Διαφημίσεις

Την ώρα που η πολεμική μηχανή των ΗΠΑ είναι έτοιμη να επιτεθεί στη Συρία ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Mohammad Javad Zarif δήλωσε ότι κάθε πόλεμος εναντίον της Συρίας θα είναι ένας πόλεμος εναντίον ολόκληρης της περιοχής.

Οι δηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Ιρακινό ομόλογό του Χοσιάρ Ζεμπάρι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βαγδάτη .

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το Ιράν έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφευχθεί ένας πόλεμος στην περιοχή και προειδοποίησε ότι οι φλόγες της ενδεχόμενης στρατιωτικής επέμβασης θα μεταφερθούν σε κάθε χώρα στην περιοχή.

Ο Zarif καταδίκασε επίσης τη χρήση χημικών όπλων από οποιονδήποτε θυμίζοντας ότι το Ιράν και το Ιράκ υπήρξαν θύματα των χημικών όπλων και έχουν υποφέρει από την αδιαφορία της διεθνούς κοινότητας στο θέμα αυτό.

Το σενάριο να προκληθεί ένα εκρηκτικό ντόμινο στη περιοχή μετά από την επίθεση στη Συρία δεν πρέπει να αφήνει κανένα αδιάφορο. Σε μια ενδιαφέρουσα ανάλυσή του από τα πρώτα 24ωρα της κρίσης ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φίλης είχε αναλύσει αυτό το εφιαλτικό σενάριο. Διαβάστε ΕΔΩ την ανάλυσή του.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ: “Θα ανάψετε φωτιά πολέμου σ΄ όλη τη Μέση Ανατολή””
  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ.ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΥΣΤΗΧΙΑ

  2. Προς 2.20 μμ.

    Εννοείται πώς ό,τι γίνεται, γίνεται προς όφελος του Ισραήλ, ή έστω με κεντρικό παίκτη το Ισραήλ.

    Πρέπει η Μέση Ανατολή να αποτελείται είτε από καθεστώτα – μαριονέτες (Ιορδανία) είτε από διαλυμένα κράτη (Αίγυπτος).

    Το πρόβλημα είναι ο άξονας Ιράν-Συρία-Χεζμπολάχ.

    Αποτελεί γνήσιο άξονα αντίστασης στον σιωνισμό και συνεπικουρείται από τη Ρωσία, που στη Συρία φυλάσσει τις "Θερμοπύλες" του Καυκάσου.

    Όταν όμως μιλάμε για Ισραήλ, πρέπει να ξέρουμε ότι πάνω ΚΑΙ από το Ισραήλ είναι το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα (Ρόθτσιλντ, Ιλλουμινάτι, εβραίοι τραπεζίτες, όπως θέλεις πές τους).

    Η διεθνής αυτή εξουσία ΔΕΝ ελέγχει τη Ρωσία πλέον και θέλει να την ξεδοντιάσει και να την υποτάξει.

    Από κει και έπειτα ΔΕΝ γνωρίζουμε ΓΙΑΤΙ ενδιαφέρεται τόσο για τον Καύκασο.

    Οπως ΔΕΝ γνωρίζουμε και πολλά άλλα…

    Αυτοί που μας εξουσιάζουν (πρόσκαιρα βεβαίως) κάνουν πράγματα πολύ πιο παράξενα από όσα νομίζουμε…

    Αλλά εμείς δεν είμαστε δυστυχώς σε θέση (ως γκόϊμ…) να καταλάβουμε ακόμη και αυτό που γίνεται στο φως της ημέρας (π.χ. φυλετική καθαρότητα στο Ισραήλ και στους Εβραίους της διασποράς, έλλειψη φυλετικής καθαρότητας οπουδήποτε αλλού), θα καταλάβουμε αυτά που γίνονται στη σκιά ;;;;

  3. αγαπητε ανωνυμε6.13

    ο εβραιος της διασπορας αποκλαλειται ως :
    εβραιος της αμερικης ,εβραιος της γερμανιας ,εβραιος της αυστραλιας κ.ο.κ.

    ο ελληνας της διασπορας αποκαλειται ως : ελληνοαμερικανος,ελληνογερμανος,ελληνοαυστραλος κ.ο.κ.

    συμπερασμα : αυτοι οι ιδιοι οι εβραιοι εφευραν τους ορους :
    αντισιωνιστης , ρατσιστης,ολοκαυτωμα κ.ο.κ.

    οποιος θελει βγαζει τα συμπερασματα του….

  4. Προς το παρόν και μετά την συγκατάθεση του Άσαντ για διεθνή έλεγχο στις αποθήκες χημικών του, θα πάρουν διάλειμμα τα ερπετά… Ψάχνουν να βρουν τρόπο για να κτυπήσουν.. Άσε και τους Μογγόλους που έχουν σαλέψει και μόνο με την ιδέα της μυρωδιάς του αίματος. Αλλά εμάς το θέμα μας είναι το εδώ, η Ελλάδα….. Κι εγώ αυτά που παρακολουθώ δεν μου αρέσουν καθόλου. Η προβοκάτσια δεν γίνεται στο σημείο του στόχου… γίνεται περιφερειακά και είμαστε μέσα σε αυτή την περιφέρεια. Από την άλλη κουνάει από Μπακού έως το Ιόνιο και από την Κρήτη έως την Θεσσαλονίκη. Τί ακριβώς θα ξεσπάσει δεν ξέρω γιατί προφήτις δεν είμαι… Όμως αυτό που νοιώθω να έρχεται είναι βαρύ/δυσοίωνο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *