξηγηθω. Δεν κανω τον προφητη. Σκοπος μου ειναι η πληροφορια – μελετη να φτασει πιο εξω και να μας βοηθησει να ανταπεξελθουμε. Δεν χανουμε τιποτα αν το υπολογισουμε.
    Αν ειμαστε ετοιμοι.

    Κατα μια αλλη θεωρια μπορει να αλλαξουν οι γραμμες επιθεσης αλλα και σε αυτη την περιπτωση μπορουμε να υπολογισουμε μερες.
    Π.χ επιθεση ρωσων.

    Ολη αυτη η ερμηνεια ξεκιναει με το σκεπτικο οτι η αυριανη τελετη νηστειας και προσευχης ειναι ακρως περιεργη. Η επισκεψη μεγαλου αρχιερεα στην Εσθονια ειναι η αρχη της μυησης και καθολου τυχαια.
    κατι που πηρε απο την χωρα και το παει σαν προσφορο στην τελετη. Ευχη; ραβδο;δεν ειμαι σιγουρος.Θα φανει αν ειναι υλικο την ωρα της τελετης. Δεν θα εχει ξαναματαφανει.

    Ισως και ο δρομος των αρχιερεσιων της τελετης της φυλης του Δαν να εχει την Αγια Λαυρα της.

    Ευχαριστω για τον χρονο σας….

    και ειθε να εχω συννεφα στο μυαλο μου….

    Πρακτωρ……

  7. Εκτος απο απειλη , ειναι και μια ας πουμε "ενημερωση" , πως παρακολουθουντε οι παντες και πως ανα πασα στιγμη , υπαρχει η δυνατοτητα αρπαγης τους . Εμενα περισσοτερο ως επιβεβαιωση μου κανει , καποιον πραγματων που εχουν ειπωθει ιδιωτικα , σε δημοσια πλεον θεα . Ετσι ως " δηλωση στο πεδιο " . Οσο για το "..21 ωρες…18 ωρες…" , πιστευω πως και αυτο δηλωνει καποια πραγματα που αυτοι που πρεπει , μεταξυ τους , τα γνωριζουν .

  8. εεεεε…συγνωμη Πρακτωρ 7.40 ….δεν καταλαβα ….τιποτα

    θελω πολυ να ακολουθησω το σκεπτικο σου αλλα …δεν εννοησα τιποτα

    εκτος απο το "αδελφια ελληνες" και το "συνεφα στο μυαλο μου"

    κατα τα αλλα …πολυ ενδιαφερουσα γραφη βρε αδελφε!

    1. Συγνωμη αδελφε μου
      …..
      ειλικρινα συγνωμη. Υπαρχει τοση χαμενη γνωση που η αναζητηση της σε βαζει σε μονοπατια που λογω των τυχαιων σημειων σε κανει να μην εισαι σιγουρος.
      Π.χ το βορειο τμημα της πολεως που εγινε η επισκεψη ειναιφυσικα χωρισμενο και δομημενο σε σχημα ημισεληνου…Αυτο ισως και να αφορα τελετη..Η ιδια η χωρα ηταν επιρεασμενη και δομημενη απο τους ΔΑΝ-ους . Απο την χωρα που εχουν ριζα οι βασιλικες οικογενειες

      Υπαρχουν και αλλες παραπομπες οπου μεσα απο αυτες ισως τυχαια σχηματιζουν μια φραση μια ημερομηνια.
      Θα μπορουσε επισης να υπαρξει μια προβλεψη απο παραπομπη παλι για εισβολη στο Ιραν απο τριτη χωρα για κατακτηση μονο μιας. και μονο συνοριακης πολης με το Ιρακ που ισως για καποιο λογο εχει την ιερη σημασια της.
      Σε καθε περιπτωση σου ζητω συγνωμη γιατι μπορει και ολα αυτα να ειναι ισως και τυχαια.

      Πρακτωρ….

  9. Και ο περσινος Σεπτεμβρης παντως προβλεποταν 'καυτος' ωστοσο δεν εγινε απολυτως τιποτα. Τωρα φαινονται πιο δυσκολα τα πραγματα αλλα πρεπει να περιμενουμε. Υπαρχουν δειγματα φυσικα για το οτι τα πραγματα χειροτερευουν σε παγκοσμιο επιπεδο. Τωρα το αν τον Σεπτεμβρη γινει ενα ΜΠΑΜ θα δειξει. Παντως αν το επομενο τριμηνο δεν γινει απολυτως τιποτα προσωπικα θα χαλαρωσω αρκετα. Δεν γινεται ρε παιδια να ζουμε σε μονιμη τσιτα και σε μονιμη αναμονη. Αλλωστε να πω την αληθεια, γενικα το σταδιο του φοβου εχει παρελθει για μενα. Κουρασμενη νιωθω απο μια μονιμη αναμονη. Οτι ειναι να γινει ας γινει επιτελους. Ισως να ειναι και ενας τροπος να παρουμε μπρος ως Ελληνες. Λεω κιολας δεν ξερω. Ολα θα δειξουν και μαλιστα συντομα. Προφητειες ξεπροφητειες ολα. Εν αναμονη λοιπον……

  10. 7.00/6.9.13/Μαγδα 17/…

    λογω ηλικιας σου θα σου ζητουσα πρωτα να οραματιστεις αφου δεν θα εχεις γνωση για το τι σημαινει βαρβαροτητα πολεμου ….

    ποσες μικρες συριες του καθεστωτος ασαντ θα υποστουν χειροτερα απο αυτα που μονον στα λογια απειλει να κανει στην περιπτωση που ο πολεμος του ω! μπαμια γινει πραγματικοτητα! δηλαδη ο ενας την λεει στα λογια ο αλλος ομως την κανει πραγματικοτητα …

    τελος παντων αν γινει ο πολεμος βλεπω την συρια να βαδιζει ολοταχως στην προιστορικη εποχη και θα συναντησει το ιρακ το αφγανισταν και την σομαλια…δηλαδη απο οπου περασαν …"με επιτυχια" οι αμερικανοι…

    μην σοκαρεσε λοιπον αγαπητη συνσχολιαστρια που λογω της ηλικιας σου εκφραζεις τις ευαισθησιες σου που δυστυχως αυτος ο πολεμος θα σου τις διαλυσει/καταστρεψει…

    προσπαθησε λοιπον πολυ συντομα να δυναμωσεις για να αντεξεις…

    με πολυ λυπη στην καρδια μου αφου ειμαι
    μια ψυχη που στα 17 χρονια της βιωσε την αγριωτητα της πολεμικης μαχης…..

  11. ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ …. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΟΠΜΑΜΑ
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ marine ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΘΑ…ΚΑΙ ΘΑ…ΘΑ .ΚΑΙ ΘΑ….
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΜΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΠΜΑΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *