Διαφημίσεις

Δεν άντεξε τις πιέσεις ο επικεφαλής της γνωστής ιταλικής εταιρίας ζυμαρικών και τελικά προέβη σε ανακοίνωση στην οποία ζητάει «συγγνώμη» από τους ομοφυλόφιλους, αφού δέχτηκε τις κατάρες από τα ιταλικά και διεθνή media, επειδή τόλμησε να πει ότι οι διαφημίσεις της εταιρείας του ποτέ δεν θα απεικονίσουν «οικογένειες» ατόμων του ιδίου φύλου.

Ο Guido Barilla , επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης των διάσημων ζυμαρικών, είχε δηλώσει την προηγούμενη Τετάρτη σε μια ραδιοφωνική εκπομπή, “Εμείς δεν θα έχουμε ποτέ ένα τηλεοπτικό spot με «οικογένεια» γκέι. Τα δικά μας δείχνουν μια ‘παραδοσιακή’ οικογένεια”.

Τα τηλεοπτικά σποτ της εταιρείας δείχνουν πάντα ζεστές σκηνές από την παραδοσιακή ιταλική οικογένεια που συγκεντρώνεται για το γεύμα.

Η ραδιοφωνική εκπομπή ήταν σχετική με το ρόλο των γυναικών στην οικογένεια, αλλά η συζήτηση επεκτάθηκε. Ο Barilla συνέχισε, “Αν στους ομοφυλόφιλους αρέσουν τα ζυμαρικά μας και ό, τι έχουμε πει, θα τα φάνε. Αν δεν τους αρέσουν αυτά που λέμε, ας φάνε άλλα”.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα σχόλιά του αυτά δεν σημαίνουν “έλλειψη σεβασμού προς τους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό, τι θέλουν σε σχέση με τους άλλους.”

Και συνέχισε: “Η οικογένεια με την οποία εμείς ασχολούμαστε είναι η ‘παραδοσιακή’, όπου η γυναίκα διαδραματίζει το θεμελιώδη ρόλο. Είναι το δομικό κέντρο της ζωής», είπε .

Μέσα σε λίγες ώρες από τότε που ακούστηκαν αυτά, ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να μποϋκοτάρουν τη εταιρία ζυμαρικών.
Ο αριστερός ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Alessandro Zan, του κόμματος ‘Sinistra Ecologia Libertà’, χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Barilla, «άλλο ένα παράδειγμα της ιταλικής ομοφοβίας», και προέτρεψε τους συναδέλφους βουλευτές να συμμετάσχουν στο μποϊκοτάζ.

Η πρώην υπουργός Υγείας Ευγενία Eugenia Roccella αντέτεινε ότι ο Barilla είναι «ένας γενναίος άντρας», λέγοντας ότι «χρειάζεται θάρρος για να υπερασπιστεί κάποιος την οικογένεια που αποτελείται από έναν άνδρα και μια γυναίκα, και που ακόμη «βασίζεται στο γάμο», όπως είναι γραμμένο στο Σύνταγμά μας”.

Ωστόσο, ο Barilla δεν άντεξε και υπέκυψε στις πιέσεις, και την Πέμπτη η εταιρεία του εξέδωσε μια ανακοίνωση που έλεγε, “Ζητώ συγγνώμη αν τα λόγια μου δημιούργησαν παρεξηγήσεις ή επιχειρήματα ή αν πρόσβαλαν τις ευαισθησίες κάποιων ανθρώπων”. “Στη συνέντευξη ήθελα απλά να τονίσω τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η γυναίκα μέσα στην οικογένεια», είπε .

Την ίδια ημέρα, έγραψε στο Facebook , “Για να είμαι σαφής, θέλω απλώς να διευκρινιστεί ότι έχω μεγάλο σεβασμό για κάθε άτομο, χωρίς κανενός είδους διάκριση. Σέβομαι τους gay και την ελευθερία έκφρασης του καθενός. Είπα επίσης ότι σέβομαι τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. ”

Για να κατευνάσει ακόμα πιο πολύ την οργή των φανατικών οπαδών της «ανεκτικότητας», ο Barilla ανέβασε και βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, όπου με ύφος μετανοούσης Μαγδαληνής ζητάει συγγνώμη, λέγοντας ότι θα συναντηθεί με γκέι ομάδες “που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την εξέλιξη (!!!) της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν προσβληθεί από τα λόγια μου.”

Η Roccella κατήγγηλε τις « έμμονες επιθέσεις» από ομοφυλοφιλικές ομάδες και την υπερβολική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ η κυβέρνηση εξακολουθεί να εξετάζει το νομοσχέδιο κατά της “ομοφοβίας” που όπως λένε οι επικριτές αποσκοπεί να ακυρώσει την αντίθεση του κοινού στο σχεδιαζόμενο νόμο για το “γάμο” των ομοφυλοφίλων.

Η Roccella είπε ότι οι εκκλήσεις από τους “gay μαχητές” για μποϊκοτάζ των ζυμαρικών Barilla “δείχνει πόσο βάσιμοι είναι οι φόβοι για την ελευθερία της έκφρασης που εκφράζονται κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης σχετικά με την “ομοφοβία”».

Πόσο θα αντέξουν ακόμα τέτοια ομοφοβικά φιλμ;;;;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

30 σχόλια στο “Δεν άντεξε ο κύριος Barilla και ζήτησε «συγνώμη» που δήλωσε ότι η εταιρία του δεν θέλει να διαφημίσει τις «οικογένειες» των γκέι…”
  1. Κι υστερα γελαγανε με τη δηλωση του Πουτιν, οτι ο Μπερλουσκονι εχει προβληματα με τη δικαιοσυνη γιατι ….δεν ειναι γκει!!! Υπερβαλλει?

  2. Να τους προτείνει να τρώνε τα ζυμαρικά μαζί με το κρέας που βάζουν στο πάτο τους…. άντε γιατί αν ανοίξω το στόμα μου δεν θα σεβαστώ ΤΙΠΟΤΑ, που θέλουν και λόγο οι ψυχακιδες.

    Ένας παραδοσιακός ΠΑΤΕΡΑΣ και όχι ΤΕΡΑΣ.

  3. ΑΡΕ GUIDO BARRILA ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΛΠ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΣT..ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΟΥ jiannhs kozani

  4. Οι gay ειναι φιαχτοι.Εινα ενα προιον κοινωνικο, το οποιο εχει ην δικη του δυναμικη.Το gay προιον εινα ο,τι καλυτερο εχει δημιουργηθει γξα να ζησε στην κοινωνια της χεστρας.Καταναλωτης των αλλων προιοντων,που οι ιδιοι παρασκευαζουν.

  5. Γι αυτο και εσυ stranger εχεις βάλει στην σελίδα διαφήμιση την κρουαζιέρα των gay στο Μεξικό ……………..????????????????????
    Σε πίεσαν …..????????????????????????

  6. το ίδιο συνέβη όταν οι γυναίκες ή οι μαύροι διεκδικούσαν τα δικαιώματα τους έναντι των τότε "παραδοσιακών" αξιών και τα ίδια σχόλια θα διάβαζα σε τέτοια αντίδραση.
    παρεμπιπτόντως, επειδή πολλά διαβάζω, οι αρχαίοι έλληνες δεν είχαν τέτοια ταμπού, ενώ οι ιουδαίοι εκείνης της περιόδου πολλά με την ομοφυλοφιλία. μέσα από τον χριστιανισμό περάσαν και οι προκαταλήψεις τους και οι έλληνες εκχριστιανιζόμενοι ασπάστηκαν τις ίδιες ιδεοληψίες και έγιναν ομοφοβικοί. αντίθετα σήμερα οι εβραίοι παρουσιαζονταί εξαιρετικα φιλελεύθεροι (καλώς) με το θέμα της ομοφυλοφιλίας. περίεργο και ειρωνικό ε;

  7. σε λίγο θα δούμε τον παραδοσιακό Ακάκιο καβάλα στο γαιδούρι σταυροπόδι με σηκωμένο το ράσο και ξυρισμένο πόδι….
    τι να πώ πιά με τους κάθε ανωμαλιάρηδες. πάρτε το χαμπάρι το να είστε γκέι όσο νορμάλ και να το παίζετε είναι μια ανωμαλία στη φύση εδώ και τρις εκατομμύρια χρόνια, απλά τώρα η δημοκρατία μας εκανε να λέει ο καθένας και να επιβάλει οτι του κατεβάζει η γκλάβα του.

  8. αυτο που δεν εχουν καταλαβει αυτοι οι γκεη δεν ειναι οτι η νεα ταξη, οταν δεν θα τους χρειαζεται πια, θα τους πεταξει σαν λεμονοκουπες ή σε κανενα φουρνο,
    αλλά οτι το αντικειμενο του ποθου τους ειναι οχι το ιδιο φυλο, αλλά οτι ο καρπος ειναι απαγορευμενος και η κρυφη του αναζητηση ειναι το κυριως αφροδισιακο. αυτοι ειναι ικανοι σε μια νεοταξικη γκεη κοινωνια να αρχισουν να αναζητουν κρυφα ετεροφυλοφιλες συνευρεσεις..(οπως σε μια ελληνικη ταινια που δεν θυμαμαι τωρα τον τιτλο της)
    ας παψουν λοιπον να υποστηριζουν την 'νεα εποχη' γιατι θα χασουν το καλυτερο που ηδη το εχουν.
    ειπα και ελαλησα 'χρυσά' μου!..

  9. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΜΠΡΑΝΤΝΕΙΜ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΛΑ Η ΠΟΥΣΤΡΙΛΑ….ΟΙ ΣΤΡΕΙΤ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΜΠΑΡΙΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΚΙΡΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ;;;;ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΑΝ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΟΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΕΞΩ Η ΜΠΑΡΙΛΛΑ;;;ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ….ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ…ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΡΕΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΕΝΔΟΛΟ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  10. Συγνώμη αλλα έχουν δίκιο. Δέν φταίνε αυτοί αλλα εμείς που είμαστε ανώμαλοΙ κ πάμε με γυναίκες! Σε λίγο καιρό δυστυχώς θά λέμε ότι μας αρέσουν οι γυναίκες κ θά μας κοιτάνε καλα καλα. Περα από την πλάκα τα πράγματα ειναι σοβαρά.

  11. και οι γκει εχουν ψυχη αρκει να μη μας ενοχλουν και να μην ενοχλουν γενικως με τις διεστραμμενες απαιτησεις τους για ισοτητα. σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ισοι ποτε με καμια παραδοσιακη οικογενεια. παντα θα ειναι στο περιθωριο της κοινωνιας και ας προσπαθουνε τα μιντια εδω και καμια 20αρια χρονια να μας το περνανε για φυσιολογικο. αλλα ο μιστερ μπαριλλα το πηρε πισω γιατι πλεον σου λεει δεν θελω να χασω ουτε εναν πελατη ανεξαρτητως ερωτικων προτιμησεων.προσωπικα πιστευω οτι οι γκει οπως ειπε και ο 11¨54 ειναι κοινωνικο οπροιοιν και φτιαχτο. σε λιγους εχει κανει λαθος η φυση η περισσοτεροι το κανουν γιατι ετσι τους λενε και απλουστατα οι νεα ταξη θελει διασπαση της παραδοσιακης οικογενειας που αντιπροσωπευεται απο αντρα και γυναικα απο αρχαιοτατων χρονων. και ο λογος? μα φυσικο ο ελεγχος των γεννησεων και η μειωση του πλυθισμου. παιδια με τον εναν η με τον αλλον τροπο θελουν απλα να μας ξεκανουν να μας μειωσουν αυτο αποζητανε. τελος

  12. οποιος εχει ελληνικη σημαια ειναι φασιστας,και οποιος λεει οτι ειναι νορμαλ
    και γουσταρει παραδοσιακη οικογενεια μπαμπας μαμα παιδια και ολοι μαζι στο τραπεζι ειναι φοβικος και κατατρεχει τα καημενα τα πουστρονια
    ρε που εφτασε ο κοσμος..
    απορω που δεν μας χαλασε ακομη ο δημιουργος
    αποδικνειη στην πραξη ποσο μεγαλη καρδια εχει και ποσο μας αγαπα και ποσο μας συνχωρει!!!!!
    και για πιο λογο σταυρωθηκε και υπεμεινε τα μαρτυρια του

  13. Π@υστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια…..
    Ας βγάλει λοιπόν ο κύριος Μπαριλα αν θελει και μια σειρα ζυμαρικών που δεν θα αποκαλείται διεθνώς pasta…. Αλλά pousta για να καλυπτει και το τρίτο φύλο….χαχχαχαχ

  14. Σιωνιστες, Προτεσταντες. και Ευαγγελιστες τυπου Μπους μαζι με τις ((αδερφες)) τους κτηνοβατες, τους παιδεραστες, τους ουρολαγνους τους κοπρομανεις και τους καθε λογης διεστραμμενους, κυναιδους και ανωμαλους, εχουνε ξεκινησει πολεμο κατα της ανθρωποτητας, ενα πολεμο υπουλο, πουστικο, και υπογειο, στο ονομα της μεγαλυτερης καταχτησης τους ανθρωπου της Δημοκρατιας. Μιλανε και κοπτονται για δημοκρατια, αλλα δεν μας λενε τι σοι δημοκρατια ειναι αυτη η οποια επιβαλει την αρρωστημενη θεληση του 5-6% με το ετσι θελω στο υπολοιπο 95%!!!!

  15. Ο κυριος Μπαριλα , ειναι εμπορας και λεει οτι θελει για τα φραγκα και καλα κανει . Το θεμα ειναι πως ευτυχως ακομα η μεγαλυτερη αγορα του , ειναι οι φυσιολογικες οικογενειες του Θεου και της Φυσης και ειναι στο χερι τους αν θελουν να συνεχισουν να υπαρχουν , να μην ξανααγορασουν τα προιοντα του . ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ; Και απαντω μονη μου στη ρητορικη ερωτηση : ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ . Αρα , καπως ετσι αφησαμε τα παντα στο ελεος αυτων που δεν εχουν ελεος και οτι παθαμε και θα παθουμε μας αξιζει .

  16. Πλέον το να εισαι άντρας και να γουστάρεις γυναίκες (και το ανάποδο) ειναι μεγάλη ντροπή… Εδω κολλάει η φράση "Ε όχι ρε Π@στη μου!!!" νοιωθω τυχερός που μεγάλωσα σε σωστή οικογένια και παρακαλώ να γίνω κι εγω σωστός παλιομοδιτης-κομπλεξικος-κολλημενος πατέρας και όχι τέρας όπως είπε ποιο πριν ο φίλος.

  17. 12.53 H καραμελιτσα με τους αρχαιους Ελληνες , κομενη πια . Αν δεν ξερεις , οφειλω να σε ενημερωσω πως και θεμα ειχαν μαζι τους και στην παντα τους εκαναν . Φτανει μον ο να σου πω πως η λεξη ΠΟΥΣΤΗς εμεινε απο τα αρχαια θεατρα οπου οι " κυριοι " αυτοι , οφειλαν να καθονται σε συγκεκριμενο χωρο γι αυτο και ο ταξιθετης ρωτουσε τους θεατες : " ΠΟΥ ΣΤΕΙΣ " δηλαδη που πρεπει να καθησεις ; Ψαξε πριν μιλησεις και ασε τις σιωνιστικες ηλιθιοτητες που προσπαθουν να μας πεισουν πως οι προγονοι μας ηταν πισωγλεντηδες .

  18. 11:18, εγκρινω και επαυξανω, ολη αυτη η παραφιλολογια και η λασπη ξεκινησε απο σιωνιστικα κεντρα στα τελη του 19ου αιωνα μαζι με την προπαγανδα υπο τον φαλμεραιαν οτι ταχατε εμεις δεν εχουμε καμια σχεση με τους Αρχαιους Ελληνες δηλαδη δεν ειμαστε οι φυσικοι τους απογονοι, Ουδεν ψευδεστερον τουτου!!! Επισης στην Αρχαια Ελλαδα για την ομοφιλοφυλια υπηρχε η ποινη του θανατου.

  19. Πίσω απο κάθε καπέλωμα της κοινωνίας και γενικά της εξαναγκαστικής προώθησης της ομοφυλοφιλίας σαν κάτι το φυσιολογικό θα βρείτε τους Εβραίους . Είπαμε ο καθένας κάνει κουμάντο τον εαυτό του .Όχι όμως και να μας κάνουν ανώμαλους με το ζόρι . Γιατί αυτό επιδιώκουν με την ομοφυλοφιλία δηλ. την καταστροφή της οικογένιας του κοινωνικού ιστού και τον εκφυλισμό μας σαν έθνους . Και άν πιστεύετε ότι αυτά που λέω είναι ψέματα σας προκαλώ να κάνετε οι ίδιοι σας μια έρευνα για να το διαπιστώσετε και μάλιστα πολύ εύκολα . Πίσω απο κάθε τι σάπιο και ανώμαλο εις βάρος της ανθρωπότητας (παγκόσμιοι πόλεμοι , παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις , σφαγές χριστιανών, και λαών ολόκληρων για το χρήμα και μόνο , χειραγώγηση των μουσουλμάνων ,ακόμη μόλυνση και καταστροφή του πλανήτη ) βρίσκονται οι Εβραίοι . Και μετά μας αποκαλούν "ρατσιστές"ή "αντισιμήτες" κ.λ.π. δηλ. έχουν απίστευτο θράσος !!! Ενώ δίνουν οι ίδιοι δικαιώματα εχουν την απαίτηση να το βουλώνουμε . Γιαυτό την ώρα της κρίσεως θα ακούσουν απο τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό το περίφημο : ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ( στην κόλαση ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ .

  20. Δηλαδή αν όλοι οι υπόλοιποι δηλώσουμε μποϋκοτάζ θα ζητηση συγνώμη και
    από εμάς η θα το περαση στο ντούκου?

  21. 3 Οκτωβρίου 2013 – 6:28 μ.μ.

    Ακριβώς έτσι είναι. Αλλά εμείς, που στην Ελλάδα η Barilla έχει τρελές πωλήσεις μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε γιατί είναι και τα πιο ακριβά στην τελική.

    Επίσης έχει έρθει -δυστυχώς- η ώρα (που δεν ήθελα να φτάσει αλλά έφτασε) που τηλεόραση ΠΡΕΠΕΙ να βλέπουμε ΜΑΖΙ με τα παιδιά μας και ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ και κάθε φορά να τους εξηγούμε ποιοί είναι διαστροφικοί και δεν είναι φυσιολογικοί μέσα στο κοινωνικό σύνολο και ποιοί είναι οι φυσιολογικοί με την υγιή προσωπική και κοινωνική ζωή.

    Πρέπει να πολεμήσουμε συστηματικά και με κάθε μέσον τον αχταρμά της σεξουαλικότητας σε επίπεδο κατώτερο και από αυτό των ζώων που θέλουν να μας επιβάλουν και θέλουν με κάθε τρόπο να "εκπαιδεύσουν" τα παιδιά μας σε αυτό.

    Πρέπει να τους μάθουμε -όπως γινόταν πάντα- τα δυο φύλλα με σαφήνεια εξηγώντας τις διαφορές και το ρόλο τους στη φύση και τη ζωή. Με σαφήνεια που να μην αμφισβητείτε από κανέναν.

    Αν τα αφήσουμε χύμα τα χάσαμε πλέον. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά αν σκεφτείς ότι ήδη από το Γυμνάσιο πάνε και κάνουνε σεξ στις τουαλέτες…….

    Θέλουν να μας κάνουνε σαν τα μούτρα τους τα σιχαμένα ερπετά για να φτιάχνονται με τα όργια μας και να γελάνε με την κατάντια μας…….

  22. 3 Οκτωβρίου 2013 – 12:53 μ.μ.

    Λυπάμαι που θα σε προσβάλω με αυτόν τον τρόπο αλλά αφού εσύ αρνείσε να το δεχτείς και να το καταλάβεις διάβασε το μήπως το χωνέψεις:
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ (δυσλειτουργία) ΣΤΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (υπόφυση) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    Καταλαβαίνω όλους όταν λένε να μην τους βασανίζουμε άλλο και να μην επιμένουμε να αλλάξουν γιατί ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ έτσι, έτσι νιώθουν από μικρά παιδιά και είναι μάταιο να τους διώχνουν οι γονείς ή να τους πιέζουν, κ.λ.π. και διεκδικούν το δικαίωμα να μπορούν να ζήσουν έτσι.

    Από κει όμως, μέχρι να θες να μου ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ τη διαστροφή σου ως φυσιολογική και να θες να την εντάξω στη ζωή μου και στην αγωγή του παιδιού μου, λυπάμαι αλλά θα φας πόρτα από όλους μας.
    Όπως πόρτα τρώτε διαχρονικά σε κάθε πολιτισμό, σε κάθε φυλή, σε κάθε λαό, ανεξάρτητα από το τι σου λένε για να νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά.

    Και πρόσεξε και αυτό που σου επισημαίνουν οι άλλοι γιατί θα έχετε πολύ άσχημο τέλος αν δεν το προσέξετε:

    ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ………. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ……… ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΑΖΙ…..

    Κάνε τη ζωή σου, χωρίς να προκαλείς και άσε και εμάς να κάνουμε τη δική μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *